Obavila pregled. Sve je u redu hvala Bogu🙏. Cijedi se ostatak hematoma izgleda jer ga vidi mrvicu na uzv ali nije strašan kaže dr. Bebica je micala rukicama i nogicama😍. Važno mi je da je sve u redu. Malo ću se više puta pregledati ali kod mene drugačije ne ide. S obzirom na sve što sam prošla pušem i na hladno🙈. Teško mi je opustiti se..i vjerojatno do kraja trudnoće i neću🫣..dok ne budem držala svoju bebu u naručju😍🥰..jednog dana daj Bože🙏❤️.Emmajako mi je drago da je sve uredu 🥰🥰🥰 nek mrvica mala raste
Jel moraš mirovati zbog hematoma?
Rekla mi je da mirujem malo još...ali najviše zbog psihe da se sad malo opustim. Inače ne moram strogo mirovati. I zbog same cirkulacije se moram malo kretati.😊
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Evo da se i ja javim, strka mi je, posao, drugo dvoje djece, nikako vremena nemam za nista. Samo sam htjela natipkat da sam bila na pregledu, nemam vise hematoma, pijem i dalje duphalac. Radili smo nifty proslu srijedu, jos nalaz nije gotov, nadam se barem do badnjaka da ce doci. Iduci pregled je 9.1.
I dalje umor, mucnine, jedva cekam da se smiri to sve. Jos malo :).
Pokusat cu malo sve iscitati sta ste pisale, bas ste se raspisale :).
👩33g👨33g👧3g👶1g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Curke ja sam baš dobila nalaz krve grupe 0 negativna. MM je A pozitivna krvna grupa i sad čitam da to moze biti komplicirano i problematično za bebu. Dali netko od vas ima takav slučaj?
Ja sam negativna krvna grupa, muž je pozitivna. Meni je rečeno da nije idealno ali da nije niti opasno za bebu ako se na vrijeme poduzmu mjere predostrožnosti. Ja sam prvu injekciju dobila već danas zbog jakog krvarenja, ali znam da ću druge dvije dobiti u 28. i 34. tjednu… Mislim da će tvoj ginekolog znati najbolje korake za tebe, ali nebi trebalo biti opasnosti za bebu.
Curke ja sam baš dobila nalaz krve grupe 0 negativna. MM je A pozitivna krvna grupa i sad čitam da to moze biti komplicirano i problematično za bebu. Dali netko od vas ima takav slučaj?
U ljetnim bebama 2025. je žena koja ne 0 negativna i to s 2. trudnoćom. Jako je dobro informirana tako da mislim da tamo i od nje možete naći puno informacija. 🙂
28👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Piamia, oprosti, ne znam kako sam tebe uspjela izostabiti u željama da ti brzo stignu nalazi. Čestitam ti barem sad na dobrim rezultatima i jos jednom pišulincu ❤️
Samojed, ja, polučena iskustvom iz ove trudnoće više ne bih nikad išla prije 8 tjedna na pregled, osim ako ne bih imala nekih problema pa bih morala. Može se dogoditi da se ništa neće u 6 tj vidjeti (kao i kod mene) i onda çeš biti u stresu. Bar sam ja bila. Još sam imala i smeđarenja u to vrijeme i tek su na sljedećem pregledu oko 8 tj vidjeli srčeko i tek sa 10 tjedana 2 srčeka. Al naravno, ti najbolje znaš kako funkcioniraš i što je za tebe najbolje. Ovo je isključivo moj stav za mene - paničarku i realnu pesimisticu. 😄
Jasamja, bravo, baš mi je drago da ne morate dugo čekati. Sad samo opušteno i uživajte 🥰🥰🥰 sretno!
💙 5/2023
Pozdrav ženske, obzirom da cu nadam se i ja biti mama ljetne bebe 2025. malo sam čitala vašu grupu... Inače ovo bi mi trebalo biti 2.dijete, prije prve trudnoće imala sam više spontanih, pa više neuspješnih ivf postupaka i sad nas malo pomazilo valjda i ova spontana trudnoća za sad ide ok... Beba je super, ali ja baš i nisam jer muku mučim sa astmom s kojom nisam imala problema jakooo dugo. Pa bi dobro došao savjet ako ima koja kakvog iskustvo sa astmom u trudnoći, trenutno su mi uveli inhalator ali nije baš da djeluje. Doslovno ne mogu disati noću od kašlja ako legnem. Osim toga na heparinima sam kao i u 1.trudnoći i utricima preventivno.
Vidim da su neke radile prenatalne testove pa me zanima dal je koja radila panoramu? Ja nekako naginjem tom testu sada, ali puno ih se nudi pa nisam sigurna.
Ugodnu trudnoću svima... parisislove tebi zelim puno sreće i da bude preko vikenda sve ok 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji