Hvala vam na lijepim riječma i baš ću potražiti tu emisiju provjerenog. Nije bila umjetna oplodnja i uhvatilo nam se iz prve, dok u prvoj trudnoći smo jedno pola godine plus radili na bebi. Bojala sam se toga jer sam begdje pročitala da što si stariji veća je vjerojatnost za blizance pa sam se od samog starta toga plašila. Kaze mm da sam zacoprala 😅
Zamolila bih cure da mi pojasne zašto bi željele blizance? Što vide pozitivno u tome?
Dečko 5/2023
Hvala vam na lijepim riječma i baš ću potražiti tu emisiju provjerenog. Nije bila umjetna oplodnja i uhvatilo nam se iz prve, dok u prvoj trudnoći smo jedno pola godine plus radili na bebi. Bojala sam se toga jer sam begdje pročitala da što si stariji veća je vjerojatnost za blizance pa sam se od samog starta toga plašila. Kaze mm da sam zacoprala 😅
Zamolila bih cure da mi pojasne zašto bi željele blizance? Što vide pozitivno u tome?
I ja san se bojala tiga jer isto sam ka u nekim godinama vec kad su vece sanse… ja sam se toga uvik bojala jer nezz bas kako bi se snasla😅ali mi je lipo vidit kad negdi vidim i moje cure su mala razlika i toliko lice da svi misle da su blizanke ali ja sebi nisan nikad prizeljkivala ali da se desi prihvatila bi ali virujen da nije lako sigurno ali mislim da to dode na svoje s vrimenom..i kad idrastu odrastu oboje i kasnije je sigurno lakse..
+ 10.10.
Ajme drage moje, nikako se javiti jer sam u šoku i kaosu, ne mogu k sebi doć. Dogodilo se ono čega smo se bojali, blizanci su, s tim da nije 100% da su samo njih 2. 🫠🫠🫠
Pomiješanih sam osjećaja, lakše mi je jer je sve ok veličinom i to, al jako sam u brizi kako çemo to izvesti. Mali nam je stan, nije bilo u planu širiti obitelj dalje od ovoga. Mislim sretna sam i smušena u isto vrijeme.Ajme ludo, Tinchilina, čestitam! ☺️ Kako ste znali da su blizanci? Sigurno je šok na prvu, ali vjerujem da ćete sve smisliti, imate srećom vremena za pripremiti se. Bio je nedavno prilog na Provjerenom o jednoj obitelji koja ima malog od 4-5 godina i četvorke, sve dečki, prirodnim putem. Meni je ta njihova priča bila tolko divna i oni to tako dobro hendlaju. Predlažem da si pogledaš, možda te malo ohrabri :) još su rekli da bebe spavaju cijelu noć od početka 😍
To san i ja gledala i stvarno kad vidis meni su suze dosle koliko to izgleda toplo puno ljubavi sloge virujen da mami nije lako ali ona je bas neka topla osoba onako bas divna i bas se vidilo da to zena radi s ouno ljubavi i da he dla to bez problema
+ 10.10.
Tinchilina čestitam!!! 😍 Mogu misliti kakav je to šok, pogotovo ako niste planirali imati više djece… Ali vjerujem da je ovo blagoslov i da postoji razlog zašto ova dva mala bića dolaze baš k vama, te da će se s vremenom sve posložiti kako treba. Najvažnije je da su bebe zdrave! Želim ti zdravu i laku trudnoću ❤️❤️
Ja bi htjela troje djece, pa bi mi sad blizanci dosli kao dvije muhe jednim udarcem da tak kazem, da ne moram dva puta jos prolaziti trudnocu i newborn fazu. Ali osim toga, cini mi se da blizanci jos od prvih dana jedno drugo tjese, znas one videe di cuclaju jedno drugom nosic i maze se. Imaju najblizeg prijatelja za zivota s kojim prolaze bas sve. Mislim da je njima puno lakse, pogotovo kad krenu u vrtic i skolu pa dijele sve brige, nikada nisu sami. Zaigraju se međusobno pa ti i daju nekada i mira, čak i kad su skroz mali. A i generalno, od jedne bebe ti puca srce od ljubavi, zamisli onda dvoje (ili troje) odjednom, to ti valjda srce eksplodira. Vjerojatno i brze napreduju, tipa kad jedan prohoda i drugi pozuri, pogotovo kad jos imas starije dijete doma koje gledaju. Mislim da se ne lazemo, sigurno je i financijski teze, prostorno u kuci i u autu, i opcenito dva placa odjednom, ali nekako imam osjecaj da kad ih vidis kako skupa odrastaju da ti sve ima smisla ❤️
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Ajme drage moje, nikako se javiti jer sam u šoku i kaosu, ne mogu k sebi doć. Dogodilo se ono čega smo se bojali, blizanci su, s tim da nije 100% da su samo njih 2. 🫠🫠🫠
Pomiješanih sam osjećaja, lakše mi je jer je sve ok veličinom i to, al jako sam u brizi kako çemo to izvesti. Mali nam je stan, nije bilo u planu širiti obitelj dalje od ovoga. Mislim sretna sam i smušena u isto vrijeme.Ajme ludo, Tinchilina, čestitam! ☺️ Kako ste znali da su blizanci? Sigurno je šok na prvu, ali vjerujem da ćete sve smisliti, imate srećom vremena za pripremiti se. Bio je nedavno prilog na Provjerenom o jednoj obitelji koja ima malog od 4-5 godina i četvorke, sve dečki, prirodnim putem. Meni je ta njihova priča bila tolko divna i oni to tako dobro hendlaju. Predlažem da si pogledaš, možda te malo ohrabri :) još su rekli da bebe spavaju cijelu noć od početka 😍To san i ja gledala i stvarno kad vidis meni su suze dosle koliko to izgleda toplo puno ljubavi sloge virujen da mami nije lako ali ona je bas neka topla osoba onako bas divna i bas se vidilo da to zena radi s ouno ljubavi i da he dla to bez problema
Bas to sto si rekli. A i meni su isto oci zasuzile. Ona je tako divna i smirena, mislim da su zato i bebe takve
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Sretno cure!!
Moram se pozalit na secer, sama sebi ujutro izvadim i opet 5.5 a jucer sam pazila, valjda treba jos jace pazit :/
Hmm...dosta su velike oscilacije, prije par dana si rekla da ti je jutarnji šećer pao na 4,4 ako se ne varam? Ja ću u subotu ujutro mjeriti pa me baš zanima rezultat. Ovih dana se pridržavam toga da jedem manje od 100 grama ugljikohidrata dnevno, slatko također ne jedem. Jučer sam se jedino počastila s dvije kockice tamne čokolade koja ima 95% kakaa i jako malo šećera i ugljikohidrata. Teško je dosta jer stalno vrtim meso i salate kao prilog, sir, jaja i avokado. Nadam se da ću se vremenom naviknuti.
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
Tinchilina čestitam na super pregledu. Vjerujem da ti je šok sada, ali sve će biti baš onako kako treba biti. Samo da ste ti i bebice dobro, a sve ostalo će sjesti na svoje mjesto s vremenom.
Razumijem šok u potpunosti, i sami smo bili tako u šoku nakon prvog pregleda i odmah smo krenuli gledati u koji auto možemo staviti 3 sjedalice i šta ćemo i kako ćemo. Život se okrene
Pomiješanih sam osjećaja, lakše mi je jer je sve ok veličinom i to, al jako sam u brizi kako çemo to izvesti. Mali nam je stan, nije bilo u planu širiti obitelj dalje od ovoga. Mislim sretna sam i smušena u isto vrijeme.
Ajmeee cestitam!!!! Bas lijepo! Sretno dalje❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji