Čestitam na curici i na urednim pregledima. Držim palčeve da se tako lijepo nastavi i na sljedećim pregledima.
Ja sam danas ujutro ipak bila kod ginekologa, napravio mi je briseve i malo bacio oko jel sve u redu s malcima. Kaže da ne mogu oni puno toga sad više, eventualno ako bi brisevi nešto pokazali, onda to tretirati. A nemre mi reć od kud taj smećkasti iscijedak, hematoma nema. Danas se malo smanjilo, iako ni jučer nije bilo bog zna kaj, al svejedno i malo je nešto. Naporono je ovako stalno bit na iglama. 🫠
Ja cu sutra isto mom reci da mi napravi briseve jer jos to nismo radili! Znam kako je to naprno nazalost jako jako je stresno i nisi nikad opusten!! Ja imam smedarenje isto jos dok nisan imala niti hematom niti miom ! Sutra idem i ja da to doktor malo bolje pogleda iako evo hvala Bogu sad je sve cisto doli ali kod mene je to tako malo vako malo nako😒 u svakom slucaju bit ce to sve ok i malci ce to sve nadvladati! Cestitam ti na urednim pregledu☺️
+ 10.10.
Uspjela sam poloviti teme, dosta ste pisale dok me nije bilo Cestitam na blizancima i na curici i na dobrim pregledima! Mi smo odlucili da necu raditi prenatalni, znam da na pobacaj ne bi mogla a ako bude neka bolest nespojiva sa zivotom ili neka teska anomalija to ce se i tako vidjeti na pregledima vec tijekom trudnoce. Inace imam 34 godine i nisam bas mlada ali i ginic mi je rekao da ne radim radije nista ako ne bi pobacila. Mini anomaly je super, nuhalni nabor je 0,7 a vidi se i ona nazalna kost jako lijepo. Bebica se lijepo razvija, po ciklusu sam bila 11+1 na pregledu a beba je 11+2.Inace sto se tice nalaza krvi sve mi je ok, secer na 5.1 (ali tako mi je uvijek i prije trudnoce bio) i kaze dr da je to sve ok, samo pripaziti malo na ugljikohidrate. Ja naravno sada ne pazim na nista jer su mi takve jake mucnine i sve mi se gadi pa sam sretna ako mi ne bude jos gore nakon obroka. Tako da se hranim dosta lose ali na to cu paziti kada mi prođe ovaj period prezivljavanja.Pitale su neke curke za komplikacije. Ja sam morala otvoriti zbog mucnina, otvori se kao inace bolovanje samo preko ginekologa i nema posebne procedure za otvaranje. Na kraju mjeseca treba poslati u HZZO obrazac o plaći iz firme koji izda racunovodstvo, doznake i IBAN - barem sam ja tako sada odradila. Moje komplikacije su zatvorene i krenula sam raditi ovaj tjedan jer imam nesto slobodnih dana i 2 dana mogu raditi od kuce pa racunam to cu prezivjeti.Inace mi mucnine idu ipak na bolje i pijem tablete s dumbirom koje bas jako pomazu.Eh da, iduci pregled mi je 14.1. Tada cemo vjerojatno znati i spol!Ps: stavljam razmake ali inace mi nisu radili pa se ispricavam ako opet nece raditi a ja napisala knjigu
Uspjela sam poloviti teme, dosta ste pisale dok me nije biloCestitam na blizancima i na curici i na dobrim pregledima!Mi smo odlucili da necu raditi prenatalni, znam da na pobacaj ne bi mogla a ako bude neka bolest nespojiva sa zivotom ili neka teska anomalija to ce se i tako vidjeti na pregledima vec tijekom trudnoce. Inace imam 34 godine i nisam bas mlada ali i ginic mi je rekao da ne radim radije nista ako ne bi pobacila. Mini anomaly je super, nuhalni nabor je 0,7 a vidi se i ona nazalna kost jako lijepo. Bebica se lijepo razvija, po ciklusu sam bila 11+1 na pregledu a beba je 11+2.Inace sto se tice nalaza krvi sve mi je ok, secer na 5.1 (ali tako mi je uvijek i prije trudnoce bio) i kaze dr da je to sve ok, samo pripaziti malo na ugljikohidrate. Ja naravno sada ne pazim na nista jer su mi takve jake mucnine i sve mi se gadi pa sam sretna ako mi ne bude jos gore nakon obroka. Tako da se hranim dosta lose ali na to cu paziti kada mi prođe ovaj period prezivljavanja.Pitale su neke curke za komplikacije. Ja sam morala otvoriti zbog mucnina, otvori se kao inace bolovanje samo preko ginekologa i nema posebne procedure za otvaranje. Na kraju mjeseca treba poslati u HZZO obrazac o plaći iz firme koji izda racunovodstvo, doznake i IBAN - barem sam ja tako sada odradila. Moje komplikacije su zatvorene i krenula sam raditi ovaj tjedan jer imam nesto slobodnih dana i 2 dana mogu raditi od kuce pa racunam to cu prezivjeti.Inace mi mucnine idu ipak na bolje i pijem tablete s dumbirom koje bas jako pomazu.Eh da, iduci pregled mi je 14.1. Tada cemo vjerojatno znati i spol!Ps: stavljam razmake ali inace mi nisu radili pa se ispricavam ako opet nece raditi a ja napisala knjigu
Drago mi je da ti mučnine idu na bolje i da si našla tablete koje ti pomažu. Ja se i dalje strašno borim s mučninama i nisam još našla nešto šta će mi pomoć barem umanjiti. Jednostavno treba očito proći samo od sebe, a nema naznaka da će proći. Rekla sam na poslu pa mi je sada malo lakše jer više ne moram lagat kad svi vide da mi je loše i da stalno odlazim u wc.
Ali jako sam izmučena i jedva čekam da prođu
Drago mi je da ti mučnine idu na bolje i da si našla tablete koje ti pomažu. Ja se i dalje strašno borim s mučninama i nisam još našla nešto šta će mi pomoć barem umanjiti. Jednostavno treba očito proći samo od sebe, a nema naznaka da će proći. Rekla sam na poslu pa mi je sada malo lakše jer više ne moram lagat kad svi vide da mi je loše i da stalno odlazim u wc.
Ali jako sam izmučena i jedva čekam da prođu
Ima vise vrsta tih tableta i pastila, mozda da samo pokusas sa drugima? Ja sam morala brzo reci na poslu jer sam trazila slobodan dan za prenatalni pregled, a onda se naravno prosirilo i cijeli ured zna... Ali ok, lakse mi je tako jer su sefovi stvarno super i puni podrske i razumijevanja i izlaze mi puno u susret samo da radim sto duže A ja uopce ne povracam samo imam te stravicne mucnine, grceve, bolove, izjedeno sve od kiseline.. jako se mucim i sa hranom i sa tekucinom. Iscrpljuje me sve to pa isto kao i ti jedva cekam da prode i da mogu normalno zivjeti. Ovako nemam ni snage ni volje za nista, sve osim lezanja mi samo pogorsa stanje
Sortiraj odgovore
Najstariji