Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tasm
    08. Ožujak 2022. 21:27

Kad smo kod kg, ja sam startala sa 57, sad sam na 61... Nije to puno kg ali stomak mi je vec ogromannnn. U prvoj trudnoci do 27 tt nitko nije ni mogao primjetit da sam trudna i dobila sam ukupno 10 kg do kraja. Ali sad doslovno kao da sam balun progutala 😅🤷

Pikapolonka
    08. Ožujak 2022. 21:54

Da javim i ovdje da je današnji pregled prošao super i da je sve u redu 🙂 Saznali smo da nam dolazi curica 💕 Sljedeći pregled je 14.4. 😊

🙋‍♂️32 🙋‍♀️30
    ➕ 14.12.
    4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
    3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
    8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
    12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
    Sljedeći pregled 17.5.
    Termin 19.8 👶

AnnieP
    08. Ožujak 2022. 22:24

Hej, vidim da se kile spominju, ja sam dosta niska i u trudnoću sam već ušla sa 5,6kg viška. Sad sam na +3,8kg od početka trudnoće. Mislim da mi se nigdje ne vidi osim na trbuhu. Sad ne znam da li mi je trbuh veliki, mali ili normalan za ovo vrijeme. 
    Sad kad idemo u šetnje malo se umorim i uspušem uzbrdo, malo mi opada kondicija. Smeta mi trbuh kad se obuvam, sad sam rezala nokte na nogama i moram raditi pauze da si dugo ne pritišćem trbuh, nekako mi je nelagodno stiskati ga.

🩷 7/2022

Pikapolonka
    08. Ožujak 2022. 22:34

Ima333 jesam i rekao je da je to normalno, da se beba namješta i da to vjerojatno bude glava ili guza od bebe 😁 

🙋‍♂️32 🙋‍♀️30
    ➕ 14.12.
    4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
    3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
    8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
    12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
    Sljedeći pregled 17.5.
    Termin 19.8 👶

Demetria
    08. Ožujak 2022. 23:31

Eden

Kada planirate oprati i srediti robicu?
    Imam dosta toga od prvog ali on je zimska beba pa bi trebala to izvuc i pregledat tj odvojit. I onda vidjet sto treba jos kupit. A htjela bi kad izvadim te vakuum vrece onda to i sloziti u komodu da ne trpam nazad. A glupo mi je neoprano slagat (iako je oprano prije vakuumiranja). Trudnicki problemi 😅

Ja sam odvojila sve neutralno i ono sto moze za dečka i planiram opet oprati iza 30 tog tjedna.
    Ako dodemo do 37 tjedna možda operem jos jednom do tada a ako ne bar je oprano s 30+

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    09. Ožujak 2022. 06:09

Dobro jutro od nas i naših 99 dana do kraja.
    Sad se idem ustati i odmah mužu šta sve trebamo što prije krenuti raditi.
    Čuvajte se i sretno svima na pregledu

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Anushka
    09. Ožujak 2022. 06:43

Demetria

Dobro jutro od nas i naših 99 dana do kraja.
    Sad se idem ustati i odmah mužu šta sve trebamo što prije krenuti raditi.
    Čuvajte se i sretno svima na pregledu

Čestitam na 99 dana do kraja, i meni će biti sutra napokon🥳

url=https://lilypie.com]

Ina85
    09. Ožujak 2022. 08:20

Jutro cure. Mene sinoc trbuh boliooo. Tocnije zona jajnici/mjehur. Tupo zatezanje i probadanje. Morala sam spasmex popit . Bas neugodno. Nekako sam uspjela zaspat i evo jutros ista bol al laganija. Kihnula sam i toliko me presjeklo ko da su mi jajnici izletili van. Na par sekundi sam se blokirala. Joj meni joj. A beba nista skakuce ona po trbuhu ko i uvjek 🤷‍♀️😳 .Napokon sutra pregled ,na koji mi se neide jer znam da ce me procackat tam dole uzduz i popriko  😵‍💫 al kad se mora jbg.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

MamaH
    09. Ožujak 2022. 09:00

Joj, kile 😂 ja sam u prve dvije trudnoce dobila 9 kg, sad sam 24tj i vec sam u plusu 7, ali sad nisam povracala i doslovno nisam mogla prestat jesti prva 3 mjeseca pa ono😂 od kad me prosla ta faza kile idu normalnim tempom gore tak da je ok. Jedemo svakako zdravo i inace pa se ne opterecujem, otici ce to sve nakon poroda. Jedino mi je trbuh velik kao da sutra moram roditi, a ne za 4 mj 🙄 staviti carape je postala nauka, obuti se isto. Nekad zaglavim u trapericama pa me djeca izvlace iz njih 😂

Ja cu robicu oprati tamo nekad pocetkom 5.mj i spremiti u komodu, ne planiram ju 2 puta prati. Srecom pa ovaj put imam susilicu pa to rijesim u jednom danu. Djeca su trazila da oni izaberu dudu za bebu (optimisticno, ni jedan ju nije imao, al kazu braco bude😂😂 kao da ih se moze nagovoriti da uzmu dudu ako ne zele) pa cemo te neke sitnice otici s njima kupiti. Oni su sad opsjednuti s mojim  trbuhom, samo ga maze i cekaju da ih lupka braco. I onda se sokiraju kak jako lupi, a tak je mali 😂😂 zapravo mi je preslatko koliko zele biti ukljuceni u sve. 

18.01.2016. 💙
    10.01.2018.💜
    termin 27.06.2022.💙

Visibaba07
    09. Ožujak 2022. 09:12

Jutro cure 😊
    Šta se tiče kg ja sam na plus 5,ali krenula sam sa podosta viška tako da meni je i to previše..sad se pokušavam koliko toliko držati one dijete 1800kalorija pa ćemo vidjet,ali kad mi se jede čokolada pojedem kockicu,jer inače ću sljedeći dan pojest cijelu čokoladu pa opet nisam ništa napravila 😁
    Demetria čestitam na 99 dana🙂🙃🙃

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.