Pregled idući petak 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Predstavljene su nove demografske mjere. Komplikacije se povećavaju s dosadašnjih 565,00 EUR na 995,00 EUR ako nekoga zanima.
Mene zanima kad to stupa na snagu tocno??sto to tocno znaci da ce mo svi koji imqmo pravo na komplikacije primati 995e??
To znaci da ce sve zene na komplikacijama koje imaju 6mj prije otvaranja komplikacija prosjek place manji ili jednak 995e primati cijeli svoj iznos prosjeka. Dok zene koje imaju veci prosjek place mogu primati maksimalno 995e. Mislim da je to super pomak ali mi je i dalje sramotno da nisu stavili to na razinu prosjecne place jer zadnji put kada je regulirano u zakonu (prije cca 18 godina) na tih 565e to je tada bio iznos prosjecne place…
To vridi i za nas koji smo vec otvorili komplikacije ??
Vrijedit ce za sve koji koriste to pravo u trenutku kada zakon stupi na snagu. Nisam pratila od kada stupa na snagu ali vjerujem da ce i nasu grupu zakaciti u nekom trenu 😅
Od 3mj iduce god nasla sam podatak na netu!!
Da, tako sam i ja pročitala da primjena ide od 1. 3. 2025. godine. Slažem se s Lolola13 da su mogli staviti iznos prosječne plaće za komplikacije, no dobro i ovo je neki pomak.
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Petrucika vidim sad da si me dozivala ❤️ joj cure ja sam u kaosu, mali nonstop bolestan, pa hendlam i njega i posao i stan jer muž radi po cijele dane. Tako da vas procitam svakih par dana i onda vise ne znam sto dodati jer svasta raspravite. A i nikako ni da vam napisem da je meni pregled bio prosli petak, sve je super, beba i dalje veca za 5 dana. Vec 27. mi je novi pregled da vidimo nuhalni nabor jer kaze doktorica da je samo to jos bilo sad prerano za izmjeriti.
Vidim da je i puno novih curka doslo, svima vam zelim uspjesnu trudnocu 🤗
Drago mi je viditi da si se javila i da je sve ok bilo na pregledu🙏❤️vidim da ti stvarno nije jednostavno doma jos radis i sama doma s malenim svaka cast zeno draga ali bitno da si ti dobro i da uspjevas to sve pohendlat !! Vjerujem da ce bit lakse kad muz dode sigurno!!drzi se draga i javi se ponekad kad uhvatis vrimena☺️
Hvala ti draga ❤️ iskreno posao malo pati, ali evo sva sreća da mogu od doma raditi i da mi je šef razuman tako da uspjevam nekako sve, valjda ce se sad pred Bozic sve primiriti. Probat cu sto vise pisati. A koliko sam popratila i kod tebe je sada sve dobro, nema vise onih glupih smedarenja 🤞🤞
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Pregled idući petak 🤞
Nadamo se zelenom svjetlu 🟢
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Petrucika vidim sad da si me dozivala ❤️ joj cure ja sam u kaosu, mali nonstop bolestan, pa hendlam i njega i posao i stan jer muž radi po cijele dane. Tako da vas procitam svakih par dana i onda vise ne znam sto dodati jer svasta raspravite. A i nikako ni da vam napisem da je meni pregled bio prosli petak, sve je super, beba i dalje veca za 5 dana. Vec 27. mi je novi pregled da vidimo nuhalni nabor jer kaze doktorica da je samo to jos bilo sad prerano za izmjeriti.
Vidim da je i puno novih curka doslo, svima vam zelim uspjesnu trudnocu 🤗
Drago mi je viditi da si se javila i da je sve ok bilo na pregledu🙏❤️vidim da ti stvarno nije jednostavno doma jos radis i sama doma s malenim svaka cast zeno draga ali bitno da si ti dobro i da uspjevas to sve pohendlat !! Vjerujem da ce bit lakse kad muz dode sigurno!!drzi se draga i javi se ponekad kad uhvatis vrimena☺️
Hvala ti draga ❤️ iskreno posao malo pati, ali evo sva sreća da mogu od doma raditi i da mi je šef razuman tako da uspjevam nekako sve, valjda ce se sad pred Bozic sve primiriti. Probat cu sto vise pisati. A koliko sam popratila i kod tebe je sada sve dobro, nema vise onih glupih smedarenja 🤞🤞
Nema draga hvala Bogu sad je sve ok valjda je taj dio zavrsen iako ja jos uvik svaki odlazak na wc prozcavam papir kad se obrisem ali i osjecam se puno bolje i mogu vise i valjda je ipak bilo do toga dok posteljica nije oreuzela svoju ulogu ja se nadan iskreno da to ostaje iza nas i da sad ide neko mirnije i sigurnije razdoblje!! Sad dam dobro nemam vise ni tih problema s nadotuscu toliko def mi je lakse jedino me pocela kriza boluckat cim malo vise po kuci ali dobro je necu se zalit!! Javi se drago mi je vidit kad pises i da je sve ok!! Bas ste mi pale na pamet vas par da nisan davno vidila da pisete pa eto odma se vidi vasa odsutnost!!drzi se polako samo bez stresa sto kazes ide Bozic pa ce se valjda primiriti sve polako!!🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Pregled idući petak 🤞
Nadamo se zelenom svjetlu 🟢
Javim vam 😂😘😘😘❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jučer i prekjučer nikakvih simptoma danas me mučnine razvalile evo me zakucalo na kauč..ne mogu makac🤢…al neka njih. Draže mi je da osjećam nešto 😉😆..bebica je tu💕
Koliko dugo si trudna ? 😊
01.12. +
Jučer i prekjučer nikakvih simptoma danas me mučnine razvalile evo me zakucalo na kauč..ne mogu makac🤢…al neka njih. Draže mi je da osjećam nešto 😉😆..bebica je tu💕
Koliko dugo si trudna ? 😊
Sutra ulazim u 9i tjedan😊
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Mi smo dobili rezultate prenatalnog testa, dolazi nam još jedna curica. Seka je presretna i već nam od 4. mjeseca govori da će biti seka i toliko je sigurna u to bila, pogotovo zadnjih mjesec dana i evo stvarno je bila u pravu. 😊
🩷 7/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji