Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    19. Studeni 2024. 18:51

Lotica22

Pozz, pridruzujem se. Plusic 18.11., nisam uzimala nikakve vitamine, sto preporucujete? Tek sutra zovem ginekologa. Hvala unaprijed.

Dobrodosla,zelim ti skolsku i dosadnu trudnocu..ja sam samo uzimala prenatale prije trudnoce i tako nastavila i dalje..koje ces piti to je sad tvoj izbor najbolje su kazu novalac onda folnu ja san pocela tek nakon prvog pregleda i pijem onu koju mi je doktor pustio a to je folacin…javit ce ti se i dr cure i dati savjet i preporuku pa ti vidi sto ti najbolje odgovara..sretno☺️

+ 10.10.

• Lotica22
    19. Studeni 2024. 20:34

petrucika

Lotica22

Pozz, pridruzujem se. Plusic 18.11., nisam uzimala nikakve vitamine, sto preporucujete? Tek sutra zovem ginekologa. Hvala unaprijed.

Dobrodosla,zelim ti skolsku i dosadnu trudnocu..ja sam samo uzimala prenatale prije trudnoce i tako nastavila i dalje..koje ces piti to je sad tvoj izbor najbolje su kazu novalac onda folnu ja san pocela tek nakon prvog pregleda i pijem onu koju mi je doktor pustio a to je folacin…javit ce ti se i dr cure i dati savjet i preporuku pa ti vidi sto ti najbolje odgovara..sretno☺️

Hvala.. Sutra cu ih pitati pa nabolje kako oni kazu. 🥰

Piamia
    19. Studeni 2024. 20:42

Cure jel vi jedete suhomesnato? Sad sam se malo zabrinula i krenula citat o listeriji, mislila sam da to vrijedi samo za sireve i povrce/voce koje raste u zemlji ali vrijedi i za suhomesnate proizvode. 

• Tinchilina
    19. Studeni 2024. 20:51

Ja ne jedem ni inače, al znam da to nije preporuka za trudnice jer nije termički obrađeno. 
    Dobrodošla Lolice, urednu i mirnu trudnoću želim.
    Ja pijen od nedavno Novalac, a do sad sam pila Solgar. Međutim one se piju 2x dnevno što mi je bilo tlaka. Pa sam zato promijenila. Doduše pila sam ih i prošlu trudnoću ali tad nisam skužila da se piju 2 dnevno 😄 srećom sve je na kraju bilo ok.

💙 5/2023

petrucika
    19. Studeni 2024. 21:02

Piamia

Cure jel vi jedete suhomesnato? Sad sam se malo zabrinula i krenula citat o listeriji, mislila sam da to vrijedi samo za sireve i povrce/voce koje raste u zemlji ali vrijedi i za suhomesnate proizvode.

Ja jedem suhomesnato, sireve onako abc tipa gauda povrce sve i voce samo dobro operem.. tako da eto nije da pretjerujem sa suhomesnatim ali kad mi se jede ja jedem

+ 10.10.

Piamia
    19. Studeni 2024. 21:06

petrucika

Piamia

Ja jedem suhomesnato, sireve onako abc tipa gauda povrce sve i voce samo dobro operem.. tako da eto nije da pretjerujem sa suhomesnatim ali kad mi se jede ja jedem

Ok bar netko🥲 ja u prvoj nisam jela ama bas nista suhomesnatog i bas mi je jako falilo.. sad sam u meduvremenu radila TORCH i imam antitijela znaci da sam preboljela toksikoplazmu oa jedem ali nism opce znala da listerija moze i u tom biti.. 
    i tipa u prosloj trudnoci nisam uopcd jela jaja na oko nego samo kajganu, sad jedem jaja na oko.

skakavac
    19. Studeni 2024. 21:07

petrucika

Piamia

I ja, jedem sve od sireva do prsuta i pancete, naravno umjereno ili se bar tjesim 🤣
    Lotica22 dobro dosla 😊
    Ne pijem jos za trudnocu nesto specificno. Prije trudnoce sam pila vitamin c, d i b kompleks. Sad cu jos neki folat nadodati..

• Maslačak_13
    19. Studeni 2024. 22:23

Dobro nam došla Lotica 😊 Ja pijem aktivnu folnu od Solgara, dosta cura je pohvalilo na drugim forumima jer je više iskoristivija nego folnu kiselinu koja je sintetiči oblik istoga, te koristim još od Nutriesta prenatalne vitamine Pregnancy and fertility.
    Suhomesnate proizvode sam izbacila od kad sam saznala da sam trudna, čitala sam da se baš ne preporučuju a pogotovo pršut da trudnice ne bi smjele jesti. Ali zato sam krenula dosta konzumirati sir 😁

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

• greta10
    20. Studeni 2024. 08:13

Jutro, dobrodosla Lotica🎉🎉
    Jel ima danas koja pregled? Ako da sretno.
    Cure ako vas brinu suhomesnati samo ih malo preprzite n tavi prije jela, vjerujete i ukusniji su tako🤤.
    Ja vadila ponovo secer i 5.4 je, bio je 5.3. Sad sam na restrikciji pa vadim ponovo u petak i onda cu pricat u pon s ginom sta dalje jel treba neka obrada dalje do ogtta

Curica 6/23 🩷

• Tinchilina
    20. Studeni 2024. 09:47

Imamo sutra Petrucika i ja, držite nam fige, ja se još uvijek nisam skroz opustila. Nadam se da ako sve sutra bude ok da će mi biti malo lakše. Sad kad vidim da ste sve krenule vadit krv privatno, pada i meni na pamet da to dodatno provjerim. Nije to baš za zezat se da. :/

💙 5/2023

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.