Ja ne mogu se pozalit na nesto tipicno trudnicki evo nit umor nit glavolbolje nit mucnine nit povracanje.. ja imam samo uvik isto bolne dojke i apetit i eventualno problem sa natutoscu ali cak mi se cini da san otkrila i tu zasto mi je tako bilo izrazeno a cak radi donata jer san ga cesto pijuckala i on me pocea napuhivat umisto da san pila kako i pise na boci!! I cak mi se cini ti simptomi da mi jisi tako jako vise ni izrazeni tipa apetit kao da mi se malo i smanjuje!!i mogu rec da san onako dista isjetljiva placljiva ali jako smirena bez ikakve nervoze i bas nekako uvik dobro raspolozena!! Jos da nema ovih dodatnih problemcica pa di bi mi bio kraj!! Al valjda mora uvik nesto!!! Kako mi vi stojite sa simptomima cure koje su ovako u mojim tjednima ??jasamja drago mi je da nas pratis da je kod tebe sve ok i ja virujen da ces se ti nama pridruzit samo opusteno kao i do sad❤️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Hvala vam cure na lijepim riječima i željama. Trenutno ste mi vi jedne sa kojima mogu pričati o tim stvarima ❤️
Javim vam se kad saznam nešto novo 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Cure, jel zna netko jel bi ovo bilo od utrogestana? Sad dok sam bila na wc-u sam na papiru, a kasnije sam vidjela i u školjci našla kao neku opnu bijelo roze boje koja se lomi pod prstima. Onako djeluje kao da je ko kondom, ali ne može bit jer tako lako puca. Gledam i kutiju od utrića i tako je neki motiv bijelo rozo, ali već ih koristim sad već mjesec i pol i do sad nisam ni jednom to pronašla. Bed mi je naravno, što je to bilo?
💙 5/2023
Cure, jel zna netko jel bi ovo bilo od utrogestana? Sad dok sam bila na wc-u sam na papiru, a kasnije sam vidjela i u školjci našla kao neku opnu bijelo roze boje koja se lomi pod prstima. Onako djeluje kao da je ko kondom, ali ne može bit jer tako lako puca. Gledam i kutiju od utrića i tako je neki motiv bijelo rozo, ali već ih koristim sad već mjesec i pol i do sad nisam ni jednom to pronašla. Bed mi je naravno, što je to bilo?
Ja ti ne koristim utrice nego pijem dufaston pa ti ja ne mogu nista reci stvarno jer ne znam!nadan se da ce se javiti neka od cura koja ce ti moci pomoci razrijesiti slucaj!ti svakako prati situaciju i javi jesi dokucila sto je i id cega❤️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Još jedno pitanje, malo light tema, koje grudnjake za dojenje koristite/planirate kupiti, a da nisu po 100e?
💙 5/2023
Još jedno pitanje, malo light tema, koje grudnjake za dojenje koristite/planirate kupiti, a da nisu po 100e?
Ja sam u prvoj trudnoći kupila u Kretexu i HMu. Pamučni, mekani, udobni, a cijene pristupačne.
Grudnjaci ja imam iz lidla i sinsaya. Iz lidlq su pamucni oni mekani a iz sinsaya je bas ko grudnjak i top mi je. Jos ga nosim iako ne dojim i mislim da je bio par eur.
A utric lako moguce, on ima opnu iako je meni uvijek izlazilo kredasto nekako kolko se sjecam
Curica 6/23 🩷
Drage cure dobar dan i ugodnu Nedilju vam zelim🥰ja upravo oijem svoju kavu (bianku) nisan od kave prave i zapalila san prvu adventsku svijecicu i gori mi vqtrica i bas bi je lipo nista vise od roga ne triba!u nas je bura a kad zapuse bura onda bzde cak i ledeno😂…grudnjake mi je bas neki dan proslijedila sestra ja nemam pojma ciji su ali su skroz mekani i udobni i ja ih vec nosim jer me ne stiscu ko obicni grudnjaci ! Jos cu sebi kupit koji i to je too! Pozdrav !
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Hvala drage, nije mi palo na pamet tražit u hm-u, to mi je sad def naj izbor.
💙 5/2023
Sad sam malo prije saznala da se i kompliakcije planiraju povećati, ne gledam vijesti i ne čitam novine pa sam out of date. To bi bilo baš potrebno i stvarno se nadam da će to i ostvariti.
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji