Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • greta10
    14. Prosinac 2024. 09:12

Samojed cestitam🎉🎉🎉 naravno da pripadas ovdje🤞
    Jasamja kako testoci napreduju?
    Lunolina nasa prva beba je ivf, a sad druga iz dva sexa u plodnim danima♥️ tako da eto sve je moguce. Puno puta sam cula za ovaj “nas” slucaj da se druga beba samo primi pa mozda ima nesto u onoj koja nam svima dize zivce samo se treba opustiti🙈 

Curica 6/23 🩷

jasamja
    14. Prosinac 2024. 09:51

greta10

Samojed cestitam🎉🎉🎉 naravno da pripadas ovdje🤞
    Jasamjakako testoci napreduju?
    Lunolina nasa prva beba je ivf, a sad druga iz dva sexa u plodnim danima♥️ tako da eto sve je moguce. Puno puta sam cula za ovaj “nas” slucaj da se druga beba samo primi pa mozda ima nesto u onoj koja nam svima dize zivce samo se treba opustiti🙈

Hej, jučer negativno(nisam ga ni slikala) još ću danas napraviti to je to. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

petrucika
    14. Prosinac 2024. 10:32

Dobro dosle nam nive cure i cestitam na plusucima!!!samojed ja se ovig nicka sican jer san ja rodila prije 6godina ja sam bila na temi zimske bebe 2018 ali se sican tebe da si bila aktivna na nekoj od tema!! Dobro jutro svima ja evo vec treci dan u prehladi sto rec🙄idemo dalje🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Emma05
    14. Prosinac 2024. 10:46

Tinchilina

Također sam primjetila, ali nekad čak i ranije, sad više ne. Isto mislim da je to sve normalno.
    Nikako da prokomentiram cure koje se dugo bore sa pokušavanjem da zatrudne, pogotovo cure sa ivf i to kad sam čula da borba zna trajati 15 godina. Žene drage, ratnice i kraljice, divim vam se i želim vam svu sreću i da vam stignu vaše male željene bebice. 🙏

Hvala ti od srca što si spomenula nas IVFovke😍❤️🙏..Evo u mom potpisu piše većina mog puta...ali ne stane sve. Jer ne može stati 17god truda u par rečenica. Toliko dugo radimo na bebi..a zadnjih 15g smo u MPO svijetu. Imala sam dvije vanmaternične trudnoće, milijun biokemijskih i 7 operacija na maternici. O emocijama neću pričati, vrtlog svega kroz sve te godine, moram priznati da sam trenutno malo i "prazna". Nemam nekih pretjeranih emocija. Valjda sam se baš "potrošila" kroz godine. Evo na ovaj 14i transfer smo uspjeli, doduše imam još puno ispred sebe jer sam tek 9i tjedan ali držim se..izgurat ćemo trudnoću do kraja imam vjeru u to. Moram.❤️🙏🙋‍♀️

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

petrucika
    14. Prosinac 2024. 10:51

Emma05

Tinchilina

Također sam primjetila, ali nekad čak i ranije, sad više ne. Isto mislim da je to sve normalno.
    Nikako da prokomentiram cure koje se dugo bore sa pokušavanjem da zatrudne, pogotovo cure sa ivf i to kad sam čula da borba zna trajati 15 godina. Žene drage, ratnice i kraljice, divim vam se i želim vam svu sreću i da vam stignu vaše male željene bebice. 🙏

Hvala ti od srca što si spomenula nas IVFovke😍❤️🙏..Evo u mom potpisu piše većina mog puta…ali ne stane sve. Jer ne može stati 17god truda u par rečenica. Toliko dugo radimo na bebi..a zadnjih 15g smo u MPO svijetu. Imala sam dvije vanmaternične trudnoće, milijun biokemijskih i 7 operacija na maternici. O emocijama neću pričati, vrtlog svega kroz sve te godine, moram priznati da sam trenutno malo i "prazna". Nemam nekih pretjeranih emocija. Valjda sam se baš "potrošila" kroz godine. Evo na ovaj 14i transfer smo uspjeli, doduše imam još puno ispred sebe jer sam tek 9i tjedan ali držim se..izgurat ćemo trudnoću do kraja imam vjeru u to. Moram.❤️🙏🙋‍♀️

❤️

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Olivia888
    14. Prosinac 2024. 11:49

I od mene veliki zagrljaj svim IVF borilicama, pogotovo onima koje su svoj plus cekale jako jako dugo. 🩷 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

• Tinchilina
    14. Prosinac 2024. 12:47

❤️❤️❤️ da nam ljeto 2025' bude svima sa malenim ručicama i glavicom na grudima.❤️❤️❤️  

💙 5/2023

Emma05
    14. Prosinac 2024. 12:49

Olivia888

I od mene veliki zagrljaj svim IVF borilicama, pogotovo onima koje su svoj plus cekale jako jako dugo. 🩷

❤️🫂

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• sophia011
    14. Prosinac 2024. 13:32

Dobar dan nova sam na forumu i imam nekoliko pitanja ukoliko neko zna uputit me sta i kako da radim.Dolazim iz Makedonije u Hrvatskoj sam vec 4 godina ali papira nemam a niti osiguranja zdravstvenog,ja i moj vjerrnik cemo se vjencat u prvom mjesecu pa cu ja moc dobit osiguranja preko njega,problem je sto testove koje moram radit u prvom tromesecju su preskupi u privatnim poliklinikama,jel mozda netko zna jel postoji neko zdravstvo za trudnice ili bilo sto gde mogu radit te testove dok se vjencamo,pola od tjestova sam uradila krv urina osnovne stvari ali ostale su stvarno preskupi a nismo u mogucnosti platit sve to.
    Ako itko zna jel se moze neke testove odradit poslje 14tjedana trudnoce primjer HIV HEPATITIS Sifilis ili moraju svi bit u prvom tromjesecju.Predlog neki gde je jeftinije ili kako dobit osiguranje jako bi mi znacilo.
    Hvala unaprijed.

• greta10
    14. Prosinac 2024. 15:27

Isophia011

Dobar dan nova sam na forumu i imam nekoliko pitanja ukoliko neko zna uputit me sta i kako da radim.Dolazim iz Makedonije u Hrvatskoj sam vec 4 godina ali papira nemam a niti osiguranja zdravstvenog,ja i moj vjerrnik cemo se vjencat u prvom mjesecu pa cu ja moc dobit osiguranja preko njega,problem je sto testove koje moram radit u prvom tromesecju su preskupi u privatnim poliklinikama,jel mozda netko zna jel postoji neko zdravstvo za trudnice ili bilo sto gde mogu radit te testove dok se vjencamo,pola od tjestova sam uradila krv urina osnovne stvari ali ostale su stvarno preskupi a nismo u mogucnosti platit sve to.
    Ako itko zna jel se moze neke testove odradit poslje 14tjedana trudnoce primjer HIV HEPATITIS Sifilis ili moraju svi bit u prvom tromjesecju.Predlog neki gde je jeftinije ili kako dobit osiguranje jako bi mi znacilo.
    Hvala unaprijed.

Pozdrav, ne znam odgovore za osiguranje ali najbolje nazvat hzzo. I u ovom zakonu treba pogledat kakva su ti prava.
    https://hzzo.hr/wp-content/uploads/2018/03/Zakon_OZO_i_zz_stranaca_procisceni_tekst.pdf?b32def

Mozda grijesim ali ovo testiranje na hiv sifilis nije u sklopu normalnih/ uobicajenih trudnickih testiranja, bar mene nitko nije slao na to. Isla sam prije ivf-a al to je tamo zakonom propisano

Curica 6/23 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.