Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica_
    04. Prosinac 2024. 16:46

Čestitam Petrucika na super pregledu. Sada možeš biti mirnija.
    Ja vodim trudnoću samo privatno tako da mi je idući pregled anomaly scan. Isto neću vaditi krv za kombinirani probir u bolnici jer je to samo statistički podatak. Bitan mi je anomaly. 
    A proučavala sam danas Panoramu i def nije za moj slučaj jer piše da prepoznaje nestajućeg blizanca i onda ne da nikakve rezultate, a nema povrata novca. Tako da mi se def ne isplati davati hrpu novaca da ne bih dobila nikakve rezultate. 

• Tinchilina
    04. Prosinac 2024. 18:00

Petricika, baš mi je drago čut da si imala ovako lijepi pregled, 🤗❤️
    Za cure sa mučninama, nakon 12 tjedna se meni vratio tek i prestale su mučnine definitivno. Još malo pa bi vam trebalo biti lakše.

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

lolola13
    04. Prosinac 2024. 18:17

Tinchilina

Za cure sa mučninama, nakon 12 tjedna se meni vratio tek i prestale su mučnine definitivno. Još malo pa bi vam trebalo biti lakše.

Ajme daj Bože. Jako su mi rano počele mučnine tako da traju već tjednima i psihički mi postaje sad teže nego fizički 

• Leptirica_
    04. Prosinac 2024. 18:47

lolola13

Tinchilina

Ajme daj Bože. Jako su mi rano počele mučnine tako da traju već tjednima i psihički mi postaje sad teže nego fizički

Držim fige i tebi i sebi da nam uskoro prestane. Krenule su u 5 tt, isto kao i u prošloj trudnoći. A u prošloj su prestale s 14 tt. Nadam se da će u ovoj trudnoći ipak ranije prestati. Svako jutro se tome nadam

petrucika
    04. Prosinac 2024. 19:33

Hvala cure ☺️… da i ja malo odahnem🥰 i ovaj pregled me bas dosta smirio i definitivno oraspolozio i lakse cu sad naprid❤️🙏

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

lolola13
    04. Prosinac 2024. 20:48

Leptirica_

lolola13

Tinchilina

Držim fige i tebi i sebi da nam uskoro prestane. Krenule su u 5 tt, isto kao i u prošloj trudnoći. A u prošloj su prestale s 14 tt. Nadam se da će u ovoj trudnoći ipak ranije prestati. Svako jutro se tome nadam

I meni krenulo u 5tt, prva mi je trudnoca pa se samo mogu nadati da nece jos dugo

lolola13
    04. Prosinac 2024. 20:49

petrucika

Hvala cure ☺️… da i ja malo odahnem🥰 i ovaj pregled me bas dosta smirio i definitivno oraspolozio i lakse cu sad naprid❤️🙏

Puno znace pregledi kad cujemo i vidimo da je sve ok! Bas da snagu za dalje 

• Tamara30
    05. Prosinac 2024. 09:39

dali je moguce da ja jos nemam nikakve simptome dali je to normalno ??

• Olivia888
    05. Prosinac 2024. 10:40

Cestitam svima na urednim pregledima 
    Cure koje su oko 12tog tjedna - jeste radile briseve? Ja sam dosad samo krvnu sliku, urin i urinokulturu, a briseve namjeravam kroz 2-3 tjedna. 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

petrucika
    05. Prosinac 2024. 12:47

Olivia888

Cestitam svima na urednim pregledima.
    Cure koje su oko 12tog tjedna - jeste radile briseve? Ja sam dosad samo krvnu sliku, urin i urinokulturu, a briseve namjeravam kroz 2-3 tjedna.

Ja sam jucer na pregledu bruseve i reka mi je doktor opet tamo oko 25tt !! Neke cure su i ranije vec radile znam da san popratila to!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI