Cestitke na urednim testovima i neka tako ostane do kraja!!ja sam ponovno prehladena znaci bila sam tamo na samom pocetku trudnoce sad evo opet nitko u kuci nije nego samo ja!! Grlo nos i lagano me ka oce na kasalj ali morat cu se izboriti s tim da me ne capa!! Tako da izgleda opet iz pocetka muke jedno deset dana!! Ja ne znan uvik nesto mora zasto bi bilo sve jednostavno🙄👀😜
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
AnnieP čestitam na dobrom rezultatu i na curici😊
Petrucika možda prođe bez temperature, ja sam bila prošli tjedan prehlađena nos i grlo bez temp.cak sam na 2 dana glas izgubila.
Stigla je i meni Panorama low risk i čekamo curicu🥰 sin je htio brata a tata je presretan😊
2016 💙J
16.10.2024. +
AnnieP čestitam na dobrom rezultatu i na curici😊
Petrucika možda prođe bez temperature, ja sam bila prošli tjedan prehlađena nos i grlo bez temp.cak sam na 2 dana glas izgubila.
Stigla je i meni Panorama low risk i čekamo curicu🥰 sin je htio brata a tata je presretan😊
Cestitammm na urednom nalazu i na djevojcici☺️..tako je meni bilo na pocetku trudnoce isto sve ovo i plis bez glasa evo sad opet isto izgleda samo da me ne capa kasalj i temperatura!! Katastrofa nit di idem nit se s kim pretjerano druzim kako sam doma i ono me capne!! Vjerojatno zrakom jer ne znan da je iko bolestan oko mene!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Jasamja, baš mi je drago, držim fige za brz uspjeh 🥰
Keksolina, skroz te razumijem, ja sam bolesna već danima, mali je non stop bolestan, i prođem redovno kroz grupu kad uhvatim vremena al bude se teško ubaciti u temu kad se već svaša pisalo. Al veselim se dobrim pregledima i novim curama.
Ja sam danas bila na pregledu koji je trebao biti u svrhu invazivne dijagnostike, ali srećom taj dio je danas ponovno potvrdio da nije potrebno, sve je u najboljrm redu, Panorama je došla sa niskim rizikom, bebe su sad veç po 7 cm i sve štima. Moram priznat da sam se ful opustitila ovih dana što se tog tiče kako mi je fokus bio na malom jer je kurio 39° svakih 3 sata, puna 4 dana, tako da nisam ni stigla misliti kad imam pregled i brinut oko toga.
Sljedeći pregled mi je 9.1. Tako da laganini do tada. Što se tiče trbuha, on je dobrano vani, a kile su i dalje na -1 ne znam kak je to moguće... kak vi stojite s kilicama? Svašta sam nadrobila, nadam se da će se uspjet nešto skužiti :)
💙 5/2023
Jučer i prekjučer nikakvih simptoma danas me mučnine razvalile evo me zakucalo na kauč..ne mogu makac🤢…al neka njih. Draže mi je da osjećam nešto 😉😆..bebica je tu💕
Koliko dugo si trudna ? 😊
Sutra ulazim u 9i tjedan😊
Oo super blizu smo ondaa , vidim da su sve curke dalje od mene pa zato pitam 🤪🤪
01.12. +
Nemojte samo o bolesti ja već tjedan dana kašljem, grlo, nos uzaaas. Čajevi,sirup, septolete. Ništa ne pomaže. A o spavanju da ne pričam 0 bodova a treba odradit dan na poslu. Kaaaoss. 🤣 Ja čekam trudnićki glow up o kojem svi pričaju
01.12. +
Btw ove godine baaaš puno curica imaa 🥰
Mozda se potajno i ja nadam curki 👀
01.12. +
E da, Petrucika, ja ih isto čini m ise osjetim. Sad baš malo prije, onako baš sam sigurna da to nisu crijeva 🥰🥰🥰
Ddm2463, kaj si sve koristila, meni isto to sve. Nos začepljen i iz njega izlaze čuda non stop, kašalj, glava boli kaos. Reko mi je danas na pregledu doktor da mogu uzet sirup od bijelog sljeza, pa ne znam jesi mozda probala i to?
💙 5/2023
E da, Petrucika, ja ih isto čini m ise osjetim. Sad baš malo prije, onako baš sam sigurna da to nisu crijeva 🥰🥰🥰
Ddm2463, kaj si sve koristila, meni isto to sve. Nos začepljen i iz njega izlaze čuda non stop, kašalj, glava boli kaos. Reko mi je danas na pregledu doktor da mogu uzet sirup od bijelog sljeza, pa ne znam jesi mozda probala i to?
Čaj đumbir i limun, med, med sa đumbirom i limunom, sirup islandskog lišaja, septolete neke od đumbira isto i ništa ne pomaze.....
01.12. +
Mi smo dobili rezultate prenatalnog testa, dolazi nam još jedna curica. Seka je presretna i već nam od 4. mjeseca govori da će biti seka i toliko je sigurna u to bila, pogotovo zadnjih mjesec dana i evo stvarno je bila u pravu. 😊
Cestitam! Koji ste radili i koliko si cekala rez?
Sortiraj odgovore
Najstariji