Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Piamia
    06. Prosinac 2024. 19:48

Cure narucujete li kada hranu? I ako da sto? Ja uopce ne znam sto bi narucila a dns navecer mi se bas ne kuha. Tipa jel jedete wok?

• Leptirica_
    06. Prosinac 2024. 20:55

Tinchilina

Kao što kažu cure, skidam ti kapu, evo ja nisam rigala ni jednom pa mi je bilo koma samo od mučnina i neimanja teka, a da ne kažem da je to sigurno 1% u odnosu da sam i povraćala. Stvarno se nadam da će te brzo proći.

Meni su došli rezultati Panorame, sve je ok, i cekamo curicu i dečka. Kao naručeno, dečkić za mog maloga i curica za mene i tatu. 😄 sad napokon mogu malo odahnuti i nadam se mirnijem nastavku trudnoće.

Ajme koje predivnr vijesti. Čestitam od srca 🥰🥰

• Leptirica_
    06. Prosinac 2024. 20:57

ddm2463

Bokić svima ❤️
    1.12. sam radila test koji je pozitivan, pisalo je 2-3tj
    Međutim gin me naručila tek 17.12. na prvi pregled
    Koliko ste vi čekale na taj prvi pregled i što da očekujem, dali se išta vidi, mislim da bi trebalo s obzirom da ću tada biti skoro 7tj trudna 😊

Čestitam na pozitivnom testu. Ja sam čekla prvi ptegled mjesec dana. Išla sam sa 7 tjedana. Vidjelo se i čulo srce, i malena točkica. Sretnoo

• Leptirica_
    06. Prosinac 2024. 20:58

ddm2463

petrucika

ddm2463

Bokić svima ❤️
    Koliko ste vi čekale na taj prvi pregled i što da očekujem, dali se išta vidi, mislim da bi trebalo s obzirom da ću tada biti skoro 7tj trudna 😊

Cestitam na plusucu🥂s obzirom da ces onda biti oko 7tt trebalo bi se cuti srce i vidjeti mala tockica koju ce doktor izmjeriti i vidjeti jel odgovara tjednima trudnoce, bebuca moze odstupati s obzirom i na raniju ili kasniju ovulaciju i u principu mislim da je to tooo u tim tjednima!ako sam sto zaboravila neka me netko nadopuni!sretno!!

Hvalaa. I ja čestitam svima vama na plusićima 🤭
    Neka nam svima sve dobro prođeee 😊😊
    Jedva čekam taj prvi pregled, dali ste vodile muzeve sa sobom 🤪

Moj ide uvijek sa mnom. Od prvog do zadnjeg pregleda. Volimo to zajedno proživljavati. 

• ddm2463
    06. Prosinac 2024. 21:10

Leptirica_

ddm2463

Bokić svima ❤️

Čestitam na pozitivnom testu. Ja sam čekla prvi ptegled mjesec dana. Išla sam sa 7 tjedana. Vidjelo se i čulo srce, i malena točkica. Sretnoo

Hvala puno. Nadam se da će se i nama vidjeti. To čekanje baš ubija barem mene. Baš sam nestrpljiva 

01.12. +

• ddm2463
    06. Prosinac 2024. 21:13

Leptirica_

ddm2463

petrucika

ddm2463

Bokić svima ❤️

Cestitam na plusucu🥂s obzirom da ces onda biti oko 7tt trebalo bi se cuti srce i vidjeti mala tockica koju ce doktor izmjeriti i vidjeti jel odgovara tjednima trudnoce, bebuca moze odstupati s obzirom i na raniju ili kasniju ovulaciju i u principu mislim da je to tooo u tim tjednima!ako sam sto zaboravila neka me netko nadopuni!sretno!!

Hvalaa. I ja čestitam svima vama na plusićima 🤭
    Neka nam svima sve dobro prođeee 😊😊
    Jedva čekam taj prvi pregled, dali ste vodile muzeve sa sobom 🤪

Moj ide uvijek sa mnom. Od prvog do zadnjeg pregleda. Volimo to zajedno proživljavati.

Mislim da ćemo i mi tako. Baš je lijepo da imamo tako dobre muževe, ja se toga nisam niti sjetila, sam je pitao dali može samnom 🤣  

01.12. +

• Lotica22
    06. Prosinac 2024. 23:25

Mi smo jucer obavili prvi pregled, mrvica od 4mm, srce kuca 🥰 

• Emi25
    07. Prosinac 2024. 07:25

Lotica22

Mi smo jucer obavili prvi pregled, mrvica od 4mm, srce kuca 🥰

Čestitam na dobrom pregledu😊

2016 💙J
    16.10.2024. +

• Tinchilina
    07. Prosinac 2024. 09:42

Hvala cure na podršci i lijepim reakcijama 🥰🥰🥰
    Piamia, meni je isto kao i curama došlo točno 8 dan, a kako sam saznla spol za oba ne znam. Nisam znala da je to nešto čudno, piše Female i Male. Dvojajčani su, ne znam jel to ima veze kakve? 
    Čestitke curama na plusićima i koliko god teško bilo čdkati, nikome ne bih preporučla da ide na prvi pregled ranije od 7 tjedna jer sd možd dogoditi, kao meni, da se ništa ne vidi i onda se bezveze brineš. Ovako u 7 znaš da bo trebalo bit ako je sve ok i tjt.

💙 5/2023

petrucika
    07. Prosinac 2024. 10:22

Cure pitanje znati onu tkz bol onak grc kad kihnete u maternici e pa ta bol taj grc se meni dogodi cesto kad sam u krevetu pa se idem dignut iz kreveta ili dignuti iz sideceg polozaja! Uhvati me taj grc ko kad kihnemo!! Jel ima koja da ima taj problem??

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.