Cure narucujete li kada hranu? I ako da sto? Ja uopce ne znam sto bi narucila a dns navecer mi se bas ne kuha. Tipa jel jedete wok?
Kao što kažu cure, skidam ti kapu, evo ja nisam rigala ni jednom pa mi je bilo koma samo od mučnina i neimanja teka, a da ne kažem da je to sigurno 1% u odnosu da sam i povraćala. Stvarno se nadam da će te brzo proći.
Meni su došli rezultati Panorame, sve je ok, i cekamo curicu i dečka. Kao naručeno, dečkić za mog maloga i curica za mene i tatu. 😄 sad napokon mogu malo odahnuti i nadam se mirnijem nastavku trudnoće.
Ajme koje predivnr vijesti. Čestitam od srca 🥰🥰
Bokić svima ❤️
1.12. sam radila test koji je pozitivan, pisalo je 2-3tj
Međutim gin me naručila tek 17.12. na prvi pregled
Koliko ste vi čekale na taj prvi pregled i što da očekujem, dali se išta vidi, mislim da bi trebalo s obzirom da ću tada biti skoro 7tj trudna 😊
Čestitam na pozitivnom testu. Ja sam čekla prvi ptegled mjesec dana. Išla sam sa 7 tjedana. Vidjelo se i čulo srce, i malena točkica. Sretnoo
Bokić svima ❤️
Koliko ste vi čekale na taj prvi pregled i što da očekujem, dali se išta vidi, mislim da bi trebalo s obzirom da ću tada biti skoro 7tj trudna 😊
Cestitam na plusucu🥂s obzirom da ces onda biti oko 7tt trebalo bi se cuti srce i vidjeti mala tockica koju ce doktor izmjeriti i vidjeti jel odgovara tjednima trudnoce, bebuca moze odstupati s obzirom i na raniju ili kasniju ovulaciju i u principu mislim da je to tooo u tim tjednima!ako sam sto zaboravila neka me netko nadopuni!sretno!!
Hvalaa. I ja čestitam svima vama na plusićima 🤭
Neka nam svima sve dobro prođeee 😊😊
Jedva čekam taj prvi pregled, dali ste vodile muzeve sa sobom 🤪
Moj ide uvijek sa mnom. Od prvog do zadnjeg pregleda. Volimo to zajedno proživljavati.
Bokić svima ❤️
Čestitam na pozitivnom testu. Ja sam čekla prvi ptegled mjesec dana. Išla sam sa 7 tjedana. Vidjelo se i čulo srce, i malena točkica. Sretnoo
Hvala puno. Nadam se da će se i nama vidjeti. To čekanje baš ubija barem mene. Baš sam nestrpljiva
01.12. +
Bokić svima ❤️
Cestitam na plusucu🥂s obzirom da ces onda biti oko 7tt trebalo bi se cuti srce i vidjeti mala tockica koju ce doktor izmjeriti i vidjeti jel odgovara tjednima trudnoce, bebuca moze odstupati s obzirom i na raniju ili kasniju ovulaciju i u principu mislim da je to tooo u tim tjednima!ako sam sto zaboravila neka me netko nadopuni!sretno!!
Hvalaa. I ja čestitam svima vama na plusićima 🤭
Neka nam svima sve dobro prođeee 😊😊
Jedva čekam taj prvi pregled, dali ste vodile muzeve sa sobom 🤪
Moj ide uvijek sa mnom. Od prvog do zadnjeg pregleda. Volimo to zajedno proživljavati.
Mislim da ćemo i mi tako. Baš je lijepo da imamo tako dobre muževe, ja se toga nisam niti sjetila, sam je pitao dali može samnom 🤣
01.12. +
Mi smo jucer obavili prvi pregled, mrvica od 4mm, srce kuca 🥰
Čestitam na dobrom pregledu😊
2016 💙J
16.10.2024. +
Hvala cure na podršci i lijepim reakcijama 🥰🥰🥰
Piamia, meni je isto kao i curama došlo točno 8 dan, a kako sam saznla spol za oba ne znam. Nisam znala da je to nešto čudno, piše Female i Male. Dvojajčani su, ne znam jel to ima veze kakve?
Čestitke curama na plusićima i koliko god teško bilo čdkati, nikome ne bih preporučla da ide na prvi pregled ranije od 7 tjedna jer sd možd dogoditi, kao meni, da se ništa ne vidi i onda se bezveze brineš. Ovako u 7 znaš da bo trebalo bit ako je sve ok i tjt.
💙 5/2023
Cure pitanje znati onu tkz bol onak grc kad kihnete u maternici e pa ta bol taj grc se meni dogodi cesto kad sam u krevetu pa se idem dignut iz kreveta ili dignuti iz sideceg polozaja! Uhvati me taj grc ko kad kihnemo!! Jel ima koja da ima taj problem??
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji