Cure ja san bila po nalaze i malo u dir kupila si par taica i demper onako duzi i siri..pa san malo i malenom uzela robe pa san posla u tjednu spizu i bas san se lipo nasetala…dobro mi doslo…dosli doma ja i MM rucali i sad iden malo prilec … s tim da san poredila sude . Danas san bas aktivna☺️sutra nam je pregled pozelite bam srecu❤️mene isobno malo strah ali nadam se da ce biti sve ok i da cu ovaj puta izac zadovoljna iz ordinacije .. s obzirom da prosli puta mi nista nije bilo jasno i bas san bila sva onako ni vamo ni tamo…
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sretno Petrucika, da sve prođe u redu i bez stresa 🙏 i da vidimo te naše male ribice kako se migolje u svom sigurnom mjehuriću 🥰
Kad si ti sutra? Ja sam u 8:30h. Bolje mi je to ujutro.
💙 5/2023
Sretno Petrucika, da sve prođe u redu i bez stresa 🙏 i da vidimo te naše male ribice kako se migolje u svom sigurnom mjehuriću 🥰
Kad si ti sutra? Ja sam u 8:30h. Bolje mi je to ujutro.
Definitivno bolje ujutro ja san u 18h navecer sad cu cili dan biti pod stresom😬ali eto prezivit cu… zelim ti puno srece na pregledu da sve bude kako triba da bebica lipo raste razvija se i da se vratis sretna i vesela i da nam doneses vesele vjesti na ovaj nas forum… ❤️nek nam je sretno sutra objema❤️❤️javi se cekamo prvo tebe ujutro🥰🥰🫶🫶
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Hvala svima na dobrodoslici 🥰 i sretno cure na pregledima. Meni pregled za 2 tjedna, zasad samo grcevi, krenu tek predvecer, malo s lijeve pa malo sa desne strane, nadam se da je to sve okej.. 🙂🙂
Sretno cure!!
Moram se pozalit na secer, sama sebi ujutro izvadim i opet 5.5 a jucer sam pazila, valjda treba jos jace pazit :/
Sretno cure!!
Moram se pozalit na secer, sama sebi ujutro izvadim i opet 5.5 a jucer sam pazila, valjda treba jos jace pazit :/
Si ti pisala da si u nekoj ljekarni dobila free glukometar? Ako mozes rec u kojoj. Sad sam isla u gradsku al tamo je 12.5eur
Curica 6/23 🩷
Tinchilina cekamo te🙏🫶…ja sam veceras u 18h ufff ovo je bilo duga dva tjedna za sad san ok ne vata me panika al se bojim da ce me scopat pred pregled🤪samo da sve bude kako triba 🙏
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji