Dobro jutro, ja sam danaa bila vaditi krv za pretrage. 45 minuta vožnje do bolnice i 45 minuta povraćanja tijekom vožnje. 😣
Ja jako puno vremena provodim u autu. Do posla nekad imam i 2 sata. Tako da baš baš puno sjedim u autu i vozim. A danas još idem i na put. Sve bi bilo lakše da ne povraćam dok vozim i da nemam mučnine.
Stvarno draga ja ti se isto divim ja ne bi ni mogla toliko siditi meni to smeta i kako sam na komplikacijama samo sam doma na kaucu malo po kuci i bas san izgubila i kondiciju i nekako se sva razmazila rekla bi ja!! Nadam se da ce mi ok proci ovih sat vremena jer san ja vec opterecena tim kako cu morat na wc vise puta oce mi biti muka🤨ali nadam se da ce proci ok sve tako da draga bas ti se divim ali virujem da ti nije ni lako deff! Ja mucnine nemam nisan ni imala samo san na mirise onako osjetljivija!!i cesto mi hrana naskodi ono napuhana sam pa me crijeva bole!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Dobro jutro, ja sam danaa bila vaditi krv za pretrage. 45 minuta vožnje do bolnice i 45 minuta povraćanja tijekom vožnje. 😣
Ja jako puno vremena provodim u autu. Do posla nekad imam i 2 sata. Tako da baš baš puno sjedim u autu i vozim. A danas još idem i na put. Sve bi bilo lakše da ne povraćam dok vozim i da nemam mučnine.
Draga Leptirice, ja se tebi stvarno divim, raditi s takvim mucninama. Povracanje jako iscrpljuje organizam i ja iskreno jedva prozivim dan doma u krevetu/na kaucu.
Da, jako iscrpljuje. Baš sam iscrpljena, izmučena i umorna. I kad nisam na poslu doma ne mogu ležati kad imam aktivnog todlera koji traži svoje. Tek kad on ode spavat ja mogu prilići. Tako da željno iščekujem prestanak ovog terora
Kao što kažu cure, skidam ti kapu, evo ja nisam rigala ni jednom pa mi je bilo koma samo od mučnina i neimanja teka, a da ne kažem da je to sigurno 1% u odnosu da sam i povraćala. Stvarno se nadam da će te brzo proći.
Meni su došli rezultati Panorame, sve je ok, i cekamo curicu i dečka. Kao naručeno, dečkić za mog maloga i curica za mene i tatu. 😄 sad napokon mogu malo odahnuti i nadam se mirnijem nastavku trudnoće.
💙 5/2023
Kao što kažu cure, skidam ti kapu, evo ja nisam rigala ni jednom pa mi je bilo koma samo od mučnina i neimanja teka, a da ne kažem da je to sigurno 1% u odnosu da sam i povraćala. Stvarno se nadam da će te brzo proći.
Meni su došli rezultati Panorame, sve je ok, i cekamo curicu i dečka. Kao naručeno, dečkić za mog maloga i curica za mene i tatu. 😄 sad napokon mogu malo odahnuti i nadam se mirnijem nastavku trudnoće.
Cestitam na urednoj panorami, sad mozed odahnuti!!
Koliko si cekala na rezultate? I htjela sam pitati kako to da si saznala oba spola? Znam da kad su blizanci vecinom se samo jedan spol saznaje.
Čestitam na dobrim rezultatima draga ❤️ wow kako lijepo, curica i dečkić u paketu, zvuči predivno 😊
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Tinchilina predivno🥰čestitam na dobrim rezultatima
2016 💙J
16.10.2024. +
Bokić svima ❤️
1.12. sam radila test koji je pozitivan, pisalo je 2-3tj
Međutim gin me naručila tek 17.12. na prvi pregled
Koliko ste vi čekale na taj prvi pregled i što da očekujem, dali se išta vidi, mislim da bi trebalo s obzirom da ću tada biti skoro 7tj trudna 😊
01.12. +
Cestitam na urednom rezultatu i velike cestitke na djecaku i djevojcici ❤️❤️predivno❤️sad mama mozes malo odahnuti i opustiti se i krece i mirnije vrijem trudnoce🥰sretno nam svima🥰😊
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Bokić svima ❤️
Koliko ste vi čekale na taj prvi pregled i što da očekujem, dali se išta vidi, mislim da bi trebalo s obzirom da ću tada biti skoro 7tj trudna 😊
Cestitam na plusucu🥂s obzirom da ces onda biti oko 7tt trebalo bi se cuti srce i vidjeti mala tockica koju ce doktor izmjeriti i vidjeti jel odgovara tjednima trudnoce, bebuca moze odstupati s obzirom i na raniju ili kasniju ovulaciju i u principu mislim da je to tooo u tim tjednima!ako sam sto zaboravila neka me netko nadopuni!sretno!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Bokić svima ❤️
Cestitam na plusucu🥂s obzirom da ces onda biti oko 7tt trebalo bi se cuti srce i vidjeti mala tockica koju ce doktor izmjeriti i vidjeti jel odgovara tjednima trudnoce, bebuca moze odstupati s obzirom i na raniju ili kasniju ovulaciju i u principu mislim da je to tooo u tim tjednima!ako sam sto zaboravila neka me netko nadopuni!sretno!!
Hvalaa. I ja čestitam svima vama na plusićima 🤭
Neka nam svima sve dobro prođeee 😊😊
Jedva čekam taj prvi pregled, dali ste vodile muzeve sa sobom 🤪
01.12. +
Sortiraj odgovore
Najstariji