https://ibb.co/CV5cS9s
Evo današnjeg testa. Čini mi se da ću ipak pratiti i dalje hoće li se pojaviti pravi peak.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Evo današnjeg testa. Čini mi se da ću ipak pratiti i dalje hoće li se pojaviti pravi peak.
Da prati i dalje. Jel imas jos onu iz 9 mjeseca di je bio peak na zelenima?
Curica 6/23 🩷
Da prati i dalje. Jel imas jos onu iz 9 mjeseca di je bio peak na zelenima?
Imam da, tada je bila 15.0
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Dobar dan nova sam na forumu i imam nekoliko pitanja ukoliko neko zna uputit me sta i kako da radim.Dolazim iz Makedonije u Hrvatskoj sam vec 4 godina ali papira nemam a niti osiguranja zdravstvenog,ja i moj vjerrnik cemo se vjencat u prvom mjesecu pa cu ja moc dobit osiguranja preko njega,problem je sto testove koje moram radit u prvom tromesecju su preskupi u privatnim poliklinikama,jel mozda netko zna jel postoji neko zdravstvo za trudnice ili bilo sto gde mogu radit te testove dok se vjencamo,pola od tjestova sam uradila krv urina osnovne stvari ali ostale su stvarno preskupi a nismo u mogucnosti platit sve to.
Ako itko zna jel se moze neke testove odradit poslje 14tjedana trudnoce primjer HIV HEPATITIS Sifilis ili moraju svi bit u prvom tromjesecju.Predlog neki gde je jeftinije ili kako dobit osiguranje jako bi mi znacilo.
Hvala unaprijed.
Pozdrav, ne znam odgovore za osiguranje ali najbolje nazvat hzzo. I u ovom zakonu treba pogledat kakva su ti prava.
https://hzzo.hr/wp-content/uploads/2018/03/Zakon_OZO_i_zz_stranaca_procisceni_tekst.pdf?b32def
Mozda grijesim ali ovo testiranje na hiv sifilis nije u sklopu normalnih/ uobicajenih trudnickih testiranja, bar mene nitko nije slao na to. Isla sam prije ivf-a al to je tamo zakonom propisano
Samo da se nadovezem na ta testiranja. Mene je sad slao dr uz odredivanje krvne grupe na testove za hepatitise i sifilis... tako da mozda i je dio redovnih testova jer ne idem niti po nekoj posebnoj proceduri, kod socijalnog sam dr i to nije nista sto sam ja osobno trazila ili nesto 🤷♀️
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
kako ste cure sta ima jer vas prate jos simptomi i mucnine
Meni je danas prvi dan da sam imala pravi apetit i sve mi je dobro sjelo. Nije bilo grceva ni bolova, samo malo mucnine tokom dana ali ni blizu kao prije! Sada me strah ponadati se da je stvarno blizu kraj, ali evo, nadam se da nece vise ici na losije. Doduse i dalje dnevno pijem 2 tablete dumbira 😊 E da, i tako sam dobro spavala nocas, isto prvi put nakon ne znam koliko tjedana, tako da sam bas presretna! Kako si ti? Kako ste sve ostale cure?
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Evo i ja nocna pticica da se javim!!ja inace cure ne idem orije dva spavat ne znan ima ki jos takve trudnice ali ja sam tako naucila i kad nisan trudna to je moj bioritam!!inace losije spavam kako sam trudna imam tanak san i neku minimalnu potrebu za spavanjem inace sam spavalica poznata ali sad definitivno nisan!!moji su trudnicki simptomi tj tegobe nekako isto kalale jedino sto eto cice me jos uvik bole bas bass i apetit mi se nesto primirio inace to je too!!mucnina nisan imala!i sad kad duzeradim stojim krene me bolit u krizima valjda od opterecenja droba vec jer ja imam vec onako drob ko da san 5/6mj i to je to dr nista kod mene hvala Bogu normalno sve samo da tako i ostane u sridu nam je pregled!❤️🙏
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Evo mene u drugom tromjesjecju🎉🎉
Jos da sve bude dobro na pregledu sljedeci ponedjeljak i ja presrena. Tegobe su me zaobisle i da tako i ostane do kraja🤞
Curica 6/23 🩷
Evo mene u drugom tromjesjecju🎉🎉
Jos da sve bude dobro na pregledu sljedeci ponedjeljak i ja presrena. Tegobe su me zaobisle i da tako i ostane do kraja🤞
Cestitam i ja sam od danas koliko mi se cini tako sam procitala da je to 4mj i ulazak u dr tromjesecje!!i ja imam pregled sl tjedan!! Sretno nam❤️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
evo meni pocele vec 4 dana mucnine bez povracanje umora nikad dosta nemogu nista da pijem osim hladne vode jedem dobro imam aperit ali smetaju cigare inace sam pusac i glava me jako boli a inace spavam u 20:30 zavisi po nekad nemogu da spavam do dva do tri po nekad spavam u 22:00 zavisi imam nekako cudan ukus u ustima nemogu da vam opisem i non dtop mi trebaju neke bombone od methe
Sortiraj odgovore
Najstariji