Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica_
    06. Prosinac 2024. 11:14

Olivia888

Leptirica_

Dobro jutro, ja sam danaa bila vaditi krv za pretrage. 45 minuta vožnje do bolnice i 45 minuta povraćanja tijekom vožnje. 😣
    Ja jako puno vremena provodim u autu. Do posla nekad imam i 2 sata. Tako da baš baš puno sjedim u autu i vozim. A danas još idem i na put. Sve bi bilo lakše da ne povraćam dok vozim i da nemam mučnine.

Draga Leptirice, ja se tebi stvarno divim, raditi s takvim mucninama. Povracanje jako iscrpljuje organizam i ja iskreno jedva prozivim dan doma u krevetu/na kaucu.

Da, jako iscrpljuje. Baš sam iscrpljena, izmučena i umorna. I kad nisam na poslu doma ne mogu ležati kad imam aktivnog todlera koji traži svoje. Tek kad on ode spavat ja mogu prilići. Tako da željno iščekujem prestanak ovog terora

• Tinchilina
    06. Prosinac 2024. 14:11

Kao što kažu cure, skidam ti kapu, evo ja nisam rigala ni jednom pa mi je bilo koma samo od mučnina i neimanja teka, a da ne kažem da je to sigurno 1% u odnosu da sam i povraćala. Stvarno se nadam da će te brzo proći. 

Meni su došli rezultati Panorame, sve je ok, i cekamo curicu i dečka. Kao naručeno, dečkić za mog maloga i curica za mene i tatu. 😄 sad napokon mogu malo odahnuti i nadam se mirnijem nastavku trudnoće.

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

Piamia
    06. Prosinac 2024. 14:28

Tinchilina

Kao što kažu cure, skidam ti kapu, evo ja nisam rigala ni jednom pa mi je bilo koma samo od mučnina i neimanja teka, a da ne kažem da je to sigurno 1% u odnosu da sam i povraćala. Stvarno se nadam da će te brzo proći.

Meni su došli rezultati Panorame, sve je ok, i cekamo curicu i dečka. Kao naručeno, dečkić za mog maloga i curica za mene i tatu. 😄 sad napokon mogu malo odahnuti i nadam se mirnijem nastavku trudnoće.

Cestitam na urednoj panorami, sad mozed odahnuti!!
    Koliko si cekala na rezultate? I htjela sam pitati kako to da si saznala oba spola? Znam da kad su blizanci vecinom se samo jedan spol saznaje.

• Maslačak_13
    06. Prosinac 2024. 14:34

Tinchilina

Čestitam na dobrim rezultatima draga ❤️ wow kako lijepo, curica i dečkić u paketu, zvuči predivno 😊

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

• Emi25
    06. Prosinac 2024. 16:37

Tinchilina predivno🥰čestitam na dobrim rezultatima

2016 💙
    16.10.2024. +

• ddm2463
    06. Prosinac 2024. 17:33

Bokić svima ❤️ 
    1.12. sam radila test koji je pozitivan, pisalo je 2-3tj
    Međutim gin me naručila tek 17.12. na prvi pregled
    Koliko ste vi čekale na taj prvi pregled i što da očekujem, dali se išta vidi, mislim da bi trebalo s obzirom da ću tada biti skoro 7tj trudna 😊

01.12. +

petrucika
    06. Prosinac 2024. 17:46

Tinchilina

Cestitam na urednom rezultatu i velike cestitke na djecaku i djevojcici ❤️❤️predivno❤️sad mama mozes malo odahnuti i opustiti se i krece i mirnije vrijem trudnoce🥰sretno nam svima🥰😊

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    06. Prosinac 2024. 17:49

ddm2463

Bokić svima ❤️
    Koliko ste vi čekale na taj prvi pregled i što da očekujem, dali se išta vidi, mislim da bi trebalo s obzirom da ću tada biti skoro 7tj trudna 😊

Cestitam na plusucu🥂s obzirom da ces onda biti oko 7tt trebalo bi se cuti srce i vidjeti mala tockica koju ce doktor izmjeriti i vidjeti jel odgovara tjednima trudnoce, bebuca moze odstupati s obzirom i na raniju ili kasniju ovulaciju i u principu mislim da je to tooo u tim tjednima!ako sam sto zaboravila neka me netko nadopuni!sretno!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• ddm2463
    06. Prosinac 2024. 18:41

petrucika

ddm2463

Bokić svima ❤️

Cestitam na plusucu🥂s obzirom da ces onda biti oko 7tt trebalo bi se cuti srce i vidjeti mala tockica koju ce doktor izmjeriti i vidjeti jel odgovara tjednima trudnoce, bebuca moze odstupati s obzirom i na raniju ili kasniju ovulaciju i u principu mislim da je to tooo u tim tjednima!ako sam sto zaboravila neka me netko nadopuni!sretno!!

Hvalaa. I ja čestitam svima vama na plusićima 🤭
    Neka nam svima sve dobro prođeee 😊😊
    Jedva čekam taj prvi pregled, dali ste vodile muzeve sa sobom 🤪

01.12. +

Piamia
    06. Prosinac 2024. 19:48

Cure narucujete li kada hranu? I ako da sto? Ja uopce ne znam sto bi narucila a dns navecer mi se bas ne kuha. Tipa jel jedete wok?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI