Evo meeee… mi smo dobro napredujemo kao veliki sad smo 9+6 cak za dva dana veci a zadnji pregled smo bili za tjedan manji i pregled prije toga… tako da san jakooo sretna jer me to brinulo i Bigu zahvalna sto se moja bebica lipo napreduje i sto je sve bas onako kako treba biti… ono sto me muci malo a ocito svaki put mora nesto je da imam mijom pd 1cm to je nesto novo.doktor kaze da to nije nista za brunut se jer se nalazi tamo di ne smeta bebi a koliko san ja skuzila to je sa strane… naravno da san ostala opet u laganom soku ali on nije nista to smatrao tako strasno pa cu se ja gledat opustit.. na vaginalnom pregledu mi je vidio zutog iscjetka i pusti geonistin, za krvaruckanje kaze moguce dik posteljica ne preuzme skrozz svoju svrhu.. uzdebljala san se dva kola nista nije komentira na to.. narucena san 18.11 za sljedecu kontrolu… a sad pitanje za vas da ki koja jma iskustva s miomom u trudnoci?
Ajme bravo za tebe i bebu ❤️ bas odlicne vijesti i tako mi je drago da mozes napokon malo predahnuti. I sva sreca da je bio tvoj doktor ovaj put. Ja isto nemam iskustva s miomima, ali ako doktor kaze da nije za zabrinuti se onda vjerujem da se mozes opustiti. Jako mi je drago zbog tebe, sad ce ti sigurno biti lakse sve, mada mi se cini da si se malo i oraspolozila zadnjih dana ☺️ jesi mislila pregled iduci 18.12.? Da te upisem na listu
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Pozdrav žene,s radošću Vam se pridružujem. Ja sam IVF trudnica, trenutno 9+5 tjedana, prva trudnoća. Urediti ću potpis malo kasnije.Vec preko mjesec dana muku mučim s mučninama i povraćanjem (teško mi je i čitati vaše komentare o izbalansiranoj prehrani, jedem doslovce da preživim - većinom je to sirni namaz na kruhu). Ako nekog muče isti simptomi, a trudan je malo dulje nego ja molim da javi da su se mučnine smirile.
Dobrodošla Olivia, želim ti što lakšu trudnoću 🥰 Ako te tješi ne jedemo sve tako izbalansirano 😅 meni je jedan obrok smoothie, a iduće smoki za ručak pa ti reci. Meni su bile baš dosta mučnine na početku, ali sad zadnjih tjedan dana skoro ništa. Jedino me trbuh stalno boli, valjda od ove moje prehrane, pa već koristim trudnički jastuk 😅 nadam se da će i tebi proći mučnine brzo
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Ne znam koliko pratite vijesti pa stavljam poveznicu ispod na članak, na najavu novih demografskih mjera jer će nas zakačiti sve. Raste naknada za novorođeno dijete i roditeljski dopust, očinski dopust će trajati duže. Ovdje ispod vam sve lijepo piše:https://www.google.com/amp/s/www.index.hr/amp/vijesti/clanak/nove-mjere-jako-raste-porodiljni-dopust-vise-novca-za-rodjenje-duzi-ocinski/2617489.aspxVidim da se jedino nigdje ne spominju komplikacije, taj iznos je stvarno kriminalan pa mislim da bi bilo sasvim u redu da ga povećaju. Ako neka od vas zna nešto više na ovu temu slobodno podijelite info. 😊
Baš sam i ja ovo danas malo popratila. Super su mjere 👌👌 meni se čini kao da su spominjali prije mjesec dva da bi i naknadu za komplikacije povećali. Vidjet ćemo valjda kad predstave paket mjera u prosincu. A bilo bi super da povećaju i naknadu za druge dvije godine porodiljnog za one koje imaju pravo na to ali mislim da to nisu ništa ni spominjali
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Evo meeee… mi smo dobro napredujemo kao veliki sad smo 9+6 cak za dva dana veci a zadnji pregled smo bili za tjedan manji i pregled prije toga… tako da san jakooo sretna jer me to brinulo i Bigu zahvalna sto se moja bebica lipo napreduje i sto je sve bas onako kako treba biti… ono sto me muci malo a ocito svaki put mora nesto je da imam mijom pd 1cm to je nesto novo.doktor kaze da to nije nista za brunut se jer se nalazi tamo di ne smeta bebi a koliko san ja skuzila to je sa strane… naravno da san ostala opet u laganom soku ali on nije nista to smatrao tako strasno pa cu se ja gledat opustit.. na vaginalnom pregledu mi je vidio zutog iscjetka i pusti geonistin, za krvaruckanje kaze moguce dik posteljica ne preuzme skrozz svoju svrhu.. uzdebljala san se dva kola nista nije komentira na to.. narucena san 18.11 za sljedecu kontrolu… a sad pitanje za vas da ki koja jma iskustva s miomom u trudnoci?
Ajme bravo za tebe i bebu ❤️ bas odlicne vijesti i tako mi je drago da mozes napokon malo predahnuti. I sva sreca da je bio tvoj doktor ovaj put. Ja isto nemam iskustva s miomima, ali ako doktor kaze da nije za zabrinuti se onda vjerujem da se mozes opustiti. Jako mi je drago zbog tebe, sad ce ti sigurno biti lakse sve, mada mi se cini da si se malo i oraspolozila zadnjih dana ☺️ jesi mislila pregled iduci 18.12.? Da te upisem na listu
Je je 18.11. Je iduci pregled… a jesan malo san zivnula nekako mi se i taj iscjedak smanjija pa san malo se vise i kretala bila optimisticna i nekako prihvatila sve to tako kako je… ma bit ce sve ok sigurna 🙏
+ 10.10.
Bravo Petrucika, baš sam sretna što nam se nižu ssml lijepi pregledi i da bebe lijepo rastu 🥰, jel ti reko da moraš i dalje ful mirovati ili se možeš malo opustiti?Dobrodošla Olivia, ja živim već tjednima na kruhu i sirnom namazu ili nekoj takvoj kruhastoj prehrani jer mi se sve neizmjerno gadi i ne mogu pojest ništa drugo. Al nadam se da će uskoro proć i to. Sretnu trudnoću želim :)Ja sad čitam i tražim po forumima informacije o blizanačim trudnoćama, i ispada da su dosta rizične. Mene je odmah naručio u pon u bolnicu na novi pregled. 😳
Dečko 5/2023
Bravo Petrucika, baš sam sretna što nam se nižu ssml lijepi pregledi i da bebe lijepo rastu 🥰, jel ti reko da moraš i dalje ful mirovati ili se možeš malo opustiti?Dobrodošla Olivia, ja živim već tjednima na kruhu i sirnom namazu ili nekoj takvoj kruhastoj prehrani jer mi se sve neizmjerno gadi i ne mogu pojest ništa drugo. Al nadam se da će uskoro proć i to. Sretnu trudnoću želim :)Ja sad čitam i tražim po forumima informacije o blizanačim trudnoćama, i ispada da su dosta rizične. Mene je odmah naručio u pon u bolnicu na novi pregled. 😳
Nije mi apsolutno nista spomenuo po pitanju mirovanja samo je rekao da moguce da je to krvaruckanje dok posteljica ne preuzme skrozz svoju svrhu.. kod vaginalnog pregleda na spekulu ili kako se tocno tove ostao je mrvicu smeckastoga i zutoga iscjetka sto san ja i primjetila taj zuckasti i dao mi je odma geonistin tako da cu to stavljat pa ce mo vidit.. nista nije reka zasto i od cega ja pitala nisan jer eto taj me miom nekako izbacio ali vidim da on ne brine oko toga pa san rekla da necu ni ja.. eto tek san za cetri tjedna na kontroli tad ce mi raditi onaj mini anomay scan… Olivia dobrodosla zelim ti skolsku i urednu trudnocu
+ 10.10.
Olivia dobro dosla
Zelim ti mirnu i lijepu trudnocu. Mucnine su grozne ali kad produ dolazi najbolje razdoblje.. meni su u proslim trudnocama prestale isto tako oko 14 tjedna ..satrale su me, povracala bi po 15 puta dnevno. Tako da znam sta me i sad ceka..
Petrucika super za pregled! Za miom ne brini. Da je iti mslo opasno, to bi ti doktor odma rekao
Pozdrav mame, ovo je moja prva trudnoća i s radošču se pridružujem. Zadnja menstruacija započela je 29.9., pozitivan test 16.11 tako da smo trenutno 7+5. Jučer smo obavili prvi pregled i sve izgleda super!
S obzirom da sam na mlađoj strani (23god) zanima me ima li koja iskustva kako reći roditeljima (i sestri) koji nisu baš skloni normalnim razgovorima. S dečkom sam u vezi već 2 godine te živimo skupa više od godinu i pol dana no roditelji nisu zadovoljni mojim izborom iako samo seru bezveze. Svi savjeti su dobrodošli❤️😊
Sortiraj odgovore
Najstariji