Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maslačak_13

Broj poruka: 56

Prijavi adminu

mommy735

Tinchilina

Koga očekujete? Ja se isto veselim informacijama o spolu. Iako je navodno jedan dečko, pa navijam da bude i 1 cura.
    Nama stiže cura 🩷
    Što se tiče rezultata, za Panoramu im kao treba nešo dulje od ostalih testova pa ih nisam očekivala prije danas-sutra, ali su stigli točno 8. dan i to u subotu popodne. Ugodno su nas iznenadili.

Čestitam na curici, jako lijepe vijesti 🩷🩷

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.

• greta10

Broj poruka: 206

Prijavi adminu

I meni stigli nalazi panorame danas- 8i dan. Sve je low risk a spol cekamo do rodjenja, ko i prvi put🥰 

Curica 6/23 🩷

• Emi25

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

greta10

I meni stigli nalazi panorame danas- 8i dan. Sve je low risk a spol cekamo do rodjenja, ko i prvi put🥰

Čestitam😊

2016 💙J
    16.10.2024. +

• Leptirica_

Broj poruka: 86

Prijavi adminu

mommy735

Tinchilina

Koga očekujete? Ja se isto veselim informacijama o spolu. Iako je navodno jedan dečko, pa navijam da bude i 1 cura.
    Nama stiže cura 🩷
    Što se tiče rezultata, za Panoramu im kao treba nešo dulje od ostalih testova pa ih nisam očekivala prije danas-sutra, ali su stigli točno 8. dan i to u subotu popodne. Ugodno su nas iznenadili.

Čestitam na curici ❤️❤️❤️

• Leptirica_

Prijavi adminu

greta10

Bravo, super vijesti. Čestitke 🥳🥳🥳

• Leptirica_

Prijavi adminu

Vidim većina je radila baš Panoramu. To ste negdje konkretno išli ili vaši ginekolozi surađuju s njima? Nekada je jako puno ljudi išlo na Nifty, a sada baš vidim da je više ljudi za Panoramu i Veritas. 

• greta10

Broj poruka: 206

Prijavi adminu

Leptirica_

Vidim većina je radila baš Panoramu. To ste negdje konkretno išli ili vaši ginekolozi surađuju s njima? Nekada je jako puno ljudi išlo na Nifty, a sada baš vidim da je više ljudi za Panoramu i Veritas.

Hvala puno cure🎉
    Pa ja sam je u prvoj trudnoci izabrala izmedju tih 4-5 testova koje ima moj doktor da ne trebam ic negdje drugdje a iz razloga sto razdvaja majcin i bebin dnk pa je time tocnija. Ne znam dal je jedina jos uvojek, nisam sad ni proucavala druge testove.

Curica 6/23 🩷

petrucika

Broj poruka: 311

Prijavi adminu

Vidim da ste se raspisale 🥰cestitam na dobrim pregledima cestitam na curici🥰ja sam sutra na kombiniranim ili tkz miny animaly te testove sam rekla da radit necu to sam vec rekla i jedva cekam sutra da vidim i stanje s tim hematomicem iako sad sam ok nema krvaruckanja ali to je kod mene malo ovako malo onako ali trenutno je ok pa sam odma i ja bolje! Nadan se sutra ce biti i na pregledu ok i da cu izaci sretna i zadovoljna🙏

+ 10.10.

parisislove

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Čestitke na curici i svim curama na dobrim pregledima ❤️🥰 Ja imam pregled večeras u 19h jer idemo na put sutra pa da potvrdimo još jednom da je sve u redu… Prije svakog ultrazvuka sam nervozna i jedva čekam da prođe ovo prvo tromjesečje i da se rizik smanji…

• Tinchilina

Broj poruka: 285

Prijavi adminu

Čestitam na curici i na urednim pregledima. Držim palčeve da se tako lijepo nastavi i na sljedećim pregledima. 
    Ja sam danas ujutro ipak bila kod ginekologa, napravio mi je briseve i malo bacio oko jel sve u redu s malcima. Kaže da ne mogu oni puno toga sad više, eventualno ako bi brisevi nešto pokazali, onda to tretirati. A nemre mi reć od kud taj smećkasti iscijedak, hematoma nema. Danas se malo smanjilo, iako ni jučer nije bilo bog zna kaj, al svejedno i malo je nešto. Naporono je ovako stalno bit na iglama. 🫠

Dečko 5/2023

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.