evo meni pocele vec 4 dana mucnine bez povracanje umora nikad dosta nemogu nista da pijem osim hladne vode jedem dobro imam aperit ali smetaju cigare inace sam pusac i glava me jako boli a inace spavam u 20:30 zavisi po nekad nemogu da spavam do dva do tri po nekad spavam u 22:00 zavisi imam nekako cudan ukus u ustima nemogu da vam opisem i non dtop mi trebaju neke bombone od methe
Metalni okus??
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ajme pa vi ste neke već u drugom tromjesečju 😍 kako je to brzo prošlo, čestitam vam i želim vam da vam sve tegobe nestanu i da napokon budete opuštene i uživate u trudnoći 🙂 šaljem svima puse i zagrljaje 😘😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Čestitam Greta na ulasku u drugo tromjesečje 🥳🥳🥳 ja mislim da je to tek nakon 14. Tjedna jel tako? Jer se gleda od prvog dana od zadnje m. znači 2 tjedna nekih je ekstra, inače bi bilo od 12. kad bi se gledalo od ovulacije koja je većinom nakon 2 tj od prvog dana zadnje m.
U svakom slučaju jako me veseli što je ova dinamična grupa krenula nekim stabilnijim tijekom i sretna sam što ćemo polako sve ulaziti u taj manje rizičan period.
Ja moram priznat da mi je puuuuuno puuuuuno bolje već sad, iako nisam još službeno u drugom, al napokon imam neki normalan tek, iako se i dalje neke stvari koje inače jako volim ne mogu nasilit ni okusit (tipa neki dan krem juhu od brokule, pa rižoto sa hokaido tikvom), to sam malom kuhala i inače bi i ja omastila brk al sad nema šanse. Al zato mi je grah sa kiselim zeljem pao ko najslađi kolač. 😂
Ja imam sljefeći pregled 9.1. Tako da tek za mjesec dana, ali ok sam, nisam više u stresu, imam i snage pumo više i uživam 😊
💙 5/2023
Čestitam Greta na ulasku u 2 tromjesečje😊 i ja isto mislim da počinje od punih 14 tjedana trudnoce
2016 💙J
16.10.2024. +
Negdi pise od 13 negdi od 14tt svejedno to je tu tjedan gori/doli!! Samo nek je sve kako triba🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Petrucika da bila sam ovdje prije 6 godina tema zimske bebe 2019/20
Hvala vam cure puno na cestitkama dq nam svima ovo ljeto bude najljepse ljeto ♡
Djecak 07.02.2020♡♡♡
Tamara i ja na zalost imam taj ruzan metalni okus u ustima 🥲
Nekima prođe ulaskom u 2. tromjesecje, nekima ne.
Pomazu citrusi i kiseli okusi, na zalost samo privremeno, ali eto, neka je svo zlo u tome.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Za metalni okus mi pomaze piti vodu s limunom... i tako je to jedina tekucina koju uopce mogu smisliti 😂
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Koje prenatalne tablete pijete nisam jos kupila, prosli put sam pila Premama duo pa da vidim koje vi koristite
Djecak 07.02.2020♡♡♡
Ja sam sa Solgara prešla na Novalac, jer se pije 1 tableta, a Solgar 2.
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji