Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • keksolina
    18. Studeni 2024. 22:54

Piamia

Hoces si ti priustiti nekad integralno tijesto/rizu? Mislim da sam u prosloj trudnoci to kupovala, bas mi jaako fale takva jela🥲

Ja sam isto u prošloj jela povremeno integralnu rižu. Sporije se razgrađuje pa nema tih naglih skokova šećera. Ima ona neka tablica hrane s niskim, srednjim i visokim glikemijskim indeksom pa znaš što smiješ jesti, a što ne. Ja sam se toga držala najviše

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• Tinchilina
    19. Studeni 2024. 10:24

Evo ja danas ujutro pravila jaja malome, i ja se ne mogu natjerati da stavim to u usta. Takav neki odvratni osjećaj odbojnosti katastrofa. Jednostsvno je moj organizam aktivirao neki mehanizam da ne pojedem ništa iole hranjivo i mogu se slikat.

💙 5/2023

• Leptirica_
    19. Studeni 2024. 10:33

keksolina

Ja isto nisam imala mučnine u prvoj i bio je dečko u mom slučaju, tako da je meni ispalo točno. Ali naravno to su samo bapske priče, više su za zabavu. Ima i ona da ako imaš žgaravicu da će beba imati puno kose. Moj je imao punu glavu kose, a od žgaravice ni ž :)

E ta bapska priča je meni bila točna. Umirala sam od žgaravice zadnja 3 mjeseca i rodio se s puuno kosice 🤭 baš to šta kažeš, malo za zabavu

• Leptirica_
    19. Studeni 2024. 10:34

Tinchilina

Evo ja danas ujutro pravila jaja malome, i ja se ne mogu natjerati da stavim to u usta. Takav neki odvratni osjećaj odbojnosti katastrofa. Jednostsvno je moj organizam aktivirao neki mehanizam da ne pojedem ništa iole hranjivo i mogu se slikat.

Ja te skroz razumijem. Ja sam jučer otvorila frižider, i tako mi je zasmrdilo da sam trčala povraćati. Bit će bolje nekada pa ćemo jesti raznovrsnije

petrucika
    19. Studeni 2024. 10:44

Jutro cure, ja imam isto problem sa friziderim kad gid ga otvorim meni smrdi uzas… mene capala ova nadutost i problem sa crijevima znaci sto god pojedem ja se napusem boli me drob crijeva opcenito bas san u nekom bedu radi toga jer svaki dan muku mucim s tim i sve zivo mi skodi🥵…pregled je za dva dana jedva cekam a u dr me malo i trema neka ..to je valjda uvik tako

+ 10.10.

Piamia
    19. Studeni 2024. 11:59

Danas sam privatno otisla vadit krv na taste i secer je 4.4, stvarno ne kuzim kak mi je onaj dan bilo 5.5😢 jest da sam pazila ovih dana ali to je bas ogromna razlika..

• Maslačak_13
    19. Studeni 2024. 12:30

Piamia

Danas sam privatno otisla vadit krv na taste i secer je 4.4, stvarno ne kuzim kak mi je onaj dan bilo 5.5😢 jest da sam pazila ovih dana ali to je bas ogromna razlika..

Wow Piamia to je jako velika razlika, svaka čast za jako dobar rezultat 💪 Možda si par dana prije vađenja krvi jela dosta ugljikohidrata i slatkog pa ti je zato došla tako povišena glukoza?
    Ja sam evo baš bila u ljekarni i podigla Euthyrox tablete za štitnjaču pa sutra krećem s terapijom. Pitala za glukometar u ljekarni da ga kupim i djelatnica mi dala besplatno jer im nisu za prodaju već kome treba oni mu daju. Tako da ću ovih dana natašte pratiti kolika mi je glukoza.

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

Piamia
    19. Studeni 2024. 13:14

Maslačak_13

Piamia

Wow Piamia to je jako velika razlika, svaka čast za jako dobar rezultat 💪 Možda si par dana prije vađenja krvi jela dosta ugljikohidrata i slatkog pa ti je zato došla tako povišena glukoza?
    Ja sam evo baš bila u ljekarni i podigla Euthyrox tablete za štitnjaču pa sutra krećem s terapijom. Pitala za glukometar u ljekarni da ga kupim i djelatnica mi dala besplatno jer im nisu za prodaju već kome treba oni mu daju. Tako da ću ovih dana natašte pratiti kolika mi je glukoza.

Super, sretno i javi kakva ce ti biti.
    A da i ja sam sad sjesna da totalno ja utjecem na to ali cinjenica je da sam od pocetka trudnoce jela dosta ugljiko i vjer je jutarnji cesto bio tak povisen.

• Tinchilina
    19. Studeni 2024. 15:29

Ja trenutno jednostavno nisam u stanju nešto promijeniti, nadam se da se stvar neće rapidno pogoršati i da vu uspjet izvuć normalan šećer kad napokon uspijem počet normalno jest.

💙 5/2023

• Lotica22
    19. Studeni 2024. 18:27

Pozz, pridruzujem se. Plusic 18.11., nisam uzimala nikakve vitamine, sto preporucujete? Tek sutra zovem ginekologa. Hvala unaprijed.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.