Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    12. Prosinac 2024. 19:33

Cestitke na urednim testovima i neka tako ostane do kraja!!ja sam ponovno prehladena znaci bila sam tamo na samom pocetku trudnoce sad evo opet nitko u kuci nije nego samo ja!! Grlo nos i lagano me ka oce na kasalj ali morat cu se izboriti s tim da me ne capa!! Tako da izgleda opet iz pocetka muke jedno deset dana!! Ja ne znan uvik nesto mora zasto bi bilo sve jednostavno🙄👀😜

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Emi25
    12. Prosinac 2024. 19:52

AnnieP čestitam na dobrom rezultatu i na curici😊
    Petrucika možda prođe bez temperature, ja sam bila prošli tjedan prehlađena nos i grlo bez temp.cak sam na 2 dana glas izgubila.
    Stigla je i meni Panorama low risk i čekamo curicu🥰 sin je htio brata a tata je presretan😊

2016 💙J
    16.10.2024. +

petrucika
    12. Prosinac 2024. 20:21

Emi25

AnnieP čestitam na dobrom rezultatu i na curici😊
    Petrucika možda prođe bez temperature, ja sam bila prošli tjedan prehlađena nos i grlo bez temp.cak sam na 2 dana glas izgubila.
    Stigla je i meni Panorama low risk i čekamo curicu🥰 sin je htio brata a tata je presretan😊

Cestitammm na urednom nalazu i na djevojcici☺️..tako je meni bilo na pocetku trudnoce isto sve ovo i plis bez glasa evo sad opet isto izgleda samo da me ne capa kasalj i temperatura!! Katastrofa nit di idem nit se s kim pretjerano druzim kako sam doma i ono me capne!! Vjerojatno zrakom jer ne znan da je iko bolestan oko mene!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Tinchilina
    12. Prosinac 2024. 20:48

Jasamja, baš mi je drago, držim fige za brz uspjeh 🥰
    Keksolina, skroz te razumijem, ja sam bolesna već danima, mali je non stop bolestan, i prođem redovno kroz grupu kad uhvatim vremena al bude se teško ubaciti u temu kad se već svaša pisalo. Al veselim se dobrim pregledima i novim curama.
    Ja sam danas bila na pregledu koji je trebao biti u svrhu invazivne dijagnostike, ali srećom taj dio je danas ponovno potvrdio da nije potrebno, sve je u najboljrm redu, Panorama je došla sa niskim rizikom, bebe su sad veç po 7 cm i sve štima. Moram priznat da sam se ful opustitila ovih dana što se tog tiče kako mi je fokus bio na malom jer je kurio 39° svakih 3 sata, puna 4 dana, tako da nisam ni stigla misliti kad imam pregled i brinut oko toga.
    Sljedeći pregled mi je 9.1. Tako da laganini do tada. Što se tiče trbuha, on je dobrano vani, a kile su i dalje na -1  ne znam kak je to moguće... kak vi stojite s kilicama? Svašta sam nadrobila, nadam se da će se uspjet nešto skužiti :)

💙 5/2023

• ddm2463
    12. Prosinac 2024. 20:55

Emma05

ddm2463

Emma05

Jučer i prekjučer nikakvih simptoma danas me mučnine razvalile evo me zakucalo na kauč..ne mogu makac🤢…al neka njih. Draže mi je da osjećam nešto 😉😆..bebica je tu💕

Koliko dugo si trudna ? 😊

Sutra ulazim u 9i tjedan😊

Oo super blizu smo ondaa , vidim da su sve curke dalje od mene pa zato pitam 🤪🤪 

01.12. +

• ddm2463
    12. Prosinac 2024. 20:57

Nemojte samo o bolesti ja već tjedan dana kašljem, grlo, nos uzaaas. Čajevi,sirup, septolete. Ništa ne pomaže. A o spavanju da ne pričam 0 bodova a treba odradit dan na poslu. Kaaaoss. 🤣 Ja čekam trudnićki glow up o kojem svi  pričaju 

01.12. +

• ddm2463
    12. Prosinac 2024. 21:01

Btw ove godine baaaš puno curica imaa 🥰
    Mozda se potajno i ja nadam curki 👀 

01.12. +

• Tinchilina
    12. Prosinac 2024. 21:13

E da, Petrucika, ja ih isto čini m ise osjetim. Sad baš malo prije, onako baš sam sigurna da to nisu crijeva 🥰🥰🥰
    Ddm2463, kaj si sve koristila, meni isto to sve. Nos začepljen i iz njega izlaze čuda non stop, kašalj, glava boli kaos. Reko mi je danas na pregledu doktor da mogu uzet sirup od bijelog sljeza, pa ne znam jesi mozda probala i to?

💙 5/2023

• ddm2463
    12. Prosinac 2024. 21:17

Tinchilina

E da, Petrucika, ja ih isto čini m ise osjetim. Sad baš malo prije, onako baš sam sigurna da to nisu crijeva 🥰🥰🥰
    Ddm2463, kaj si sve koristila, meni isto to sve. Nos začepljen i iz njega izlaze čuda non stop, kašalj, glava boli kaos. Reko mi je danas na pregledu doktor da mogu uzet sirup od bijelog sljeza, pa ne znam jesi mozda probala i to?

Čaj đumbir i limun, med, med sa đumbirom i limunom,  sirup islandskog lišaja, septolete neke od đumbira isto i ništa ne pomaze..... 

01.12. +

Piamia
    12. Prosinac 2024. 21:38

AnnieP

Mi smo dobili rezultate prenatalnog testa, dolazi nam još jedna curica. Seka je presretna i već nam od 4. mjeseca govori da će biti seka i toliko je sigurna u to bila, pogotovo zadnjih mjesec dana i evo stvarno je bila u pravu. 😊

Cestitam! Koji ste radili i koliko si cekala rez?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.