Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lunolina

Broj poruka: 1560

Prijavi adminu

Jutro cure, prije svega nadam se da ste sve dobro i da puno odmarate i eventualno radite koji kolacic i uzivate u bozicnim pjesmama 🥰
    AriBari nije mi bilo dobro dok sam citala tvoju poruku (iako ne spadam u rh negativne cure), zelim ti od srca da sve prođe sa trudnocom dobro ❤️
    Petra ovisi jesi li trazila da prvo salju poliklinici pa tebi ili direktno tebi. Mi smo trazili da se posalje nama sa klinikom u kopiji u slucaju da imamo kakvih pitanja. Drzim palceve da stigne vec na badnjak ❤️
    Petrucika cestitam na ulasku u drugo tromjesecje! 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Milica24

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

Drage cure, evo i meni dosli rezultati panorame (krv vadena 12.1.), sve testirano je low risk i dolazi nam deckic 🙏🏼🩵
    Ocito salju i nedjeljom mail (meni je moja gin proslijedila odmah nakon sto su oni njoj poslali)

Milica24

Prijavi adminu

Krv je vadena 12.12. Jos sam van sebe 😂

petra_aaa

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

Milica24

Ajme top
    Dali ste mi nadu
    Ja sam vadila krv 16.12.

👦💙 18.10.2022.
    panorama uredna, stiže 👦💙

petra_aaa

Prijavi adminu

Btw cestitammm❤️❤️❤️

👦💙 18.10.2022.

Sunce12

Broj poruka: 209

Prijavi adminu

Draga AriBari hvala ti na informaciji za Rh negativne trudnice. Znam da nas ima malo i svaka informacija mi je dobrodosla jer ponekad imam osjecaj da sam sama na svijetu s tim "problemom"🫣. Ja spadam u istu kategoriju. Kao što se vidi i iz potpisa, imam iza sebe par spontanih, a rhogam sam primila samo dva puta. Jednom u 10 tjednu i jednom u 6.tjednu s time da mi nisu dali odmah od kada je pocelo krvarenje jer su zaboravili vec unutar tjedan dana. Radili su test senzibilizacije i bio je negativan. Receno mi je da kad je trudnoca tako rana 5,6 da nije problem senzibilizacije jer je se to ne moze desiti. Sta ti mislis o tome? Vidim da ima cura isa potpomognute pa vas pozdavljam sve❤️ 
    Ja sam trudna danas 5 tjedna i cekam pregled za dva tjedna da vidimo da li je sve okej. Da li se antitijela mogu vaditi u ovoj fazi ili se ceka neki tjedan?
    Hvala ti puno na odgovorima.❤️

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 ⭐️ spontani 11 tjedan-kiretaza 💔
    Fet 2/24⭐️spontani 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️spontani 5 tjedan💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 scratching, prolutex, heparin 5dnt + 9dnt beta147.6 , 11dnt beta 309, 2., 14dnt 1653 🙏 6+4 imamo otkucaje ❤️

petra_aaa

Prijavi adminu

Milica24

Ginekologica vam je danas prosljedila mail?

👦💙 18.10.2022.

Milica24

Prijavi adminu

petra_petra

Btw cestitammm❤️❤️❤️

Hvala🤍🤍🤍 ja sam izenadena da je tako brzo doslo, i jos nedjeljom! Nadam se da ce tebi i brze doci pa da ces saznat prije praznika bozicnih 🤞🏻

Milica24

Prijavi adminu

petra_petra

Milica24

Ginekologica vam je danas prosljedila mail?

Tako je, vidim da je njoj doslo na mail u 10:52, a ona proslijedila odmah

AriBari

Broj poruka: 914

Prijavi adminu

Lunolina nisam te htjela nikako uznemiriti😊samo sam htjela podijeliti ono sto ja znam i sto bi mi bilo drago da je meni netko rekao u prvoj trudnoci😊inace u proljetnicama su ja mislim dvije cure koje su rh negativne i u prvoj trudnoci sada, na temelju mog iskustva dogovorile sa svojim ginekolozima rhogam u 28 tjednu preventivno. Bez veze je jedino sto to nije bila sugestija njihovog ginekologa nego su to morale zatraziti, pitati. A ako nismo medicinari kako bi mi to mogli znati😊inace ja sam jako veliki optimist i super smo dogurali i ja vjerujem da ce uz malo borbe biti sve u redu😊trudim se da mi ova trudnoca koliko je god rizicna ostane u lijepom sijecanju i vecinu trudnoce nosim ruzicaste naocale i glumim da je sve u redu, nisam to dijelaila s puno ljudi da ih ne brinem, i onda kako govorim da je sve ok i sama sebe uvjerim da je sve ok😊tako da savjetujem i vama cure da budete pozitivne oko svega, koliko god mozete, znam da je to ponekad tesko😊
    Nikako ne zelim uspaniciti rh negativne cure, jer ste sve u niskim tjednima, ali ovo je cisto savjet da se informirate o rhogamu preventivno u 28 tjednu (i mogucem boosteru u 34 tjednu), a ne samo na porodu. Kazem, u vecini trudnoca bude sve ok i dovoljan je rhogam samo nakon poroda, ali eto ako vani prakticiraju to preventivno, i ako postoje slucajevi kao moji, nista ne kosta porazgovarati s ginekologom o tome ili otici na konzulatacije negdje gdje tako nesto sugeriraju😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.