Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • škorpija

Broj poruka: 29

Prijavi adminu

mikmik1

Cao curke cestitam vam na lijepim vijestima. Da sve docekate svoje ljetne bebe i da sve prodje skolski i uredno. A ja sam nazalost imala biohemijsku, danas potvrdjeno. Beta je spala sa 400 na 200😢
    Sinoc sam prokrvarila tako da sam znala sta me ceka danas na pregledu. Nadam se da ce iduci pokusaj biti uskoro i da ce sve biti uredno kako i treba.❤️

Baš mi je žao,i ja sve strahujem,jer sam neki dan saznala da sam trudna,kad je najkritičniji period za biohemijsku  i kakvi su simptomi ?

• škorpija

Broj poruka: 29

Prijavi adminu

Tamara30

meni su dali pregled tek 29.01 prvi untrazvuk a pregled su mi dali 30.01 danas sam vadila betu i resultat mije 450 ul

Tamara ja kako sam upratila ja i ti smo tu negdje sa trudnoćom,ja sam u četvrtak sradila test i pozitivan,i ppslije toga još 2,nisam vadila betu,a naručena sam sad 23.12 na pregled.

• keksolina

Broj poruka: 90

Prijavi adminu

mikmik1

Cao curke cestitam vam na lijepim vijestima. Da sve docekate svoje ljetne bebe i da sve prodje skolski i uredno. A ja sam nazalost imala biohemijsku, danas potvrdjeno. Beta je spala sa 400 na 200😢
    Sinoc sam prokrvarila tako da sam znala sta me ceka danas na pregledu. Nadam se da ce iduci pokusaj biti uskoro i da ce sve biti uredno kako i treba.❤️

Jako mi je žao mikmik 😟 držim fige da je tvoja bebica negdje blizu, iza ugla ❤️

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• keksolina

Broj poruka: 90

Prijavi adminu

Datumi pregleda🤰🏼
    Lolola13 - 3.12.
    Keksolina - 6.12.
    Emma05 - 10.12.
    Cordisoo, Maslačak_13 i Mimii - 11.12.
    Petrucika - 18.12.
    Leptirica_ - 20.12.
    Emi25 - 7.1.

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

Piamia

Broj poruka: 132

Prijavi adminu

Moj je pregled u pon, 9.11., ne mogu docelat jer je tad miny anomaly i panorama i onda jos cekanje panorame, ludnica🫣

lolola13

Broj poruka: 21

Prijavi adminu

Drage zene, tko ce vas sad poloviti 😅 Mene su satrale mucnine, nije mi bilo do zivota a kamoli do interneta. Polako dolazim sebi ali jos je to dosta lose... Danas je bio pregled, sve je uredno 😊 bebica je bježala od slikanja i bas je bilo zabavno gledat ju 😁 
    Nadam se da ste dobro i da se dobro drzite, a citat cu vas i javljat se kada budem bolje ❤️

• Tamara30

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

škorpija

Tamara30

meni su dali pregled tek 29.01 prvi untrazvuk a pregled su mi dali 30.01 danas sam vadila betu i resultat mije 450 ul
    Tamara ja kako sam upratila ja i ti smo tu negdje sa trudnoćom,ja sam u četvrtak sradila test i pozitivan,i ppslije toga još 2,nisam vadila betu,a naručena sam sad 23.12 na pregled.

pa iste smo deli nas samo 3 dana ti si po menstruaciji imala 2 .11 a ja 5 .11 ali ovde nema prvi pregled ranije od 12 13 nedelje tek zato moj orvi ultrazvuk je 29.01 a pregled 30.01  pa koja smo nedelja meni negde pise 5 a na drugi kalendar pise 4 tako da neznam jer meni lh bio pozitivan 11 dana ciklusa

• mommy735

Broj poruka: 10

Prijavi adminu

Tinchilina

Koga očekujete? Ja se isto veselim informacijama o spolu. Iako je navodno jedan dečko, pa navijam da bude i 1 cura.

Nama stiže cura 🩷
    Što se tiče rezultata, za Panoramu im kao treba nešo dulje od ostalih testova pa ih nisam očekivala prije danas-sutra, ali su stigli točno 8. dan i to u subotu popodne. Ugodno su nas iznenadili.

• Olivia888

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

mommy735

Tinchilina

Koga očekujete? Ja se isto veselim informacijama o spolu. Iako je navodno jedan dečko, pa navijam da bude i 1 cura.
    Nama stiže cura 🩷
    Što se tiče rezultata, za Panoramu im kao treba nešo dulje od ostalih testova pa ih nisam očekivala prije danas-sutra, ali su stigli točno 8. dan i to u subotu popodne. Ugodno su nas iznenadili.

Cestitam! 🥰 Kada ste vadili krv? 

• Emi25

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

Mommy735 čestitam na prvoj curi u grupi😊

2016 💙J
    16.10.2024. +

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.