Cao curke cestitam vam na lijepim vijestima. Da sve docekate svoje ljetne bebe i da sve prodje skolski i uredno. A ja sam nazalost imala biohemijsku, danas potvrdjeno. Beta je spala sa 400 na 200😢
Sinoc sam prokrvarila tako da sam znala sta me ceka danas na pregledu. Nadam se da ce iduci pokusaj biti uskoro i da ce sve biti uredno kako i treba.❤️
Baš mi je žao,i ja sve strahujem,jer sam neki dan saznala da sam trudna,kad je najkritičniji period za biohemijsku i kakvi su simptomi ?
Cao curke cestitam vam na lijepim vijestima. Da sve docekate svoje ljetne bebe i da sve prodje skolski i uredno. A ja sam nazalost imala biohemijsku, danas potvrdjeno. Beta je spala sa 400 na 200😢
Sinoc sam prokrvarila tako da sam znala sta me ceka danas na pregledu. Nadam se da ce iduci pokusaj biti uskoro i da ce sve biti uredno kako i treba.❤️
Jako mi je žao mikmik 😟 držim fige da je tvoja bebica negdje blizu, iza ugla ❤️
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Drage zene, tko ce vas sad poloviti 😅 Mene su satrale mucnine, nije mi bilo do zivota a kamoli do interneta. Polako dolazim sebi ali jos je to dosta lose... Danas je bio pregled, sve je uredno 😊 bebica je bježala od slikanja i bas je bilo zabavno gledat ju 😁
Nadam se da ste dobro i da se dobro drzite, a citat cu vas i javljat se kada budem bolje ❤️
meni su dali pregled tek 29.01 prvi untrazvuk a pregled su mi dali 30.01 danas sam vadila betu i resultat mije 450 ulTamara ja kako sam upratila ja i ti smo tu negdje sa trudnoćom,ja sam u četvrtak sradila test i pozitivan,i ppslije toga još 2,nisam vadila betu,a naručena sam sad 23.12 na pregled.
pa iste smo deli nas samo 3 dana ti si po menstruaciji imala 2 .11 a ja 5 .11 ali ovde nema prvi pregled ranije od 12 13 nedelje tek zato moj orvi ultrazvuk je 29.01 a pregled 30.01 pa koja smo nedelja meni negde pise 5 a na drugi kalendar pise 4 tako da neznam jer meni lh bio pozitivan 11 dana ciklusa
Koga očekujete? Ja se isto veselim informacijama o spolu. Iako je navodno jedan dečko, pa navijam da bude i 1 cura.
Nama stiže cura 🩷
Što se tiče rezultata, za Panoramu im kao treba nešo dulje od ostalih testova pa ih nisam očekivala prije danas-sutra, ali su stigli točno 8. dan i to u subotu popodne. Ugodno su nas iznenadili.
Koga očekujete? Ja se isto veselim informacijama o spolu. Iako je navodno jedan dečko, pa navijam da bude i 1 cura.Nama stiže cura 🩷
Što se tiče rezultata, za Panoramu im kao treba nešo dulje od ostalih testova pa ih nisam očekivala prije danas-sutra, ali su stigli točno 8. dan i to u subotu popodne. Ugodno su nas iznenadili.
Cestitam! 🥰 Kada ste vadili krv?
Sortiraj odgovore
Najstariji