Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlaBla
    10. Ožujak 2022. 12:12

Atina25

Jutro cure sretno na pregledima danas😘
    Vidim da smo sve u istim problemima,panika za stvari itd. Ja cu drugi tjedan definitivno osvježiti stvari jaje,gnijezdo i slično,danas sam isla u kupnju u Spar i kupila sam svo novo posuđe šalice,tanjure evo ne znam sta mi je meni ko dolazi delegacija za gledanje kuće a ne dijete 🤣🤦
    Za nju kao nemam nista posebno,kupili smo krevetić,posteljinu i jos robica i kozmetika ali sve se to nakupi. Jos planiramo ić za Uskrs u Zg tad ću biti u 34 tj - na 5 dana. Tako da bi prije toga rješila većinu sta mogu.
    Martina samo polako, bitno da imate di bit dok se kuća ne zgotovi,matičara lako riješite i neki lagani ručak 🤞🤞 ti si HB sve vecinom spremila za bebicu,super za posao da se konačno odmoriš♥️

Atina25, ti planiraš za Uskrs u Zg, a ja u Pulu 😅 naravno, ako mi dr odobri toliku vožnju autom obzirom da sad moram mirovat 🤨

Martina, idući pregled mi je već za manje od 2 tjedna, pa da javim datum, 22.03. 🙂

Teab
    10. Ožujak 2022. 12:48

Ajme,citam vas i mislim si kad cu ja to sve stic,imam sve a nista nije slozeno,uz renovacije kojima nikad kraja ja jos moram i mirovat zbog cervixa,,hvala bogu pa za bebana imam sve,al za sebe i rodiliste nemam nista,neznam uopce kad krenut sa slaganjem torbe,od kad sam usla u 3 tromjesecje sam luda,sve bi a neznam od kud bi krenula

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Demetria
    10. Ožujak 2022. 13:36

Teab

Ajme,citam vas i mislim si kad cu ja to sve stic,imam sve a nista nije slozeno,uz renovacije kojima nikad kraja ja jos moram i mirovat zbog cervixa,,hvala bogu pa za bebana imam sve,al za sebe i rodiliste nemam nista,neznam uopce kad krenut sa slaganjem torbe,od kad sam usla u 3 tromjesecje sam luda,sve bi a neznam od kud bi krenula

Pogledaj popis pa ces vidjeti otprilike odakle

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Teab
    10. Ožujak 2022. 14:17

Demetria to mi je bas sljedece u planu,samo moram cekat naknadu da mogu ic trosit 🤣

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

TheTina
    10. Ožujak 2022. 15:24

Hellou svima 🙋‍♀️
    Kaj se tice kupovanja stvari za bebice, u prvoj trudnoci smo poceli oko 30tt sve, napisala sam na papir sve kaj nam treba i kad smo vidjeli nekaj na akciji a da nam se svida isli smo kupiti. Od pocetka smo novce stavljali na stranu kak smo imali da nam nebi bio sok odjedanput sve poplacati. Oko 33-34tt sam krenula prati robicu i taman sam sve oprala, speglala i poslozila i otisla rodit 😅 Tak da sam sad odlucila ipak koji tjedan ranije sve pripremit jer eto nikad se nezna 😆.
    Stanje u trudnoci - ja mogu rec da sam stvarno sretnica, ni u prvoj a ni sad u drugoj trudnocu nikakve tegobe ni bolove nemam, ne hvata me nikakva depresija ili neke emocije, sve normalno. Jedino sam imala velike mucnine i povracanja u obje trudnoce. U prvoj je to trajalo do 28tt, a sad sam u 25tt pa znam jos povracati tu i tamo, al bolje to nego bolovi neki 💪 Curke koje imate bolove i koje morate mirovati, sretno!
    .
    Curke jel vi dobivate slike ultrazvuka na svakom pregledu ili ne?

• Tasm
    10. Ožujak 2022. 15:27

Demetria

Tams

Vezano za plan poroda… Ni ja ga necu imati, prvi porod mi je itekako dokazao da plana zapravo nema. Svakako je dobro biti informiran o nekim detaljima, jer niti imaju bas puno volje objasnjavat tijek, a niti vremena, posebno ako vas uhvati bas kroz noc, kada je bitno manje osoblja.
    A priprema robice, ja sam jednom oprala i peglala kad sam bila 34-35 tjedan, krevetic je muz slozio dok sam bila u rodilistu jer nam se cinilo neprakticno ranije sastavit s obzirom da nam je soba mala, mislim da cemo tako i ovaj put. Sto se tice kozmetike, ja sam najosnovnije kupila, za njegu pupka, blazinice i sl. Nema potrebe da se pretrpavate, sve je prilicno dostupno cak i putem weba brzo isporucivo, pa ako sto zatrebate u cas i nabavite. Jedino torbu za porod planiram spremiti do 30tt, ostalo uvijek moze i naknadno 🤷

To cu i ja ovaj vikend kupiti sve za torbu za rodilište.
    Zafrkavale su me moje iz jesenskih da cu roditi onaj dan kad spremim torbu jer sam bila 39+2 a ja ni torbu nisam imala. I tu večer ju spremim ujutro otišla na pregled i navečer me hospitaliziraju zbog visokog tlaka (uvijek mi bio nizak) i rodim na 39+6.

Sada me jako strah prijevremenog pa cu radije pripremiti sve nega stoji u jednoj kutiji a torba do. Ali neka bude tu negdje spremno

Bas tako se i sama osjecam, kao da cu dosta ranije rodit, ne znam jeli to utjecaj stvarno puno preuranjenih poroda oko mene ili sta vec... 🤣🤣🤣 Neka je ta torba spremna 🙂

missR
    10. Ožujak 2022. 18:02

Martina nama je kod maticara 19.3 i isto tako na sve strane imamo obaveza, a meni je sve teze s trbuhom😅
    Drzim fige da nam bude taj dan po planu💙😙

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Samoja6
    10. Ožujak 2022. 18:21

Ajme kad vidim vas, imam osjećaj da sa svime kasnim... Ja nemam još ni jedan bodić! Krevetić još nije spreman, ormarić niti kupljen...
    I kakve torbe vi nosite u rodilište? Uopće nemam ideju kakve bi mogle biti i što ćete sve ponijeti? Kakvu robi u ćete pripremiti za bebu s obzirom da je već "ljetno" doba? Bar će kod nas u Dalmaciji sigurno biti... Koju kozmetiku koristite ili ćete kupiti za bebu? Jučer u Dm-a gledam i na kraju sam otišla bez ičega! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

TheTina
    10. Ožujak 2022. 18:51

Samoja6

Ajme kad vidim vas, imam osjećaj da sa svime kasnim… Ja nemam još ni jedan bodić! Krevetić još nije spreman, ormarić niti kupljen…
    I kakve torbe vi nosite u rodilište? Uopće nemam ideju kakve bi mogle biti i što ćete sve ponijeti? Kakvu robi u ćete pripremiti za bebu s obzirom da je već "ljetno" doba? Bar će kod nas u Dalmaciji sigurno biti… Koju kozmetiku koristite ili ćete kupiti za bebu? Jučer u Dm-a gledam i na kraju sam otišla bez ičega!

Ja sve spremim u kofer, i jos imam svoj ruksak. To mi je najlakse furat okolo. Kaj se tice robice, pripremit cu za prvih 2-3tjedna dugo…ne mislim utopljavati previse bebu al mislim da joj nebu vruce u dugom bodiju i hlacicama tankim. Nakon mjesec dana joj planiram kratko oblacit.
    Za prvu curku sam nakupovala cuda od kozmetike i evo jos uvijek sve stoji 😅 Trebalo mi je samo bademovo ulje za kupanje, kremica za guzu (ja koristim sudokrem i bepanthen baby po potrebi te pavlovicevu ili jgl svakodnevno) te mlijeko za tijelo od a-derme. I nis drugo. Ima cuda te kozmetike za bebice a zapravo je najbolje sto manje stavljat na kozu, pogotovo napocetku.

Marijanaaa12345
    10. Ožujak 2022. 18:58

Jel itko kupovao stikere neke za na zid? Tipa tockice, zvjezdice, nesto? 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.