Pozdrav cure, ja vas ne stignem pratiti jer me i dalje ubijaju mučnine/povraćanja i jako sam izmučena i onda još posao, todler, obaveze i jedva se vučem kroz to sve.
Malo sam sad zadnje preletila i čestitam svima na super pregledima i na dobrim NIPT testovima 🥳
Ja sam danas imala pregled i bio je red za anomaly scan i sve je u redu. Sve mjere su dobre i odgovaraju. Srčeko lijepo kuca i beba je puno štucala i pijuckala plodnu vodu.
Srećom beba je dobro jer me već bilo strah šta je s bebom s obzirom na moje stanje, ali evo srećom beba je super.
Bravo Leptirice, baš lijepe vijesti za uredan pregled. 🥰 Već sam pitala za tebe, i ponadala se da su ti mučnine barem malo popustile. Drži se.
Meni se noćas upalila desna strana sinusa, ubitačna bol oko oka (arkada i slijepoočnica) i ispod oka, plus slilo mi se sve na zube i oteklo mi čitavo zubno meso i komplet zubi me na toj strani počeli boljet. Baš sam se usrala, nissm na prvu skužila kaj se dešava, bila ujutro kod doktorice i dala mi je klavocin. Već mi je malo bolje.
💙 5/2023
Pozdrav ženske, obzirom da cu nadam se i ja biti mama ljetne bebe 2025. malo sam čitala vašu grupu… Inače ovo bi mi trebalo biti 2.dijete, prije prve trudnoće imala sam više spontanih, pa više neuspješnih ivf postupaka i sad nas malo pomazilo valjda i ova spontana trudnoća za sad ide ok… Beba je super, ali ja baš i nisam jer muku mučim sa astmom s kojom nisam imala problema jakooo dugo. Pa bi dobro došao savjet ako ima koja kakvog iskustvo sa astmom u trudnoći, trenutno su mi uveli inhalator ali nije baš da djeluje. Doslovno ne mogu disati noću od kašlja ako legnem. Osim toga na heparinima sam kao i u 1.trudnoći i utricima preventivno.
Vidim da su neke radile prenatalne testove pa me zanima dal je koja radila panoramu? Ja nekako naginjem tom testu sada, ali puno ih se nudi pa nisam sigurna.
Ugodnu trudnoću svima… parisislove tebi zelim puno sreće i da bude preko vikenda sve ok 🤞
Dobrodosla zelim ti urednu i skolsku trudnocu!!sican se i tvog nicka po forumu vidala san!!ja ti nemam savjeta za tvoj problem ali ti zelim sto prije da ti se to dovede u red i da ti trudnoca se nastavi dalje s lakocom!sretno!
+ 10.10.
Pozdrav cure, ja vas ne stignem pratiti jer me i dalje ubijaju mučnine/povraćanja i jako sam izmučena i onda još posao, todler, obaveze i jedva se vučem kroz to sve.
Malo sam sad zadnje preletila i čestitam svima na super pregledima i na dobrim NIPT testovima 🥳
Ja sam danas imala pregled i bio je red za anomaly scan i sve je u redu. Sve mjere su dobre i odgovaraju. Srčeko lijepo kuca i beba je puno štucala i pijuckala plodnu vodu.
Srećom beba je dobro jer me već bilo strah šta je s bebom s obzirom na moje stanje, ali evo srećom beba je super.
Cestitam na urednom pregledu☺️
+ 10.10.
Cestitam cure svima na dobrim pregledima i nalazima ❤️ Grizli, ja sam radila Panoramu i u ovoj trudnoći i prvoj prije dvije godine, moja doktorica tvrdi da je najbolja i najpouzdanija, jedino se malo duze cekaju rezultati koliko mu se cini u odnosu na druge testove. Za astmu ti ne znam nista.
Baby E 09/2022
Curke ja sam baš dobila nalaz krve grupe 0 negativna. MM je A pozitivna krvna grupa i sad čitam da to moze biti komplicirano i problematično za bebu. Dali netko od vas ima takav slučaj?Ja sam negativna krvna grupa, muž je pozitivna. Meni je rečeno da nije idealno ali da nije niti opasno za bebu ako se na vrijeme poduzmu mjere predostrožnosti. Ja sam prvu injekciju dobila već danas zbog jakog krvarenja, ali znam da ću druge dvije dobiti u 28. i 34. tjednu… Mislim da će tvoj ginekolog znati najbolje korake za tebe, ali nebi trebalo biti opasnosti za bebu.
Da čitala sam i o tim inekcijama isto. A od čega krvarenje? Ima veze s tim ili ? 🥴
01.12. +
Pozdrav ženske, obzirom da cu nadam se i ja biti mama ljetne bebe 2025. malo sam čitala vašu grupu… Inače ovo bi mi trebalo biti 2.dijete, prije prve trudnoće imala sam više spontanih, pa više neuspješnih ivf postupaka i sad nas malo pomazilo valjda i ova spontana trudnoća za sad ide ok… Beba je super, ali ja baš i nisam jer muku mučim sa astmom s kojom nisam imala problema jakooo dugo. Pa bi dobro došao savjet ako ima koja kakvog iskustvo sa astmom u trudnoći, trenutno su mi uveli inhalator ali nije baš da djeluje. Doslovno ne mogu disati noću od kašlja ako legnem. Osim toga na heparinima sam kao i u 1.trudnoći i utricima preventivno.
Vidim da su neke radile prenatalne testove pa me zanima dal je koja radila panoramu? Ja nekako naginjem tom testu sada, ali puno ih se nudi pa nisam sigurna.
Ugodnu trudnoću svima… parisislove tebi zelim puno sreće i da bude preko vikenda sve ok 🤞
Hvala ti! Dobrodošla i želim ti zdravu i sigurnu trudnoću 🤗
Ja sam dosta istraživala te testove i odlučila se za panoramu, čini mi se nekako najkompletniji test od svih… jedino se malo duže čeka na rezultate, mislim do dva tjedna…
Konačno stigla panorama, nizak rizik, stiže nam druga curica. 🙂Parisislove, je li ti se to dogodilo iz čista mira ili? Želim ti da u ponedjeljak bude sve u redu ❤️
Hvala Elza! Čestitam ti na urednom pregledu i još jednoj curici! Neka je zdrava i vesela 💗 Da, sve je bilo u redu do sada, bez mrljanja i problema… doktor je iznenađen jer zadnji pregled prije tjedan dana nije ničim ukazivao da postoji ikakav rizik… počelo je odjednom i u roku par minuta se pretvorilo u pravo tamno menstrualno krvarenje… nisam mogla zamisliti da bi beba mogla biti ok nakon toga ali sat vremena kasnije ultrazvuk je pokazao stabilne otkucaje i vrlo živahnu bebu… ali i prostor između posteljice i zida maternice :(
Sortiraj odgovore
Najstariji