Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    07. Prosinac 2024. 14:50

Petrucika, mislim da se moraš na ruke dizati i okretati a ne iz trbuha, probaj se lagano navikavati tako i pteko dana da ti uđe u podsvijest i za preko noći. Mene je to u prošloj štrecalo tako pa sam sad jako rano počela na ruke i ne osjetim ništa. 

💙 5/2023

petrucika
    07. Prosinac 2024. 14:56

Tinchilina

Petrucika, mislim da se moraš na ruke dizati i okretati a ne iz trbuha, probaj se lagano navikavati tako i pteko dana da ti uđe u podsvijest i za preko noći. Mene je to u prošloj štrecalo tako pa sam sad jako rano počela na ruke i ne osjetim ništa.

Pa ne znan morat cu se fokusirat malo na to iako nekad mi se to desi cak i ne mojoj krivicom tipa kad se idem samo okrenut s jedne na drugu stranu pocne me vatat i obicno mi tad bude i pun mjehur pa nezz ima li kakve veze ali pokusat cu ja osobno pripazit ali ako me bude vatalo cesce spomenut cu ginicu mislim da sam ja imala isti slucaj u proslij trudnoci i da sam krenula s magnezijem vec nekako u ovim tjednima!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• ddm2463
    07. Prosinac 2024. 20:33

Elza

petrucika

Cure pitanje znati onu tkz bol onak grc kad kihnete u maternici e pa ta bol taj grc se meni dogodi cesto kad sam u krevetu pa se idem dignut iz kreveta ili dignuti iz sideceg polozaja! Uhvati me taj grc ko kad kihnemo!! Jel ima koja da ima taj problem??

Ej petrucika.. i meni se često dogodi. Već sam se nekako naučila kod kihanja i ustajanja da pazim.

Što se tiče muževa na pregledu, u prošloj trudnoći je išao samnom na svaki uzv, sada bi isto htio. Ali nekad smo bili mladi i bezbrižni i uvjereni da sve mora biti dobro a sada smo ipak stariji i više se brinemo oko svega. A on je zabrinut puno više od mene, čak danima prije uzv-a ima žgaravicu i tu nervozu prenosi na mene. Dogovorili smo se da će samnom ići na onaj uzv u 20om tjednu i dalje, na ove prve ne.

Ajooj hhaa kod mene je obrnuto ja se brinem a on ful opušten 😆  i mislim da mu prvi pregled ne bude previše zanimljiv ali eto navalio da ide 😆
    A curee dali ste rekle svojima ili ? 

01.12. +

• Tinchilina
    07. Prosinac 2024. 20:37

Ja tek sad malo opuštenije govorim redom polako svima, al ja sam i malo dulje trudna od tebe pa je i do tog. Na početku nismo nikom rekli, pa smo polako prvo samo najbližima. Na poslu sam rekla nedavno da sam trudna i da imam nekij problema jer sam uzimala svakih par dana go pa mi se činilo fer, a i šefovi su mi stvarno divni ljudi.

💙 5/2023

• ddm2463
    07. Prosinac 2024. 20:50

Tinchilina

Ja tek sad malo opuštenije govorim redom polako svima, al ja sam i malo dulje trudna od tebe pa je i do tog. Na početku nismo nikom rekli, pa smo polako prvo samo najbližima. Na poslu sam rekla nedavno da sam trudna i da imam nekij problema jer sam uzimala svakih par dana go pa mi se činilo fer, a i šefovi su mi stvarno divni ljudi.

Pa mislim da je to skroz u redu, ne treba odmah svima govoriti mislim da je pametnije šutiti. Iako kod nas baš i nije takva situacija mi smo najbližima već rekli 😆 
    Baš dugo smo radili na bebi i to nam je sada ono waau 🍀
    Ali nadam se da se nismo zacoprali i da će sve biti u redu. 
    Što se tiče posla isto sam rekla odmah jer su svi znali da planiramo bebu i šefica mi je rekla da odem čim budem mogla, tako da evo, nadam se da neće biti loše iskustvo 😊 

01.12. +

• Tamara30
    07. Prosinac 2024. 20:52

kada ste videli plod u koliko nedelje i moze li se sta videti ako je bhcg 2500 ???

Elza
    08. Prosinac 2024. 09:41

Tamara30

kada ste videli plod u koliko nedelje i moze li se sta videti ako je bhcg 2500 ???

Mislim da nas većina bude naručena sa 6 ili 7 tjedana na prvi pregled jer je to najranije kada se može vidjeti srce. A to se mora vidjeti da se potvrdi uredna trudnoća.
    A za bhcg i kada se može vidjeti plod, to vjerojatno samo  ginekolozi znaju.

petrucika
    08. Prosinac 2024. 10:41

Jutro cure evo nocas sam bas pazila na ono okretanje i podizanje i nisan imala problema s grcevima😊dok sam ovo pisala imala sam u glavi jos nesto pitati aliii trudnicki mozak😂👀👀😬😬pa kad se sitim svratit cu opet na firum do tad cure moje uzivajte u nedilji🥰🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

lolola13
    08. Prosinac 2024. 12:37

ddm2463

Elza

petrucika

Cure pitanje znati onu tkz bol onak grc kad kihnete u maternici e pa ta bol taj grc se meni dogodi cesto kad sam u krevetu pa se idem dignut iz kreveta ili dignuti iz sideceg polozaja! Uhvati me taj grc ko kad kihnemo!! Jel ima koja da ima taj problem??

Ej petrucika.. i meni se često dogodi. Već sam se nekako naučila kod kihanja i ustajanja da pazim.

Što se tiče muževa na pregledu, u prošloj trudnoći je išao samnom na svaki uzv, sada bi isto htio. Ali nekad smo bili mladi i bezbrižni i uvjereni da sve mora biti dobro a sada smo ipak stariji i više se brinemo oko svega. A on je zabrinut puno više od mene, čak danima prije uzv-a ima žgaravicu i tu nervozu prenosi na mene. Dogovorili smo se da će samnom ići na onaj uzv u 20om tjednu i dalje, na ove prve ne.

Ajooj hhaa kod mene je obrnuto ja se brinem a on ful opušten 😆 i mislim da mu prvi pregled ne bude previše zanimljiv ali eto navalio da ide 😆
    A curee dali ste rekle svojima ili ?

Ja sam odma prvi dan kad smo saznali rekla braci i roditeljima jer smo imali festu pa sam i radila test prije da znam jel smijem pit 😂 A jako smo bliski pa sam htjela da znaju jer bi mi znacila puno njihova podrska i da je nesto krenulo na lose. Odma sam rekla i cimericama na poslu jer su znale da radimo na bebi pa je i menga bila odbrojavanje. Rekla sam odmah i bliskim prijateljima koji su znali da radimo na bebi i to je to. Uglavnom onima s kojima bi i podijelila da je ista krenulo po zlu. Na poslu sam morala rec u 6tt sefici zbog terenskog puta jer nisam htjela na avion, a u 8.tt i drugim sefovima i tajnici jer sam trazila slobodan dan za pregled. Onda se dalje prosirilo jer nitko ne zna sutit u uredu, ali mi je sad vec svejedno.

Tek nakon ovog tjedna govorimo i ne bliskim ljudima ako se desi situacija

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    08. Prosinac 2024. 12:42

petrucika

Jutro cure evo nocas sam bas pazila na ono okretanje i podizanje i nisan imala problema s grcevima😊dok sam ovo pisala imala sam u glavi jos nesto pitati aliii trudnicki mozak😂👀👀😬😬pa kad se sitim svratit cu opet na firum do tad cure moje uzivajte u nedilji🥰🥰

Super, bravo! Bas mi je drago da ima rjesenje, cini mi se da cu skoro i ja tako 😊 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.