Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

petrucika

Broj poruka: 251

Prijavi adminu

Cure ja san bila po nalaze i malo u dir kupila si par taica i demper onako duzi i siri..pa san malo i malenom uzela robe pa san posla u tjednu spizu i bas san se lipo nasetala…dobro mi doslo…dosli doma ja i MM rucali i sad iden malo prilec … s tim da san poredila sude . Danas san bas aktivna☺️sutra nam je pregled pozelite bam srecu❤️mene isobno malo strah ali nadam se da ce biti sve ok i da cu ovaj puta izac zadovoljna iz ordinacije .. s obzirom da prosli puta mi nista nije bilo jasno i bas san bila sva onako ni vamo ni tamo… 

+ 10.10.

• Tinchilina

Broj poruka: 262

Prijavi adminu

Sretno Petrucika, da sve prođe u redu i bez stresa 🙏 i da vidimo te naše male ribice kako se migolje u svom sigurnom mjehuriću 🥰 
    Kad si ti sutra? Ja sam u 8:30h. Bolje mi je to ujutro.

Dečko 5/2023

skakavac

Broj poruka: 115

Prijavi adminu

Sretno sutra curee 🍀🍀

petrucika

Prijavi adminu

Tinchilina

Sretno Petrucika, da sve prođe u redu i bez stresa 🙏 i da vidimo te naše male ribice kako se migolje u svom sigurnom mjehuriću 🥰
    Kad si ti sutra? Ja sam u 8:30h. Bolje mi je to ujutro.

Definitivno bolje ujutro ja san u 18h navecer sad cu cili dan biti pod stresom😬ali eto prezivit cu… zelim ti puno srece na pregledu da sve bude kako triba da bebica lipo raste razvija se i da se vratis sretna i vesela i da nam doneses vesele vjesti na ovaj nas forum… ❤️nek nam je sretno sutra objema❤️❤️javi se cekamo prvo tebe ujutro🥰🥰🫶🫶

+ 10.10.

• Lotica22

Broj poruka: 10

Prijavi adminu

Hvala svima na dobrodoslici 🥰 i sretno cure na pregledima. Meni pregled za 2 tjedna, zasad samo grcevi, krenu tek predvecer, malo s lijeve pa malo sa desne strane, nadam se da je to sve okej.. 🙂🙂

Lotica22

• greta10

Broj poruka: 182

Prijavi adminu

Sretno cure danas💪💪🎉🎉🎉 cekamo lijepe vijesti♥️

Curica 6/23 🩷

Piamia

Broj poruka: 118

Prijavi adminu

Sretno cure!!
    Moram se pozalit na secer, sama sebi ujutro izvadim i opet 5.5 a jucer sam pazila, valjda treba jos jace pazit :/

• Emi25

Broj poruka: 44

Prijavi adminu

Sretno cure na pregledima danas😊

2016 💙J
    16.10.2024. +

• greta10

Broj poruka: 182

Prijavi adminu

Piamia

Sretno cure!!
    Moram se pozalit na secer, sama sebi ujutro izvadim i opet 5.5 a jucer sam pazila, valjda treba jos jace pazit :/

Si ti pisala da si u nekoj ljekarni dobila free glukometar? Ako mozes rec u kojoj. Sad sam isla u gradsku al tamo je 12.5eur

Curica 6/23 🩷

petrucika

Prijavi adminu

Tinchilina cekamo te🙏🫶…ja sam veceras u 18h ufff ovo je bilo duga dva tjedna za sad san ok ne vata me panika al se bojim da ce me scopat pred pregled🤪samo da sve bude kako triba 🙏

+ 10.10.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.