Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elza
    07. Prosinac 2024. 11:02

petrucika

Cure pitanje znati onu tkz bol onak grc kad kihnete u maternici e pa ta bol taj grc se meni dogodi cesto kad sam u krevetu pa se idem dignut iz kreveta ili dignuti iz sideceg polozaja! Uhvati me taj grc ko kad kihnemo!! Jel ima koja da ima taj problem??

Ej petrucika.. i meni se često dogodi. Već sam se nekako naučila kod kihanja i ustajanja da pazim.

Što se tiče muževa na pregledu, u prošloj trudnoći je išao samnom na svaki uzv, sada bi isto htio. Ali nekad smo bili mladi i bezbrižni i uvjereni da sve mora biti dobro a sada smo ipak stariji i više se brinemo oko svega. A on je zabrinut puno više od mene, čak danima prije uzv-a ima žgaravicu i tu nervozu prenosi na mene. Dogovorili smo se da će samnom ići na onaj uzv u 20om tjednu i dalje, na ove prve ne.

lolola13
    07. Prosinac 2024. 11:25

Leptirica_

Olivia888

Leptirica_

Dobro jutro, ja sam danaa bila vaditi krv za pretrage. 45 minuta vožnje do bolnice i 45 minuta povraćanja tijekom vožnje. 😣
    Ja jako puno vremena provodim u autu. Do posla nekad imam i 2 sata. Tako da baš baš puno sjedim u autu i vozim. A danas još idem i na put. Sve bi bilo lakše da ne povraćam dok vozim i da nemam mučnine.

Draga Leptirice, ja se tebi stvarno divim, raditi s takvim mucninama. Povracanje jako iscrpljuje organizam i ja iskreno jedva prozivim dan doma u krevetu/na kaucu.

Da, jako iscrpljuje. Baš sam iscrpljena, izmučena i umorna. I kad nisam na poslu doma ne mogu ležati kad imam aktivnog todlera koji traži svoje. Tek kad on ode spavat ja mogu prilići. Tako da željno iščekujem prestanak ovog terora

Ajme svaka ti cast, ja s ovim mucninama jedva odradim na poslu i doma mogu samo lec. Kad cu ici na drugu bebu ne znam kako cu to 😂

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    07. Prosinac 2024. 11:27

Tinchilina

Kao što kažu cure, skidam ti kapu, evo ja nisam rigala ni jednom pa mi je bilo koma samo od mučnina i neimanja teka, a da ne kažem da je to sigurno 1% u odnosu da sam i povraćala. Stvarno se nadam da će te brzo proći.

Meni su došli rezultati Panorame, sve je ok, i cekamo curicu i dečka. Kao naručeno, dečkić za mog maloga i curica za mene i tatu. 😄 sad napokon mogu malo odahnuti i nadam se mirnijem nastavku trudnoće.

Wow, cestitam! Prekrasno, curica i decko, bas kao iz snova 🥰 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    07. Prosinac 2024. 11:28

petrucika

Cure pitanje znati onu tkz bol onak grc kad kihnete u maternici e pa ta bol taj grc se meni dogodi cesto kad sam u krevetu pa se idem dignut iz kreveta ili dignuti iz sideceg polozaja! Uhvati me taj grc ko kad kihnemo!! Jel ima koja da ima taj problem??

Meni se dogodi ako naglo ustanem, malo me zabrine ali kako brzo prode racunam da je sve ok 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    07. Prosinac 2024. 11:31

Na temu pregleda, ja bi htjela da muz vidi uzv alimi to nisu niti ponudili dr i med sestra pa sam nekako zakljucila da ne smije. Kako je iduci pregled 14.1 kad mi je vec 18ti tjedan vjerujem da ce biti uzv preko trbuha a ne vaginalno pa smo se dogovorili da ce on ici samnom a ja pitati da ga puste. Ako nece dati onda cemo privatno platiti uzv jer bi bas htjela da vidi bebicu kako pliva, posebno mi je to 

A za prvi pregled sam isla sa 8 tjedana i tada se vec vidjela glavica i trup pa je mislim puno bolje nego u ranijim tjednima. Iako razumijem iscekivanje, ja nikako nisam mogla docekati taj prvi pregled 😂

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    07. Prosinac 2024. 11:32

Joj cure meni najcesce nocu kad se dizem u wc valjda zaboravim onako snena pa skocim ko da nisan ja trudna i onda kad to uvati pa ja sve zvjezde prebrojim niocas ni se to bar tri puta desilo nekad i kad se prevrcem s jedne na dr stranu valjda kako te misice upotrebljujem i to naglo pa me bas onako cesce strefi!! Rjede kod sjedenja/dizanja najvise ovako u noci kad se opustim!! A za kuhanje znam to sam vec ispekla zanat😂👀

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Lara0607
    07. Prosinac 2024. 11:49

Pozdrav cure,
    Ima li koja od Vas iskustva s vaginalnim gljivicama u prvom tromjesečju trudnoće? Bila sam privatno na pregledu gdje me doktorica poslala primarnom ginekologu na briseve, a on je rekao da nema trenutno potrebe za time i da ne trebam koristiti vaginalete te da će bris obaviti oko 12og tjedna trudnoće. Tada nisam imala smetnje nikakve, no sinoć me baš počelo iritirati. Ako se dobro sjećam doktorica je spomenula Canesten vaginalete, ali sad čitam po internetu i svi kažu da nije dobro za trudnice.
    Please pomozite!!🫠☺️

petrucika
    07. Prosinac 2024. 12:10

Lara0607

Pozdrav cure,
    Ima li koja od Vas iskustva s vaginalnim gljivicama u prvom tromjesečju trudnoće? Bila sam privatno na pregledu gdje me doktorica poslala primarnom ginekologu na briseve, a on je rekao da nema trenutno potrebe za time i da ne trebam koristiti vaginalete te da će bris obaviti oko 12og tjedna trudnoće. Tada nisam imala smetnje nikakve, no sinoć me baš počelo iritirati. Ako se dobro sjećam doktorica je spomenula Canesten vaginalete, ali sad čitam po internetu i svi kažu da nije dobro za trudnice.
    Please pomozite!!🫠☺️

Ja sam imala i dobila sam rojazol!!mene nije nista ceskalo ali je papa test pokaza bila sam oko 5tt sad sam tek radila briseve neki dan!!nazovi ginicku neka ti pusti za gljivice nesto i to je to !!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Lara0607
    07. Prosinac 2024. 12:12

petrucika

Lara0607

Pozdrav cure,
    Please pomozite!!🫠☺️

Ja sam imala i dobila sam rojazol!!mene nije nista ceskalo ali je papa test pokaza bila sam oko 5tt sad sam tek radila briseve neki dan!!nazovi ginicku neka ti pusti za gljivice nesto i to je to !!

Hvala ti puno!!😘

Elza
    07. Prosinac 2024. 14:37

Lara0607

Pozdrav cure,
    Please pomozite!!🫠☺️

Probaj piti i neki od probiotika, nemaš što izgubiti. Meni pomogne kontrolirati gljivice. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.