Čestitam Petrucika na super pregledu. Sada možeš biti mirnija.
Ja vodim trudnoću samo privatno tako da mi je idući pregled anomaly scan. Isto neću vaditi krv za kombinirani probir u bolnici jer je to samo statistički podatak. Bitan mi je anomaly.
A proučavala sam danas Panoramu i def nije za moj slučaj jer piše da prepoznaje nestajućeg blizanca i onda ne da nikakve rezultate, a nema povrata novca. Tako da mi se def ne isplati davati hrpu novaca da ne bih dobila nikakve rezultate.

Petricika, baš mi je drago čut da si imala ovako lijepi pregled, 🤗❤️
Za cure sa mučninama, nakon 12 tjedna se meni vratio tek i prestale su mučnine definitivno. Još malo pa bi vam trebalo biti lakše.
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Za cure sa mučninama, nakon 12 tjedna se meni vratio tek i prestale su mučnine definitivno. Još malo pa bi vam trebalo biti lakše.
Ajme daj Bože. Jako su mi rano počele mučnine tako da traju već tjednima i psihički mi postaje sad teže nego fizički

Ajme daj Bože. Jako su mi rano počele mučnine tako da traju već tjednima i psihički mi postaje sad teže nego fizički
Držim fige i tebi i sebi da nam uskoro prestane. Krenule su u 5 tt, isto kao i u prošloj trudnoći. A u prošloj su prestale s 14 tt. Nadam se da će u ovoj trudnoći ipak ranije prestati. Svako jutro se tome nadam

Hvala cure ☺️… da i ja malo odahnem🥰 i ovaj pregled me bas dosta smirio i definitivno oraspolozio i lakse cu sad naprid❤️🙏

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Držim fige i tebi i sebi da nam uskoro prestane. Krenule su u 5 tt, isto kao i u prošloj trudnoći. A u prošloj su prestale s 14 tt. Nadam se da će u ovoj trudnoći ipak ranije prestati. Svako jutro se tome nadam
I meni krenulo u 5tt, prva mi je trudnoca pa se samo mogu nadati da nece jos dugo

Hvala cure ☺️… da i ja malo odahnem🥰 i ovaj pregled me bas dosta smirio i definitivno oraspolozio i lakse cu sad naprid❤️🙏
Puno znace pregledi kad cujemo i vidimo da je sve ok! Bas da snagu za dalje

dali je moguce da ja jos nemam nikakve simptome dali je to normalno ??
Cestitam svima na urednim pregledima .
Cure koje su oko 12tog tjedna - jeste radile briseve? Ja sam dosad samo krvnu sliku, urin i urinokulturu, a briseve namjeravam kroz 2-3 tjedna.

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Cestitam svima na urednim pregledima.
Cure koje su oko 12tog tjedna - jeste radile briseve? Ja sam dosad samo krvnu sliku, urin i urinokulturu, a briseve namjeravam kroz 2-3 tjedna.
Ja sam jucer na pregledu bruseve i reka mi je doktor opet tamo oko 25tt !! Neke cure su i ranije vec radile znam da san popratila to!

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji