Koga očekujete? Ja se isto veselim informacijama o spolu. Iako je navodno jedan dečko, pa navijam da bude i 1 cura.Nama stiže cura 🩷
Što se tiče rezultata, za Panoramu im kao treba nešo dulje od ostalih testova pa ih nisam očekivala prije danas-sutra, ali su stigli točno 8. dan i to u subotu popodne. Ugodno su nas iznenadili.
Čestitam na curici, jako lijepe vijesti 🩷🩷
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
Koga očekujete? Ja se isto veselim informacijama o spolu. Iako je navodno jedan dečko, pa navijam da bude i 1 cura.Nama stiže cura 🩷
Što se tiče rezultata, za Panoramu im kao treba nešo dulje od ostalih testova pa ih nisam očekivala prije danas-sutra, ali su stigli točno 8. dan i to u subotu popodne. Ugodno su nas iznenadili.
Čestitam na curici ❤️❤️❤️
Vidim većina je radila baš Panoramu. To ste negdje konkretno išli ili vaši ginekolozi surađuju s njima? Nekada je jako puno ljudi išlo na Nifty, a sada baš vidim da je više ljudi za Panoramu i Veritas.
Hvala puno cure🎉
Pa ja sam je u prvoj trudnoci izabrala izmedju tih 4-5 testova koje ima moj doktor da ne trebam ic negdje drugdje a iz razloga sto razdvaja majcin i bebin dnk pa je time tocnija. Ne znam dal je jedina jos uvojek, nisam sad ni proucavala druge testove.
Curica 6/23 🩷
Vidim da ste se raspisale 🥰cestitam na dobrim pregledima cestitam na curici🥰ja sam sutra na kombiniranim ili tkz miny animaly te testove sam rekla da radit necu to sam vec rekla i jedva cekam sutra da vidim i stanje s tim hematomicem iako sad sam ok nema krvaruckanja ali to je kod mene malo ovako malo onako ali trenutno je ok pa sam odma i ja bolje! Nadan se sutra ce biti i na pregledu ok i da cu izaci sretna i zadovoljna🙏
+ 10.10.
Čestitam na curici i na urednim pregledima. Držim palčeve da se tako lijepo nastavi i na sljedećim pregledima.
Ja sam danas ujutro ipak bila kod ginekologa, napravio mi je briseve i malo bacio oko jel sve u redu s malcima. Kaže da ne mogu oni puno toga sad više, eventualno ako bi brisevi nešto pokazali, onda to tretirati. A nemre mi reć od kud taj smećkasti iscijedak, hematoma nema. Danas se malo smanjilo, iako ni jučer nije bilo bog zna kaj, al svejedno i malo je nešto. Naporono je ovako stalno bit na iglama. 🫠
Dečko 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji