Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mikmik1

Broj poruka: 10

Prijavi adminu

Greta10 Necu, preporucila mi je da u pon prije pregleda uradim betu opet pa da dodjem na pregled u 10:15. Ne zelim biti pesimista i druge curke uplasiti ali ja bas nesto ne vjerujem da ce biti veca 😔
    Kod mene je specificna neka situacija, ni po lh trakicama ni po ultrazvuku nije bilo ovulacije a ja trudna(a na kraju pregleda mi je rekla da se i ona nada da cemo u pon nesti moci vidjeti, nisam doktor ali znam da bez ovulacije nema ni trudnoce) i beta mi 423 iskreno ne znam kako je to moguce da li je bila 'oskudna' ovulacija ili sta je kod mene problem ja ne znam. Najvise se bojim vanmatericne trudnoce ali tjesi me to sto nemam nikakvih ali bas nikakvih bolova i simptoma osim iscjedka smedjeg tako da se nadam da me to zaobislo..😩

jasamja

Broj poruka: 875

Prijavi adminu

keksolina

Joj nadam se da nece, onda idi po drugo misljenje 😅 ja si nekako mislim da kako ti je sve prirodno krenulo i nisi trebala kiretazu ni nista da se nema sto zalijeciti, pa da nece biti ni razloga da vas stopira. Ja vec slozila pricu za tebe, ali evo drzim velike fige 🤞🤞 e bas tako, moramo se oslanjati na muzeve i njihove place. Joj hvala ti, i ja se nadam, samo da mi u drugom tromjesjecju dode taj nalet energije i da zivnem malo, ovako se samo povlacim nekako. Pokusavam se hypati s time da uskoro krece slaganje odjecice, kupovanje novih stvarcica za bebu itd 💕…BtwElzameni ti je isto tlak nizak, ne mjerim ga ali tocno osjecam kak mi pada svaki put kad stojim duze od 5 minuta, odmah mi dode lose i vrtoglavica

Da vidjet ću što će mi reć, pa ako osjetim da nije to to ić ću po još jedno mišljenje, ne košta me ništa(skoro) 😉
    Hahaha hvala ti na svemu ❤️😘 ma krenut će ti uskoro bolji tjedni, sigurna sam još uz to euforija i božićno ludilo 😉 

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• škorpija

Broj poruka: 22

Prijavi adminu

Pozdrav žene,može li mi koja reći koja je dobra aplikacija da skinem za praćenje razvoja bebe ali da je prevedena na naš jezik,koju god sam skinula nema prevoda.

• Leptirica_

Broj poruka: 77

Prijavi adminu

keksolina

Leptirica_

Cure kako ste? Ima li netko danas pregled?
    Gdje nam je Keksolina?
    Evo me Leptirice, sve sam popratila. Bas mi je zao zbog druge bebice, mogu misliti kako je tebe i dragog to pogodilo, pogotovo kad se vec zamislis s blizancima i imas sve slike u glavi… Lijepa vijest da je druga bebica dobro i da lijepo napreduje 😊 jesu se tebi smanjile mucnine napokon?Bas nam je puno novih curki! Dobrodosle 🤗 ja sam pokusala popisati sve nove preglede, ako sam neku zaboravila ili zeli na listu, vicite :)

Ma kakvi, i dalje umirem od mučnina i povraćanja. Svaki dan se nadam da će prestati, ali nedaju se one. Strašno me to iscrpljuje i baš sam nikakva. 
    Valjda će prestati ulaskom u drugo tromjesečje. 
    Idući tjedan ću reći na poslu pa će možda biti malo lakše da ne moram stalno izmišljati i lagati šta mi je i zašto sam čudna. 
    Ja radim i ako bude sve ok kao u prvoj trudnoći raditi ću isto do kraja. U prošloj sam radila 30 dana do termina. 
    Što se tiče tlaka, ja sam inače niskotlakaš. Normalam tlak mi je 90/60. 

• Leptirica_

Broj poruka: 77

Prijavi adminu

jasamja

keksolina

Joj nadam se da nece, onda idi po drugo misljenje 😅 ja si nekako mislim da kako ti je sve prirodno krenulo i nisi trebala kiretazu ni nista da se nema sto zalijeciti, pa da nece biti ni razloga da vas stopira. Ja vec slozila pricu za tebe, ali evo drzim velike fige 🤞🤞 e bas tako, moramo se oslanjati na muzeve i njihove place. Joj hvala ti, i ja se nadam, samo da mi u drugom tromjesjecju dode taj nalet energije i da zivnem malo, ovako se samo povlacim nekako. Pokusavam se hypati s time da uskoro krece slaganje odjecice, kupovanje novih stvarcica za bebu itd 💕…BtwElzameni ti je isto tlak nizak, ne mjerim ga ali tocno osjecam kak mi pada svaki put kad stojim duze od 5 minuta, odmah mi dode lose i vrtoglavica
    Da vidjet ću što će mi reć, pa ako osjetim da nije to to ić ću po još jedno mišljenje, ne košta me ništa(skoro) 😉
    Hahaha hvala ti na svemu ❤️😘 ma krenut će ti uskoro bolji tjedni, sigurna sam još uz to euforija i božićno ludilo 😉

Sretnoo❤️❤️❤️ nadam se da ćete dobiti zeleno svijetlo i da ćete uskoro ugledati svoj plusić ❤️❤️❤️

jasamja

Broj poruka: 875

Prijavi adminu

Leptirica_

jasamja

keksolina

Sretnoo❤️❤️❤️ nadam se da ćete dobiti zeleno svijetlo i da ćete uskoro ugledati svoj plusić ❤️❤️❤️

Hvala ti 😘

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Tinchilina

Broj poruka: 275

Prijavi adminu

Sretno jasamja, držim fige da nam se pridružiš pa makar i sa malo mlađom bebicom 
    Elza i meni je tlak nizak i boli me glava povremeno, a inače me nikad ne boli tak da mi je to onda baš koma jer nisam navikla. Jedino kaj moram priznat da su mučnine kao malo prihvatljivije. Nadam se da kreće sad malo bolje razdoblje.
    Ja radim od doma, al svejedno bih radije na porodiljni prije nego onih 45 dana prije, iako sam u prošloj radila čak i iza toga. Međutim, kako se blizanci i ranije rode bojim se da necu ni dočekat tih 45 dana, a od tih novaca bi nam bilo jako teško snaći se, pogotovo sad kad moramo jako puno toga pripreniti x2. Stvarno se nadam da ce podić te naknade, ovo je strašno.
    Petrucika sretno na pregledu. Jesi to našla nekog pouzdanog na preporuku ili kako?
    Leptirice, drži se, držim fige da mučnine brzo prođu.

Dečko 5/2023

petrucika

Broj poruka: 300

Prijavi adminu

Tinchilina

Sretno jasamja, držim fige da nam se pridružiš pa makar i sa malo mlađom bebicom
    Elza i meni je tlak nizak i boli me glava povremeno, a inače me nikad ne boli tak da mi je to onda baš koma jer nisam navikla. Jedino kaj moram priznat da su mučnine kao malo prihvatljivije. Nadam se da kreće sad malo bolje razdoblje.
    Ja radim od doma, al svejedno bih radije na porodiljni prije nego onih 45 dana prije, iako sam u prošloj radila čak i iza toga. Međutim, kako se blizanci i ranije rode bojim se da necu ni dočekat tih 45 dana, a od tih novaca bi nam bilo jako teško snaći se, pogotovo sad kad moramo jako puno toga pripreniti x2. Stvarno se nadam da ce podić te naknade, ovo je strašno.
    Petrucika sretno na pregledu. Jesi to našla nekog pouzdanog na preporuku ili kako?
    Leptirice, drži se, držim fige da mučnine brzo prođu.

Ma nisan smatram da nije nista alarmantno da bi trebala traziti nekog bas sad na nekom glasu!ovaj miom mi niti u bo nisu tili komentirat naj vise sad idem da vidim sto je s tim hematomom da mi kaze netko nesto vise jer u bo je to bilo sturo samo hematom i to je too!idem kod svog ginica al privatno jer san kod njega tek 18-tog i pitanje oce li biti on il zamjena a zamjene budu doktori iz bo koji naorave sturi i rutinski pregled kao nedavno sto sam imala i ti ostanes ni vamo ni tamo!a u svog doktora imam povjerenje tu san vec 10 tak godina i ulijeva mi povjerenje smiri me pristupom i smatram da nije potreba da trazim nekog drugog i zena mu je ginekolog tako da oboje radu privatno u svojoj ordinaciji!meni su ovi u bo rekli da ne moram mirovat svugdi citam da je pozeljno pa evo nadan se da cu biti pametnija u sridu i da cu izac smirena i sretna iz ordinacije🙏

+ 10.10.

• greta10

Broj poruka: 203

Prijavi adminu

Jasamja bas mi je drago da je M dosla i cekamo s tobom pregled i zeleno svjetlo. Ja vjerujem da ako si ti spremna i sve je cisto nema prwpreke. Onda nam salji tu testice za ovulaciju da opet pratimo💪💪

Curica 6/23 🩷

• Olivia888

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Leptirica_

keksolina

Leptirica_

Cure kako ste? Ima li netko danas pregled?
    Gdje nam je Keksolina?
    Evo me Leptirice, sve sam popratila. Bas mi je zao zbog druge bebice, mogu misliti kako je tebe i dragog to pogodilo, pogotovo kad se vec zamislis s blizancima i imas sve slike u glavi… Lijepa vijest da je druga bebica dobro i da lijepo napreduje 😊 jesu se tebi smanjile mucnine napokon?Bas nam je puno novih curki! Dobrodosle 🤗 ja sam pokusala popisati sve nove preglede, ako sam neku zaboravila ili zeli na listu, vicite :)
    Ma kakvi, i dalje umirem od mučnina i povraćanja. Svaki dan se nadam da će prestati, ali nedaju se one. Strašno me to iscrpljuje i baš sam nikakva.
    Valjda će prestati ulaskom u drugo tromjesečje.
    Idući tjedan ću reći na poslu pa će možda biti malo lakše da ne moram stalno izmišljati i lagati šta mi je i zašto sam čudna.
    Ja radim i ako bude sve ok kao u prvoj trudnoći raditi ću isto do kraja. U prošloj sam radila 30 dana do termina.
    Što se tiče tlaka, ja sam inače niskotlakaš. Normalam tlak mi je 90/60.

Draga Leptiric,  također muku mucim s mucninama i povracanjima, ja sam sada 11+3 i unazad pad dana se intenzitet smanjuje. Izdrzi jos malo.  

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.