Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Atina25
    09. Ožujak 2022. 09:14

Jutro moje 😘😘
    Evo ja odvela maloga u vrtić,pojeli doručak obavila kupnju i sad ću ići raditi lazanje 🥰🥰 
    Poslije ću skočiti s mamom na kavu i u lesninu da ona si zavjese vidi znam da će to s njom potrajati😅
    MamaH znači moja frendica je dobila brata i seku kad je bila starija, imala je mislim 10 g tako negdje,i sad mama skočila do dućkasa pustila brata samoga s njom da ga ona kao pričuva i mali počeo plakati i mama došla doma i vidjela njega na kauču u nju kraj njega kako gleda TV i drzi mu dudu u ustima dolosvno gura s rukom kaže mama pa sta je bilo kao da je plakao i da nije znala sta će i dala mu dudu nije htio i bunio se i ona mu tako drzala dok nije jadan morao počet cucaat😅🤣🤣🤣 tako daaa možda i oni znaju sta rade hahahha
    Moj je toliko zaluđen sestrom da stalno pita kad će doć stalno ljubi trbuh i vozi autiće po njemu da se igra s njom 🤣
    Lovely jesu na proljetnicama imale cure prijevremene porode? Ja se tjesim da sad smo nekako u normalnim tjednima ako nesto i bude sad već imaju preko 1 kile,evo rapidno rastu ne znam evo nije mi to neka utjeha al da me ne pere stalno neki strah. 
    Ina85 bas mi je zao za bolove :( mislim da treba posegnuti nekad za tako nečim da si olakšamo.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

MMMartinaaa
    09. Ožujak 2022. 09:57

TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰

Sweety - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    bubamara19 - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    BabyM - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Mary10 - 11.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    marta96 - 11.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Sunchica555 - 11.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Arya - 14.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰 
    Dani30 - 14.03. ♥️🤰
    Atina25 - 14.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    ljubičica - 15.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Didi4321 - 15.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Limica - 15.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ariel - 16.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Maajaa12344 - 16.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Bobica91 - 16.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Visibaba07 - 17.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Astera - 17.03. ♥️🤰
    Marijanaaa12345 - 17.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Zmya - 17.03. ♥️🤰
    Tinkica27 - 17.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Anushka - 18.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Comming072022 - 18.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Principessa007 - 22.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Krami - 24.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Poison_Ivy32 - 24.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    MfrauM - 24.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Mallla - 24.03. ♥️🤰
    MMMartinaaa - 25.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ima333 - 28.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Demetria - 28.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    EnaEna - 28.03. ♥️🤰 x 2
    Visibaba07 - 29.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Leemma - 29.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰

MMMartinaaa
    09. Ožujak 2022. 09:57

TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
    Ar5 - 29.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Pepsi2019 - 29.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    missR - 30.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Teab - 31.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    AnnieP - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Yopa - 04.04. ♥️🤰
    Tonkicaa - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Lovely_ - 06.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Eden - 08.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Pikapolonka - 14.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    MamaH - 19.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ariel - 27.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    BlaBla - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mrvica722 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ina85 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Gabi12 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰 
    Ivanana - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tini_ - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mare0722 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    dunja03 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pepika - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Niki777 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Nana6 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Tams - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰 
    Mama_anđela -  … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Angie24 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ninnek - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    IK_26 -  … 💙 it’s a BOY! 💙🤰

UKUPNO: 29 dječaka 💙 & 23 curice 🌸
    Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
    Popis stvari za bebu: str. 410 (& str 887/888 s iskustvima korištenja)📖✅
    Popis stvari za u rodilište: str. 695 🏥🧳
    Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
    Posljednja lista termina poroda (objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 942 🤰🐣

MMMartinaaa
    09. Ožujak 2022. 10:02

Jutro cure! Baš ste se raspisale jučer, trebalo mi je 15 minuta da sve pohvatam :)
    Drago mi je da su svi pregledi prošli u redu. 🥰🥰🥰
    *
    Meni je isto nevjerojatno da smo već u ovim tjednima, mislim da će sad još i brže proletiti ostatak. Moram kupiti komodu ovaj tjedan, to mi je must. Robicu ću početi prati i slagati za koji tjedan. I onda imam još neke sitnice za pokupovat, i to je to. 
    *
    Šta mislite o planovima poroda? Da li će neka od vas to pripremati? Ja sam sebi isprintala s Rodine stranice i ispunila i proći ću ga s prijateljicom koja će mi biti pratnja. Moram još razmisliti o planovima b i c. 

Poison_Ivy32
    09. Ožujak 2022. 10:18

Evo sta se kila tice, ja sam startala sa nekih 63 ako se dobro sjecam, sad sam na 73, s time da sam visoka 178. Od vitamina i dalje pijem novalac prenatal i mg. 

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Mallla
    09. Ožujak 2022. 10:20

MMMartinaaa

Jutro cure! Baš ste se raspisale jučer, trebalo mi je 15 minuta da sve pohvatam :)
    Drago mi je da su svi pregledi prošli u redu.🥰🥰🥰
    *
    Meni je isto nevjerojatno da smo već u ovim tjednima, mislim da će sad još i brže proletiti ostatak. Moram kupiti komodu ovaj tjedan, to mi je must. Robicu ću početi prati i slagati za koji tjedan. I onda imam još neke sitnice za pokupovat, i to je to.
    *
    Šta mislite o planovima poroda? Da li će neka od vas to pripremati? Ja sam sebi isprintala s Rodine stranice i ispunila i proći ću ga s prijateljicom koja će mi biti pratnja. Moram još razmisliti o planovima b i c.

Mislim da ga je odlično imati u prvom redu jer kroz njega vidiš možda i neke termine za koje nisi čula pa ih istražiš i uopće vidiš jel to dostupno u tvom rodilištu. U drugom redu lakše iskomuniciraš želje i potakneš osoblje da ti se obraćaju vezano uz postupke koje rade. U većim rodilištima prihvaćaju i poštuju planove dok u manjim znaju žugati. Uglavnom ionako je tu riječ o tome što bi mi htjeli a ne što mora biti. Za prošli porod sam ga imala i drago mi je da jesam jer sam bila nekako samosvijesnija. Čak sam gledala i doniranje matičnih stanica al u rodilištu gdje sam rađala nije bilo moguće.

url=https://lilypie.com]

Atina25
    09. Ožujak 2022. 10:31

Lovely sad sam se prepala jer mi nemamo doslovno nista jos spremno,imam sve stvari ali su na tavanu i nekako trebamo to sve osvježiti,sad budem se odmah bacila na posao 🥴
    Martina moja frendica ga je imala za KBC Ri jer je htijela rađati u kadi ali za to treba imati savršenu trudnoću,ima par uvijeta. Ona im je masu stvari napisala na kraju nista od toga nije bilo moguće i zavrsila na hitnom carskom. Mislim da je bolje možda imat ga okvirno i u glavi da znas sta zelis stanje zelis(epiduralna,rezanje) meni su svi npr rekli da je bolje da babica reže nego da popucaš,jer to je onda horor. Za epi nisam bila sigurna za prvi put i bas sam se uzasno napatila stvarno jer sam bila pod dripom cijelo vrijeme i to boli ko sam vrag ali iskreno ne znam ni dal' bi je sad uzela strah me malo toga.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Yopa
    09. Ožujak 2022. 11:12

Monitori : Cure jeste li planirale uzimati il vec imate baby monitore s kamerom i imate li kakve preporuke?  S prvim nisam imala i onda bi uvijek bilo 1000x provjeravanja kad bi spavao, a ja pokusavala nesto obaviti. Sad mi je to nekako must have. 

Plan poroda : Nisam ga imala s prvim, a mislim da necu ni sad jer iskreno sve sto sam prije prvog mislila je u rodilistu pao u vodu. Sva sreca imala sam savrsen porod, ali primjerice nisam ni razmisljala o epiduralnoj jer je kod nas to gotovo nemoguce imati zbog manjka osoblja- na kraju su mi je ponudili i dobila sam je. Dali su mi drip, a nije bas da su mi ponudili opcije vec su ga samo ukljucili. Planirala sam donirati maticne stanice iz pupkovine, ispunila sve formulare - na kraju sam rodila pola sata iza zadnjeg transporta koji bi ih mogao dostaviti u referentni centar. Nekako je najbitnije u glavi biti spreman, ali uvijek biti pripremljen na sve scenarije. Definitivno nece odmoci imati plan poroda, ali ne mozemo ocekivati da ce ga se bas svugdje i u svakom trenutku osoblje pridrzavati jer svatko ima svoj nacin, sistem i ponekad je najbolje i drzat se toga jer imaju najvise iskustva u njemu, a mi se samo mozemo moliti da dodemo u dobru smjenu 🙈

Svima sretno s pregledima ❤️

• sunchica555
    09. Ožujak 2022. 11:27

Ja sam do 20 tog tjedna dobila pet kila i to mi je skok s kilama bio u jednom mjesecu samo (3 kg tada izmedju dva pregleda). U petak imam pregled nisam se ni vagala izmedju, al imam osjećaj da ovaj put kilaža stagnira tj. Da nisam previse dobila od zadnjeg pregleda, vidjet cemo, ne važem se doma 😆.

Ina85
    09. Ožujak 2022. 11:37

Ja sam krenula u trudnocu sa 62 a sad imam 68. 🤷‍♀️ nemam pojma jel to ok il nije s obzirom da sam 165 visoka. Jedem zdravo, male kolicine hrane i cesce. Znam da ce jos koja kilica doci al nakon poroda to sve brzo ode. Samo nek se one nama rode zive i zdrave .

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.