Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    05. Prosinac 2024. 12:47

Olivia888

Cestitam svima na urednim pregledima.
    Cure koje su oko 12tog tjedna - jeste radile briseve? Ja sam dosad samo krvnu sliku, urin i urinokulturu, a briseve namjeravam kroz 2-3 tjedna.

Ja sam jucer na pregledu bruseve i reka mi je doktor opet tamo oko 25tt !! Neke cure su i ranije vec radile znam da san popratila to!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

lolola13
    05. Prosinac 2024. 13:48

Olivia888

Cure koje su oko 12tog tjedna - jeste radile briseve? Ja sam dosad samo krvnu sliku, urin i urinokulturu, a briseve namjeravam kroz 2-3 tjedna.

Briseve sam radila prije, kad smo poceli planirati trudnocu. Tako da je dr rekao da sada nema potrebe ponavljati. Tada je sve bilo ok osim ureaplazme pa smo oboje pili antibiotike i oboje ponavljali bris nakon mjesec dana kada je sve bilo ok

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Leptirica_
    05. Prosinac 2024. 13:51

Olivia888

Na prvom pregledu sam odmah dobila naputak da obavim briseve. Naručena sam za idući tjedan. 

• Tamara30
    05. Prosinac 2024. 17:43

treba mi vasa pomoc meni je 2.12 bila beta 450 ul dta mislite koliko bi mi trebala biti danas 5.12 koliko bih trebala da se duplira 

• Olivia888
    05. Prosinac 2024. 19:38

Tamara30

treba mi vasa pomoc meni je 2.12 bila beta 450 ul dta mislite koliko bi mi trebala biti danas 5.12 koliko bih trebala da se duplira

Pravilno je betu vaditi svaka dva dana jer se dupla svakih cca 48 sati. Ako ste vadili s 3 dana razmaka teze je doci do ispravnog zakljucka. Ja bi na vasem mjestu izvadila ili sutra pa vidjela je li se dva puta uvecala u odnosu na 2.12. ili jos bolje 7.12. pa cete vidjeti je li se uduplala u odnosu na danas. Betu je potrebno vaditi u istom labaratoriju. U svakom slucaju - sretno! 🍀🍀

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

• Tamara30
    05. Prosinac 2024. 20:34

pa bila sam malopre kod lekara kazu da nemoze nista da vidu vidu samo jednu malu tacku u materici nemoze da mi nista potvrde jer moze da bude i vanmatericna vadiöi su mi krv i rekli da idem kuci ako nesto nije uredu da ce da me pozovu stim da su me pozvali trenuto sada idem ponovo kazu da mi se beta puno podigla 1323ul ima sada

• Tamara30
    05. Prosinac 2024. 22:24

bila sam sad se veacam videli su Sac gestationnel intra-utérin  nemozefu jos nista da mi potvrde u subotu ponovo idem ma vadjenje krvi i videti ponovo ultrazvuk pa ce mi ondak nesto reci 

petrucika
    06. Prosinac 2024. 08:07

Jutro cure malo smo utihnule pa evo da nas podignem!ja se spremam na kratak out od jedno sat vremena voznje nadam se da ce proc ok da mi nece naskodit voznja volila bi da ne moram ali ovo bas moram ici ja i muz malenog vodimo na neki pregled!inace i blagoslov kuca nam je jutros pa i to nas ceka prije nego krenemo!budna sam od nekih 6:30 uzasno lose spavam od kako sam trudna i malo inace sam velika spavalica!eto danas je Sv.Nikola bit ce veselo djecici!uzivajte cure moje🥰🎄

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Leptirica_
    06. Prosinac 2024. 09:16

Dobro jutro, ja sam danaa bila vaditi krv za pretrage. 45 minuta vožnje do bolnice i 45 minuta povraćanja tijekom vožnje. 😣
    Ja jako puno vremena provodim u autu. Do posla nekad imam i 2 sata. Tako da baš baš puno sjedim u autu i vozim. A danas još idem i na put. Sve bi bilo lakše da ne povraćam dok vozim i da nemam mučnine. 

• Olivia888
    06. Prosinac 2024. 09:58

Leptirica_

Dobro jutro, ja sam danaa bila vaditi krv za pretrage. 45 minuta vožnje do bolnice i 45 minuta povraćanja tijekom vožnje. 😣
    Ja jako puno vremena provodim u autu. Do posla nekad imam i 2 sata. Tako da baš baš puno sjedim u autu i vozim. A danas još idem i na put. Sve bi bilo lakše da ne povraćam dok vozim i da nemam mučnine.

Draga Leptirice, ja se tebi stvarno divim, raditi s takvim mucninama. Povracanje jako iscrpljuje organizam i ja iskreno jedva prozivim dan doma u krevetu/na kaucu. 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.