Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Emi25
    13. Prosinac 2024. 10:00

Piamia nisu me zvali,samo je stigao mail. Dobro je što u mailu odmah napišu da je uredan nalaz pa nisi u strahu otvorit nalaz

2016 💙J
    16.10.2024. +

Piamia
    13. Prosinac 2024. 11:22

Emi25

Piamianisu me zvali,samo je stigao mail. Dobro je što u mailu odmah napišu da je uredan nalaz pa nisi u strahu otvorit nalaz

Tnx!

• keksolina
    13. Prosinac 2024. 12:57

Piamia

Kad se sjetim da sam u prvoj tamo negdje s 20 tjedana bila zabrinuta jer stomaka jedva da je i bilo, sad bome sam vec ko da je 25ti jedan ko bacvica, a mrsava sam inace a stomak skocio, evo dns sam prvi put i trudnicke hlacd na poso obukla pa se stalno brinem da ona guma je izviri🤣

Meni je isto trbuh ko da sam 5 mjeseci trudna 😅 a ja sam vec dobila 2 kile, mislim da jedem isto kao prije ali se puno manje krecem. I sad se bas brinem da ne nabijem previse kila. 
    Curke je li kojoj od vas bilo muka od novalaca? Vidim da ste gore pisale za almageu

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• Olivia888
    13. Prosinac 2024. 13:04

keksolina

Piamia

Kad se sjetim da sam u prvoj tamo negdje s 20 tjedana bila zabrinuta jer stomaka jedva da je i bilo, sad bome sam vec ko da je 25ti jedan ko bacvica, a mrsava sam inace a stomak skocio, evo dns sam prvi put i trudnicke hlacd na poso obukla pa se stalno brinem da ona guma je izviri🤣

Meni je isto trbuh ko da sam 5 mjeseci trudna 😅 a ja sam vec dobila 2 kile, mislim da jedem isto kao prije ali se puno manje krecem. I sad se bas brinem da ne nabijem previse kila.
    Curke je li kojoj od vas bilo muka od novalaca? Vidim da ste gore pisale za almageu

Meni Novalac nikako nije sjeo, sad pauziram vec treci dan i dosta mi je bolje tak da mu se ne mislim vracati. Pokusati cu s Premama duo, nadam se da ce mi dobro sjesti 🤞🏻 Mislim da je stvar u zeljezu, ono najteze pada na zeludac. 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

• keksolina
    13. Prosinac 2024. 13:17

E vidis, ima smisla da je od toga. Ja sam pila samo dva dana za sada, i oba mi je bilo zlo, danas nisam popila i za sad sam okej. A u prosloj trudnoci mi je bio super. Javi kakve su ti premama duo

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

petrucika
    13. Prosinac 2024. 14:53

Mame da vas pitam ja odkako sam trudna prakticki imam problem s disanjem!! I to ono kao kad ste vec dosta trudne pa cesto ostajete bez zraka ako nesto radite ako setate ako idete uz skaline…i to je ok za neke kasnije tjedne ali za ovako ranu trudnocu i prakticki od pocetka?? Mislim da srce nije jer u tim minentima mi radi normalno samo se ja uspusem u bas mi fali zrak!!mozda pluca??sklona sam kod prehlada bronhitisima i laringitisima pa se pitam da nije povezano??spomenut cu doktoru sad ali evo samo da pitam da nema koja id vas vec taj problem da se uspuse tokom neke radnje hodanja ciscenja pricanja…..??

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Piamia
    13. Prosinac 2024. 15:16

Ja pijem almageu jer ima omegu, ne pada mi tesko. Samo pitanje, cure koje pijete isto, popijete li dvije odjednom ili u dva navrata? Ja kako kada. Cesce u dva navrata ali nekad odjednom obje, ne znam kako je bolje.
    Sto se tics disanja, cula sam da nwki znaju imat problem, ali ja nemam, bar ne zasad. 

petrucika
    13. Prosinac 2024. 15:23

Piamia

Ja pijem almageu jer ima omegu, ne pada mi tesko. Samo pitanje, cure koje pijete isto, popijete li dvije odjednom ili u dva navrata? Ja kako kada. Cesce u dva navrata ali nekad odjednom obje, ne znam kako je bolje.
    Sto se tics disanja, cula sam da nwki znaju imat problem, ali ja nemam, bar ne zasad.

Jel isto ovako u ranim tjednima?? Ja imam u kasnijim i to je normalno ali pitam za ivako rane?? Znaci ja radim po kuci pricam idem uz steoenice ja se toliko uspusem to skici teudnici koja je vec trudna nekih 7mj na dalje!! Ja imam drob vec da ga sakrit vise ne mogu ali bebica nije tolika koliki je vec moj drob!! Inace sam mrsavica nije da mi je to od kila!! Sad san nabila vec podosta ali se to na mene ne vidim jer san inace mrsava!! Znaci cula si da u ivako ranim tjednima ima slucaja poput moga??

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Elza
    13. Prosinac 2024. 15:32

Petrucika, ja se dosta uspušem, čak sam se malo zabrinula ali sam onda čitala na internetu da je to normalno jer se dio cirkulacije usmjerava u maternicu i posteljicu. Primjetila sam to kada idem u šetnju. Lagana šetnja na koju prije ne bih ni trepnula a sada ostajem bez daha.

petrucika
    13. Prosinac 2024. 16:01

Elza

Petrucika, ja se dosta uspušem, čak sam se malo zabrinula ali sam onda čitala na internetu da je to normalno jer se dio cirkulacije usmjerava u maternicu i posteljicu. Primjetila sam to kada idem u šetnju. Lagana šetnja na koju prije ne bih ni trepnula a sada ostajem bez daha.

Onda je to i kod mene ista stvar !! Samo sto nisan u orijasnjim trudnocama u ovako ranim tjednima to primjecivala!!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.