Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    09. Ožujak 2022. 15:33

Vidim da je svaki mjesec popularna tema kile  Ja sam zatrudila s viskom jer sam imala 3 spontana i emotivno sam bila iscrpljena i tako nabila cak 8 kila viska te zatrdnila sa 68. Onda sam pala na 66 kile jer mije bilo muka od svega pa niam nista ni jela. Ali onda sma dobila razne tablete koje sam uzimala sa sokovima i brzo vratila te 2 kg, i jos dodatno 2 dobila jer - secer iz soka me unistio. Sad sam na 72-73 kg. znaci 4-5 kg sam dobila. Toliko kila imam vec zadnjih 3 tjedna tako da stagniram vec neko vrijeme i to mi je ok jer jedem kad sam gladna ali ne pretjerujem a sokove sam skroz izbacila cim sam prestala pit tablete. 
    Jedem dosta voca i par puta na dan, ali beba me toliko iscrpi da valjda uzme sve kalorije koje unesem 

Atina25
    09. Ožujak 2022. 17:13

MissR i mi smo uzeli Cutie Cloud jedva čekam da ga sastavimo nekako mi je rano još kao da nisam spremna 🤣
    Sad mi je prioritet osposobiti komodicu,kupiti seki svu robicu potrpat unutra i kupit kozmetiku,jer bit će u bracinoj sobi prematalica tako da ako sve dugo stoji on će se igrati sa svim time 🤣

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

missR
    09. Ožujak 2022. 17:51

Atina bas sam gledala koju bi zastitu za ogradicu uzela za njega. One “rolice” od dada&rocco mi djeluju dosta skupe 24 kn komad jedan pa sam mislila onu njihovu obicnu mozda.  Kakvu ces ti? 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Tasm
    09. Ožujak 2022. 17:59

missR

Atinabas sam gledala koju bi zastitu za ogradicu uzela za njega. One “rolice” od dada&rocco mi djeluju dosta skupe 24 kn komad jedan pa sam mislila onu njihovu obicnu mozda. Kakvu ces ti?

Imam ja Dada&Rocco, uzela sam sa tri strane "punu" ogradicu a sa jedne strane te rolice. Ma zgodno je jer te dijete moze vidjeti, uz to moj kad je porastao se na te pune penjao i svaki put umalo na glavu letio sa kreveta, dok na rolice nije mogao... 

Atina25
    09. Ožujak 2022. 19:39

MissR ja sam njih isto gledala ali nisam gledala cijenu koliko uopće bi doslo za tu malu kolijevku? Meni se čine baš praktične nisam znala da je jedna bas toliko skupa 🥴🥴

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

missR
    09. Ožujak 2022. 20:11

Atina Po mojoj procjeni ih treba preko 15 komada za onu prvu varijantu krevetica.. prava insvesticija haha 😏
    Mozda ima negdje jeftinije ali nisam vidjela za sad
    Tams e nije to losa ideja, vjerujem da su prakticnije te rolice svakako 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• EnaEna
    09. Ožujak 2022. 20:19

Pozdrav, mene sad malo uhvatila frka jer nisam dosta toga spremila, a sad moram mirovati zbog smeksanoga grlica. Za kolica ce mi tek 31.3.javiti da li su uopste dosla 🤷🤦
    Nasla sam bila neka Hauk cini mi se, ali sam ih otpisala jer se ne mogu navlake prati. 
    Imam osjecaj da sad dok mirujem da cu sve shoppingovati online 🤷😂😂
    Jos mi je dr rekla da cu,prema protokolu, u 32 tt morati ici u bolnicu na par dana da me tamo pregledaju i odrade sve nalaze. Mozda sam i pisala, vise ne znam sta pisem ovde a sta na FB. Pa hocu da do tad sve imam spremno u slucaju da budem morala ostati u bolnici. Jest da mi je kuci malo dosadno sad ali u svakom slucaju bolje nego da moram u bolnici lezati.
    Nocas sam sam izgleda sanjala nesto pa sam jaukala u snu, prepala sam muza da poslije uopste nije zaspao a ja se samo okrenula i zaspala opet. Samo se sjecam da sam se probudila i lezim na ledjima a inace se trudim spavati malo na jednom a malo na drugom boku.
    Ogtt mi je rekla da uradim za 15tak dana. 

• mare0722
    09. Ožujak 2022. 23:11

Cure, ja sam malo zaboravila na forum… Sad vas citam i vec me panika hvata jer ja nisam nista pripremila jos, kolica bi mi trebala stici sljedeci tjedan a nekako za sve drugo mislim da imam vremena 😐😐
    Trebala bih barem krevetac, komodicu ili ormar rijesit do 30-og tjedna.
    Sto se plana poroda tice, ja mislim da ga necu raditi i da cu samo slusat sto god mi se tamo kaze pa kako mi bude 🙈 Probat cu si olaksat sa masazom medice tamo od 34 tjedna, i piti cu caj od maline pa se nadam da ce biti lakse.
    Martina- moj sljedeci pregled je 24.03. oprosti sto nisam javila tu.

👩 28
    👨‍🦰33
    2022 girl ❤️
    15.09.2023 +

Marijanaaa12345
    10. Ožujak 2022. 01:02

Dobro dosle nove cure :)
    Joj sto se tice spremanja, imala sam plan i program biti spremna do 30tt, sad sam tu i nemam nista spremno. Cekam majstora za ormar, klimu, pvc, vjerpvatno tamo pocetak 4 mjeseca kada cu bit mjesec dana do termina cu pocet sa slaganjem robice,krevetnine, komode,kozmetike. Imamo nesto sto dobili Al je u podrumu cekamo radove da zavrse Al neznam sto točno imamo a sto Jos nemamo hh. Plus plan je bio to sve srediti i kucu isto oblizat i u 35tt put za Zagreb u gore cekati porod. Vidjet Cemo kako Ce sve Ici Al pere me panika svaki dan sve vise. Pogotovo jer svaki dan sve teza i sporija i smotanija i pospanija i ovisnija o svima. A i malac me ljuti, jako je miran i ja njega nista ne osjetim a posteljica iza, samo mjehurici tu i tamo, nikakvo lupkanje ili da se rukom osjeti ili vidi tako da sam pre ljubomorna na sve vas hh. 

Od kila pocela s 85/174 cm sad sam na 92 ( 7 kg) Nadam se samo da necu prijeci stotku do poroda. 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Sweety
    10. Ožujak 2022. 04:26

Dobrodosle nove cure
    Evo ja u nesanici, jucer nisam stigla nista, pa da javim kako mi je prosao pregled. Beba je dobro, sad ima oko 1010 grama, sve pase tjednima. Doktorica mi je bas pokazala kako zijeva i kako pije plodnu vodu, bas je bilo nekako slatko. Od iduceg pregleda za 3 tjedna pocinjemo sa ctg. Za sada sam vec na +9 kg
    Mmmartina Iduci pregled 30.3..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.