Sretno cure!!
Moram se pozalit na secer, sama sebi ujutro izvadim i opet 5.5 a jucer sam pazila, valjda treba jos jace pazit :/Si ti pisala da si u nekoj ljekarni dobila free glukometar? Ako mozes rec u kojoj. Sad sam isla u gradsku al tamo je 12.5eur
Nisam, ja imam od prosle trudnoce. Mozda maslacak?
Ajme drage moje, nikako se javiti jer sam u šoku i kaosu, ne mogu k sebi doć. Dogodilo se ono čega smo se bojali, blizanci su, s tim da nije 100% da su samo njih 2. 🫠🫠🫠
Pomiješanih sam osjećaja, lakše mi je jer je sve ok veličinom i to, al jako sam u brizi kako çemo to izvesti. Mali nam je stan, nije bilo u planu širiti obitelj dalje od ovoga. Mislim sretna sam i smušena u isto vrijeme.
Dečko 5/2023
Sretno cure!!
Moram se pozalit na secer, sama sebi ujutro izvadim i opet 5.5 a jucer sam pazila, valjda treba jos jace pazit :/Si ti pisala da si u nekoj ljekarni dobila free glukometar? Ako mozes rec u kojoj. Sad sam isla u gradsku al tamo je 12.5eur
Maslacak ako citas i ti si pls javi.
Ajme Tincilina mogu mislit da ste u soku al bitno da je sve ok, smislit cete nesto kad se malo slegne.
Znaci ima sanse i da ih je 3?
Curica 6/23 🩷
Sretno cure!!
Da, ja sam neki dan dobila besplatno glukometar. Riječ je o ljekarni prima pharme 😊
Ajme drage moje, nikako se javiti jer sam u šoku i kaosu, ne mogu k sebi doć. Dogodilo se ono čega smo se bojali, blizanci su, s tim da nije 100% da su samo njih 2. 🫠🫠🫠
Pomiješanih sam osjećaja, lakše mi je jer je sve ok veličinom i to, al jako sam u brizi kako çemo to izvesti. Mali nam je stan, nije bilo u planu širiti obitelj dalje od ovoga. Mislim sretna sam i smušena u isto vrijeme.
Wow čestitam, mogu misliti koji šok je to, pogotovo ako ih je više od dvoje u pitanju 😊 Oprosti na pitanju ali je li riječ o prirodnoj trudnoći ili, nisam uspjela zapamtiti od prije?
MM i ja samo se potajno nadali i željeli bi da dobijemo blizance ali za sad na prvom pregledu nije ništa spominjala ginekologica da ih je više u pitanju.
Ajme ludo, Tinchilina, čestitam! ☺️ Kako ste znali da su blizanci? Sigurno je šok na prvu, ali vjerujem da ćete sve smisliti, imate srećom vremena za pripremiti se. Bio je nedavno prilog na Provjerenom o jednoj obitelji koja ima malog od 4-5 godina i četvorke, sve dečki, prirodnim putem. Meni je ta njihova priča bila tolko divna i oni to tako dobro hendlaju. Predlažem da si pogledaš, možda te malo ohrabri :) još su rekli da bebe spavaju cijelu noć od početka 😍
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Pomiješanih sam osjećaja, lakše mi je jer je sve ok veličinom i to, al jako sam u brizi kako çemo to izvesti. Mali nam je stan, nije bilo u planu širiti obitelj dalje od ovoga. Mislim sretna sam i smušena u isto vrijeme.Wow čestitam, mogu misliti koji šok je to, pogotovo ako ih je više od dvoje u pitanju 😊 Oprosti na pitanju ali je li riječ o prirodnoj trudnoći ili, nisam uspjela zapamtiti od prije?
MM i ja samo se potajno nadali i željeli bi da dobijemo blizance ali za sad na prvom pregledu nije ništa spominjala ginekologica da ih je više u pitanju.
Maslačak ja se isto potajno malo nadam blizancima, al mislim da niš od toga 😶🌫️ a ni nemam nikoga baš u obitelji, znam da ne mora ni biti ali premale šanse
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Wow, koji sok i sreca u isto vrijeme 😃
Cestitam!
Suoer da je sve ok.
Sok je normalan, kad se slegnu emocije sve ce biti lakse .
Prvo cestitam ti na dobrom pregledu🙏i samo tako neka se nastavi do samog kraja❤️onda blizanci wowww stvarno iznenadenje mogu mislit koliko i sok u drugu znam da ste sumljali na to ali ovo sad da ih je cak i vise od dvoje mogu mislit soka😅neka sve bude kako triba da se rodu zivi i zdravi da ti to izneses skolski i sve drugo ce se posloziti.. virujen da nije to lako ali sigurna san da sve to kasnije sidne na svoje… draga bitno da je sve kako triba i neka tako i ostane a ti polako sist ce to🥰
+ 10.10.
Čestitam predivno🥰, vjerujem da Vam je šok,imate vremena se organizirati do poroda. A na kraju je najvažnije da su bebice dobro.
2016 💙J
16.10.2024. +
Sortiraj odgovore
Najstariji