Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    21. Studeni 2024. 11:38

Ajme drage moje, nikako se javiti jer sam u šoku i kaosu, ne mogu k sebi doć. Dogodilo se ono čega smo se bojali, blizanci su, s tim da nije 100% da su samo njih 2. 🫠🫠🫠
    Pomiješanih sam osjećaja, lakše mi je jer je sve ok veličinom i to, al jako sam u brizi kako çemo to izvesti. Mali nam je stan, nije bilo u planu širiti obitelj dalje od ovoga. Mislim sretna sam i smušena u isto vrijeme. 

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

• greta10
    21. Studeni 2024. 11:49

Piamia

greta10

Piamia

Sretno cure!!
    Moram se pozalit na secer, sama sebi ujutro izvadim i opet 5.5 a jucer sam pazila, valjda treba jos jace pazit :/

Si ti pisala da si u nekoj ljekarni dobila free glukometar? Ako mozes rec u kojoj. Sad sam isla u gradsku al tamo je 12.5eur

Nisam, ja imam od prosle trudnoce. Mozda maslacak?

Maslacak ako citas i ti si pls javi.
    Ajme Tincilina mogu mislit da ste u soku al bitno da je sve ok, smislit cete nesto kad se malo slegne. 
    Znaci ima sanse i da ih je 3?

6/23 🩷

• Maslačak_13
    21. Studeni 2024. 11:49

Piamia

greta10

Piamia

Sretno cure!!
    Moram se pozalit na secer, sama sebi ujutro izvadim i opet 5.5 a jucer sam pazila, valjda treba jos jace pazit :/

Si ti pisala da si u nekoj ljekarni dobila free glukometar? Ako mozes rec u kojoj. Sad sam isla u gradsku al tamo je 12.5eur

Nisam, ja imam od prosle trudnoce. Mozda maslacak?

Da, ja sam neki dan dobila besplatno glukometar. Riječ je o ljekarni prima pharme 😊

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

• Maslačak_13
    21. Studeni 2024. 11:53

Tinchilina

Ajme drage moje, nikako se javiti jer sam u šoku i kaosu, ne mogu k sebi doć. Dogodilo se ono čega smo se bojali, blizanci su, s tim da nije 100% da su samo njih 2. 🫠🫠🫠
    Pomiješanih sam osjećaja, lakše mi je jer je sve ok veličinom i to, al jako sam u brizi kako çemo to izvesti. Mali nam je stan, nije bilo u planu širiti obitelj dalje od ovoga. Mislim sretna sam i smušena u isto vrijeme.

Wow čestitam, mogu misliti koji šok je to, pogotovo ako ih je više od dvoje u pitanju 😊 Oprosti na pitanju ali je li riječ o prirodnoj trudnoći ili, nisam uspjela zapamtiti od prije?
    MM i ja samo se potajno nadali i željeli bi da dobijemo blizance ali za sad na prvom pregledu nije ništa spominjala ginekologica da ih je više u pitanju.

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

• keksolina
    21. Studeni 2024. 11:58

Tinchilina

Ajme ludo, Tinchilina, čestitam! ☺️ Kako ste znali da su blizanci? Sigurno je šok na prvu, ali vjerujem da ćete sve smisliti, imate srećom vremena za pripremiti se. Bio je nedavno prilog na Provjerenom o jednoj obitelji koja ima malog od 4-5 godina i četvorke, sve dečki, prirodnim putem. Meni je ta njihova priča bila tolko divna i oni to tako dobro hendlaju. Predlažem da si pogledaš, možda te malo ohrabri :) još su rekli da bebe spavaju cijelu noć od početka 😍

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• keksolina
    21. Studeni 2024. 12:00

Maslačak_13

Tinchilina

Wow čestitam, mogu misliti koji šok je to, pogotovo ako ih je više od dvoje u pitanju 😊 Oprosti na pitanju ali je li riječ o prirodnoj trudnoći ili, nisam uspjela zapamtiti od prije?
    MM i ja samo se potajno nadali i željeli bi da dobijemo blizance ali za sad na prvom pregledu nije ništa spominjala ginekologica da ih je više u pitanju.

Maslačak ja se isto potajno malo nadam blizancima, al mislim da niš od toga 😶‍🌫️ a ni nemam nikoga baš u obitelji, znam da ne mora ni biti ali premale šanse

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

skakavac
    21. Studeni 2024. 12:10

Tinchilina

Wow, koji sok i sreca u isto vrijeme 😃
    Cestitam!  
    Suoer da je sve ok.
    Sok je normalan, kad se slegnu emocije sve ce biti lakse .

petrucika
    21. Studeni 2024. 12:11

Tinchilina

Prvo cestitam ti na dobrom pregledu🙏i samo tako neka se nastavi do samog kraja❤️onda blizanci wowww stvarno iznenadenje mogu mislit koliko i sok u drugu znam da ste sumljali na to ali ovo sad da ih je cak i vise od dvoje mogu mislit soka😅neka sve bude kako triba da se rodu zivi i zdravi da ti to izneses skolski i sve drugo ce se posloziti.. virujen da nije to lako ali sigurna san da sve to kasnije sidne na svoje… draga bitno da je sve kako triba i neka tako i ostane a ti polako sist ce to🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Emi25
    21. Studeni 2024. 12:14

Tinchilina

Čestitam predivno🥰, vjerujem da Vam je šok,imate vremena se organizirati do poroda. A na kraju je najvažnije da su bebice dobro. 

2016 💙
    16.10.2024. +

• Tinchilina
    21. Studeni 2024. 12:47

Hvala vam na lijepim riječma i baš ću potražiti tu emisiju provjerenog. Nije bila umjetna oplodnja i uhvatilo nam se iz prve, dok u prvoj trudnoći smo jedno pola godine plus radili na bebi. Bojala sam se toga jer sam begdje pročitala da što si stariji veća je vjerojatnost za blizance pa sam se od samog starta toga plašila. Kaze mm da sam zacoprala 😅
    Zamolila bih cure da mi pojasne zašto bi željele blizance? Što vide pozitivno u tome?

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI