Cure ja se ne javljam.. pregled je prosao super ali sad cekam rezz panorame i jako sam u sresu iskreno tako da slabo citam i nemam volje ni za sta..
Sto se tice moga secera, netko je pitao, i na vuk vrhovcu i ginekolog su mi potvrdili da ne smijem trenutno biti na dijeti nego tek nakon ogtta kad to zaista i bude dijagnoza GD. Tako da ja ipak pazim pomalo ali ne onako rigorozno..
Cure ja se ne javljam.. pregled je prosao super ali sad cekam rezz panorame i jako sam u sresu iskreno tako da slabo citam i nemam volje ni za sta..
Sto se tice moga secera, netko je pitao, i na vuk vrhovcu i ginekolog su mi potvrdili da ne smijem trenutno biti na dijeti nego tek nakon ogtta kad to zaista i bude dijagnoza GD. Tako da ja ipak pazim pomalo ali ne onako rigorozno..
Draga Piamia, i meni je bilo stresno iscekivanje rezultata. Vidjela sam da si pitala nekog koliko je dugo cekao - evo ja sam vadila krv u srijedu oko 14h i iducu srijedu ujutro oko 8 sati je stigao mail, isto Panorama. Cini mi se da u zadnje vrijeme rezultati stizu ranije nego prije. Drzim fige da stignu sto prije i naravno da je sve u redu, sto vjerujem da je s obzirom na super pregled.
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Mi smo dobili rezultate prenatalnog testa, dolazi nam još jedna curica. Seka je presretna i već nam od 4. mjeseca govori da će biti seka i toliko je sigurna u to bila, pogotovo zadnjih mjesec dana i evo stvarno je bila u pravu. 😊
Čestitam!
Naša curica stalno govori da će dobiti bracu pa i nas baš zanima je li bila u pravu. 😁
Mi smo dobili rezultate prenatalnog testa, dolazi nam još jedna curica. Seka je presretna i već nam od 4. mjeseca govori da će biti seka i toliko je sigurna u to bila, pogotovo zadnjih mjesec dana i evo stvarno je bila u pravu. 😊
Cestitam! Koji ste radili i koliko si cekala rez?
Radila sam Qualified, u četvrtak radila test, srijedu dobila rezultate. 😊
🩷 7/2022
Čestitam!
Naša curica stalno govori da će dobiti bracu pa i nas baš zanima je li bila u pravu. 😁
Hvala ti. 😊
Naša je toliko bila uvjerena i stalno govorila seka je i evo stvarno.
🩷 7/2022
Piamia ja sam radila Panoramu prosireni panel i čekala sam rezultate 10 dana. 2.12 sam vadila krv a mail je stigao jučer 12.12 u pol 7 na vecer. Bila sam luda već od osvježavanja maila jer mi je i dr rekao da će doći za tjedan do 10 dana
2016 💙J
16.10.2024. +
Ja sam isto radila Panoramu prosireni panel, vadila sam krv 3.12. i 12.12. dobila rezultate. Isto mi je bilo jako stresno cekanje
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Hvala vam na podjeljenom iskustvu, znaci minimalno cekam do pon, maximalno do iduceg petka😏 ne znam, pokusavam ne mislit ali nemoguce je. Sve je na uzv bilo ok, ali test je ipak puno pouzdaniji i to bi me bas smirilo.. jesu vas zvali iz poliklinike prije maila? Znam da prosli put jesu prvo zvali i onda proslijedili mail ali sam nifty bila radila. Cekam rezultate testa kako bih i na poslu mogla svima reci a sad mi je vec malo kriticno jer mi se stomak skoro i vidi, sutra punim 13 tjedana i puuuno je veci nego u prvoj trudnoci.
Kad se sjetim da sam u prvoj tamo negdje s 20 tjedana bila zabrinuta jer stomaka jedva da je i bilo, sad bome sam vec ko da je 25ti jedan ko bacvica, a mrsava sam inace a stomak skocio, evo dns sam prvi put i trudnicke hlacd na poso obukla pa se stalno brinem da ona guma je izviri🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji