Sad sam malo prije saznala da se i kompliakcije planiraju povećati, ne gledam vijesti i ne čitam novine pa sam out of date. To bi bilo baš potrebno i stvarno se nadam da će to i ostvariti.Jesu rekli na koliko bi povecali?
Navodno duplo. Ali za 2 tjedna će iznijeti plan i program pa ćemo vidjeti, jel rekla kazala ili ne.
Sad sam malo prije saznala da se i kompliakcije planiraju povećati, ne gledam vijesti i ne čitam novine pa sam out of date. To bi bilo baš potrebno i stvarno se nadam da će to i ostvariti.Jesu rekli na koliko bi povecali?Navodno duplo. Ali za 2 tjedna će iznijeti plan i program pa ćemo vidjeti, jel rekla kazala ili ne.
Ajmee, to bi bilo super! S obzirom da ne radim od + na testu jako me veseli sto citam, vijesti ne pratim jer me samo zivciraju sa losim stvarima. Za porodiljni znam da ce biti 100% place al bolovanje ne znam kako se prezivljava sa 500 eura u danasnje vrime?🙃🙃
Sad sam malo prije saznala da se i kompliakcije planiraju povećati, ne gledam vijesti i ne čitam novine pa sam out of date. To bi bilo baš potrebno i stvarno se nadam da će to i ostvariti.Jesu rekli na koliko bi povecali?Navodno duplo. Ali za 2 tjedna će iznijeti plan i program pa ćemo vidjeti, jel rekla kazala ili ne.
Ajme to bi bilo super, ja bi odmah otisla na komplik da je veca naknada. Mene jako brine to sto nisam preboljela petu bolest, odnodno parvovirus a bojim se da mi dijete iz jaslica ne donese. Cim se naknada poveca, ja ostajem doma s djetetom😬
Taj virus je smrtonosan za plod a ja sam slucajno saznala da ga nisam preboljela :(
Nisam to znala za petu bolest i nisam sigurna jesam li je i ja preboljela, iskreno sumnjam. 😟
Kod mene opet krenulo smeđarenje, evo ne mogu vjerovat. Non stop nešto, a nije ga bilo već mjesec i pol. Ne znam kaj bi sad napravila.Malo kao i osjećam kao neku nelagodu, ne mogu reć baš bolove, al nekaj osjeçam.
Dečko 5/2023
Nisam to znala za petu bolest i nisam sigurna jesam li je i ja preboljela, iskreno sumnjam. 😟
Kod mene opet krenulo smeđarenje, evo ne mogu vjerovat. Non stop nešto, a nije ga bilo već mjesec i pol. Ne znam kaj bi sad napravila.Malo kao i osjećam kao neku nelagodu, ne mogu reć baš bolove, al nekaj osjeçam.
Draga moja valjda nas se nakacilo ovaj put🙄evo kod mene je sad stalo ali tako bude stane nema zadnji put dva tjedna i eto opet!kad san bila sad ovo u bo rekli su mi da je to tako jednostavno u ranim trudnocama normalno nekog cak prati do kraja!odi ako ces biti mirnija kao ja sto odem ali virujem da je ok!i javi se🙏❤️
+ 10.10.
Ajme to bi bilo super, ja bi odmah otisla na komplik da je veca naknada. Mene jako brine to sto nisam preboljela petu bolest, odnodno parvovirus a bojim se da mi dijete iz jaslica ne donese. Cim se naknada poveca, ja ostajem doma s djetetom😬
Taj virus je smrtonosan za plod a ja sam slucajno saznala da ga nisam preboljela :(
Pa to ne znam ni ja jesan prebolila kako to saznat? Da ne bi preko one pretrage torch??? Kao znati jesan prebolila meni je mali isto u vrticu
+ 10.10.
Tješim se da bi to moglo bit jer sam prošli tjedan bila 3x na vaginalnom ultrazvuku što je isto koma, i sigurno nije super za bebice, al takva je bila situacija i moralo se. Nadam se da će proć, neću ić na hitnu jer smatram da još jedno kopanje po meni neće donijet ništa dobro. Zvat ću svog ginekologa popodne samo da vidim jel trebam možda ppvećat dozu utrogestana.
Dečko 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji