Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    13. Prosinac 2024. 16:28

Također sam primjetila, ali nekad čak i ranije, sad više ne. Isto mislim da je to sve normalno.
    Nikako da prokomentiram cure koje se dugo bore sa pokušavanjem da zatrudne, pogotovo cure sa ivf i to kad sam čula da borba zna trajati 15 godina. Žene drage, ratnice i  kraljice, divim vam se i želim vam svu sreću i da vam stignu vaše male željene bebice. 🙏

💙 5/2023

Flores
    13. Prosinac 2024. 16:53

Pozdrav svima, pratim vas koji tjedan, a evo da se i ja tu pridružim 
    veselim se druženju na temi 

• ddm2463
    13. Prosinac 2024. 18:50

Flores

Pozdrav svima, pratim vas koji tjedan, a evo da se i ja tu pridružim
    veselim se druženju na temi

Dobrodošla😊

01.12. +

Lunolina
    13. Prosinac 2024. 19:27

Tinchilina potaknula si me da napisem nesto o potpomognutoj oplodnji. Mi smo ostvarili trudnocu iz IVF-a i iako je ‘samo’ iz 5. postupka ( 2 neuspjesne inseminacije, 2 neuspjesna IVF-a i 3. je bio uspjesan) moram priznati da je to bas teska borba. Cak nije toliko tesko vidjeti taj negativan test koliko te pojede neizvjesnost tijekom samog postupka i s vremenom bas jako udari na psihu. 

Evo, mi M i ja smo nekidan razgovarali o tome kako nam je fascinantno da netko samo ima odnos i ostvari trudnocu 🙈 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Tinchilina
    13. Prosinac 2024. 21:35

Mogu samo nagađati koliko je to sve jako teško i  žao mi je što nemamo svi jednake uvjete za dobit bebu. Sretna sam zbog vas koje imate svoje željene plusiće i sad mala bića koja rastu u vama 🥰

💙 5/2023

lolola13
    13. Prosinac 2024. 22:27

Imala sam priliku pratiti IVF proces kod 2 kolegice i samo mogu rec da vam se svima divim. Razumijem da u toj situaciji nema izbora i radis sto moras, ali vidjela sam koliko je to i fizicki i psihicki tesko za zenu... Tako da stvarno svaka cast na borbi i snazi i zelim vam svima zdrave i vesele bebice 🥰🥰🥰

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Samojed97
    14. Prosinac 2024. 06:16

Dobro jutro, ne znam ni sama da li pripadamo ovdje hehe
    Zadnja menstruacija 13.11. Sigurna sam bila da nisam trudna bolovi kao da cu svaki cas procurit juce trebala dobiti , znaci nosim uloske vec par dana. Trenutno se probudim ma reko idem uradit test mozda od stresa ne mogu da procurim posto me boli stomak da se reko smirim nisam trudna i kraj idemo dalje ... kad onooo crtica u roku od odmah prije kontrolne se pojavila 
    Zene jel normalno da me ovako boli stomak danima , nije mi prva trudnoca ali nije me ovako boljelo . Nez kako ono ide sa slikala na img zab sam prije 6 godina sam bila na forumu 

Djecak 07.02.2020♡♡♡

Samojed97
    14. Prosinac 2024. 06:19

https://ibb.co/GP6s9DK
    Eto slikice 

Djecak 07.02.2020♡♡♡

Lunolina
    14. Prosinac 2024. 07:27

Samojed97 cestitam! To je jako lijepa crta ☺️ neka ti bude uredna i skolska trudnoca ❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

lolola13
    14. Prosinac 2024. 09:05

Samojed97

Dobro jutro, ne znam ni sama da li pripadamo ovdje hehe
    Zadnja menstruacija 13.11. Sigurna sam bila da nisam trudna bolovi kao da cu svaki cas procurit juce trebala dobiti , znaci nosim uloske vec par dana. Trenutno se probudim ma reko idem uradit test mozda od stresa ne mogu da procurim posto me boli stomak da se reko smirim nisam trudna i kraj idemo dalje … kad onooo crtica u roku od odmah prije kontrolne se pojavila
    Zene jel normalno da me ovako boli stomak danima , nije mi prva trudnoca ali nije me ovako boljelo . Nez kako ono ide sa slikala na img zab sam prije 6 godina sam bila na forumu

Pa meni je med sestra kad sam nazvala da kazem za test rekla da mogu ocekivati lagane bolove i grceve kao da cu dobiti menstruaciju. I ja sam na pocetku imala bas tako lagane bolove i grceve i trajalo mi je nekih 2 tjedna recimo. Ali bilo je povremeno, ne bas sad cijele dane.... Pa evo ne znam koliko jako to tebe boli, ako je lagano onda je sve ok

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.