Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • greta10

Broj poruka: 185

Prijavi adminu

Tinchilina

Imamo sutra Petrucika i ja, držite nam fige, ja se još uvijek nisam skroz opustila. Nadam se da ako sve sutra bude ok da će mi biti malo lakše. Sad kad vidim da ste sve krenule vadit krv privatno, pada i meni na pamet da to dodatno provjerim. Nije to baš za zezat se da. :/

Sreetno sutraa cure🤞🤞 
    Jesi vadila vec krv? 

Curica 6/23 🩷

Piamia

Broj poruka: 121

Prijavi adminu

Cure sretno na pregledima, ja tek z 2 ipol tjedna idem, s punih 12 kad ce mi radit mini anomaly i panoramu. Bas sam u neizvjesnosti jer sam na pregledu bila sa 6 tj i to je to, stalno se pitam je li opce sve ok..

• greta10

Prijavi adminu

Piamia

Cure sretno na pregledima, ja tek z 2 ipol tjedna idem, s punih 12 kad ce mi radit mini anomaly i panoramu. Bas sam u neizvjesnosti jer sam na pregledu bila sa 6 tj i to je to, stalno se pitam je li opce sve ok..

Isto🙈

Curica 6/23 🩷

Piamia

Broj poruka: 121

Prijavi adminu

Stalno razmisljam o tom da idem ipak ranije😆ali glupo mi je jer je reko da nema sta to dog 12tog tjedna, a mene samo zanima jel se sve razvija kako treba😏

• Maslačak_13

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

Ja idem na sljedeći pregleda 28. studenog, tad ću biti 10+5 po zadnjoj menstruaciji, odnosno 9+6 prema ultrazvuku (bila je kasnija ovulacija), za mini anomaly mi nije ništa spominjala ginekologica, to će mi pretpostavljam raditi na pregledu nakon toga jer je sad još rano. Za sljedeći pregled mi je samo rekla da izvadim sve krvne pretrage i nalaze urina i urinokulture. 
    Trenutno se dvoumimo je li da idemo i na prenatalni test, isto smo gledali za Panoramu. MM i ja imamo 31 godinu oboje, znam da se prenatalni testovi uglavnom preporučuju ženama iznad 35 godina. Evo baš nismo pametni. No ako je mini anomaly uredan pretpostavljam da možemo odahnuti? Ako neka ženica s iskustvom može podijeliti svoje mišljenje pomogla bi. Hvala puno 

skakavac

Broj poruka: 116

Prijavi adminu

Maslačak_13

Ja idem na sljedeći pregleda 28. studenog, tad ću biti 10+5 po zadnjoj menstruaciji, odnosno 9+6 prema ultrazvuku (bila je kasnija ovulacija), za mini anomaly mi nije ništa spominjala ginekologica, to će mi pretpostavljam raditi na pregledu nakon toga jer je sad još rano. Za sljedeći pregled mi je samo rekla da izvadim sve krvne pretrage i nalaze urina i urinokulture.
    Trenutno se dvoumimo je li da idemo i na prenatalni test, isto smo gledali za Panoramu. MM i ja imamo 31 godinu oboje, znam da se prenatalni testovi uglavnom preporučuju ženama iznad 35 godina. Evo baš nismo pametni. No ako je mini anomaly uredan pretpostavljam da možemo odahnuti? Ako neka ženica s iskustvom može podijeliti svoje mišljenje pomogla bi. Hvala puno

Dva puta sam radila nifty. Prvi put jer sam tako bila mirnija a drugi put zbog godina..i ovaj put cu raditi, isto nifty. Ipak imam skoro 43 godine i veci su rizici za sve..
    Sta se mini anomaly scana tice, moja ginrkologinja, koja ima puno iskustva i godina staza, kaze da je on najvazni uz onaj veliki u 20 tjednu. I da ako je na njemu sve u redu da je gotovo sigurno da je sa bebom sve ok, da nema neke koromsonske i sl bolesti. Eto tako je ona meni to rekla..

• greta10

Prijavi adminu

Maslačak_13

Pa mislim da je to cisto vasa osobna odluka raditi ili ne. Najbolje odvazite sve, popricaj s doktorom na oregledu a onda ako se odlucite opet mozete napravit. 
    Od samih testova moja preporuka ide za panoramu iako je velika mana cijena i sto se duze ceka od nekih drugih.

Curica 6/23 🩷

• Tinchilina

Broj poruka: 262

Prijavi adminu

Ja nemam niš pametno za reć, mogu te samo dodatno zbuniti :D
    U prvoj trudnoći nisam išla,  a sad sam planirala, međutim mm misli da je to bacanje para i da za te novce možemo nešto pametnije kupit s obzirom da nam dolazi još jedna beba. uglavnom, odlučili smo da idemo na mini anomality privatno, tamo gdje sam i mislila radit panoramu, pa eventualno ako bi taj nalaz bio loš onda bi uplatili ipak. Dodatno, naručena sam i na kombinirani probir, al to bih voljela izbjeć jer sam čula da zna biti lažno loših rezultata, pogotovo kod žena 35+. Sad nas to sve čeka početkom 12 mj, a sutra ću još sa svojim ginekologom prokomentirati što on kaže. 

Dečko 5/2023

parisislove

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Lotica22

Pozz, pridruzujem se. Plusic 18.11., nisam uzimala nikakve vitamine, sto preporucujete? Tek sutra zovem ginekologa. Hvala unaprijed.

Dobrodošla 🤗Ja uzimam Folat od Solgara od prije trudnoće.
    Naručila sam prenatalne PureNatal od Pure Synergy, čekam da stignu pa javim dojmove kada ih krenem uzimati.Cure sretno sa pregledima 🤞🤞

• Maslačak_13

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

Tako nekako smo i mi razmišljali, odnosno MM je rekao da odemo privatno na detaljniji mini anomaly scan (Croatia poliklinika vjv.) pa ako nedaj bože nešto ne bude ok onda bi svakako išli na neki prenatalni test. Konzultirat ću se još sa svojom ginekologicom sljedeći tjedan na kontroli.
    Super mi je što se na prenatalnom testu može već saznati spol, ne znam kako vi svi, ali mi smo jako znatiželji saznati koji spol je u pitanju 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.