Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    08. Ožujak 2022. 17:18

U prvu trudnoću sam usla s 89kg jer sam nabila 15-20 kila zbog mirovanja i saniranja rane tjednima iza operacije. Kile nisam dobivala do skoro zadnjeg tromjesečja onda sam dosla do 97( skoro pravi čovik kako Vuco kaže) 
    I zadnji tjedan pala na 95.5.od poroda stojim na 82kg s koliko sam i zatrudnila.
    Sad sam na 85 kg.
    A nije isto dobiti kile kad ih već imate viška i dobiti kile kad ih imate manje a i visina nam nije ista.
    Ne bi se zabrinjavala ako vam ginekolog nije zabrinut.
    Neke cure dobiju i po 20-30 kila 
    Sve dok beba lijepo uredno raste nemojte se opterećivati i jedite dvostruko kvalitetnije a ne dvostruko više

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Nara-Nara
    08. Ožujak 2022. 17:29

Dani30

Neznam dali ste pisale o kilazi u trudnoci vec😁😁.. zanima me koliko ste u + .. ja sam trenutno + 16kg u 29 tt🙈🙈🤭🤭🤭..

Dani, napokon netko tko dobiva kile. U ovoj grupi cure škrtare s kilama 😝😂 Bude me sram priznati koliko sam dobila 😅
    Ja sam do sad dobila 11-12kg, a da nisam zadnja dva tjedna bruutalno pazila što jedem vjerojatno bih sad bila na +15 😅
    Do trudnoće nikada nisam morala paziti što i koliko jedem, a sad odjednom ako pogledam kruh dobijem kilu 😳😏
    Cure, ja jurim na svoj bonus pregled kod novog privatnika. Držite fige 🤗

missR
    08. Ožujak 2022. 17:38

Pepsi sretnoo i javi kako je prošlo😉

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Tinkica27
    08. Ožujak 2022. 17:48

Demetria

U prvu trudnoću sam usla s 89kg jer sam nabila 15-20 kila zbog mirovanja i saniranja rane tjednima iza operacije. Kile nisam dobivala do skoro zadnjeg tromjesečja onda sam dosla do 97( skoro pravi čovik kako Vuco kaže)
    I zadnji tjedan pala na 95.5.od poroda stojim na 82kg s koliko sam i zatrudnila.
    Sad sam na 85 kg.
    A nije isto dobiti kile kad ih već imate viška i dobiti kile kad ih imate manje a i visina nam nije ista.
    Ne bi se zabrinjavala ako vam ginekolog nije zabrinut.
    Neke cure dobiju i po 20-30 kila
    Sve dok beba lijepo uredno raste nemojte se opterećivati i jedite dvostruko kvalitetnije a ne dvostruko više

Demetria slažem se s tobom.. Ja sam krenula sa dosta kila viška i rekla sam sama sebi da ću paziti šta jedem. Još mi je i dr rekla da se do 20.tjedna ne smijem udebljat ni grama jer beba sebi prvo uzima onoliko koliko joj je potrebno tako da nema potrebe jesti za dvoje nego kvalitetno i raznoliko. 

Leemma
    08. Ožujak 2022. 19:22

Evo mene s pregleda. Bebac je super, ima 670 g. Kaze dr da nosim nisko pa me narucio za 3 tjedna umjesto 4, da to sad malo poprati. Trenutno je malac na zadak.
    Idem iduci tjedan na Vuk Vrhovac napravit GUK profile zbog povisenog OGTTa pa cemo onda vidjeti dal ce biti potrebe za hospitalizacijom. 
    I jos uvijek imam gljivice, sad sam neki treci lijek dobila.
    Cerviks mi je 34mm. Ja sam mislila da je to skraceno, on kaze da je u redu tako da ne znam 🤔

Iduci pregled 29.3. 😊

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

• Nara-Nara
    08. Ožujak 2022. 19:49

Evo mene a mog bonus pregleda. Curica je glavom okrenuta dolje, ali to ništa ne znači, jer kaže doktorica da se još stigne okrenuti 😏
    Bebica nam ima 980gr i zdrava i vesela je. Cijelo vrijeme zijeva ili guta, rukice je stavila ispred lica pa nemam sliku, ali je zato bez problema pokazala da je curica 😳😂 i prošli puta je isto tako bilo, gore sramežljiva a dolje opuštena 😅
    Ostat ću kod ove doktorice, tako da mi je slijedeći pregled 29.3. A termin poroda su mi na prošlom pregledu pomaknuli na 8.6., oprosti Martina, nisam ti javila ☺️
    Do idućeg puta imam hrpu krvnih pretraga za obaviti. Svašta nešto 🥴
    Nadam se da ste se dobro 🤗🤗

Atina25
    08. Ožujak 2022. 19:51

Večer curke ♥️
    Vidim svasta ste ispisale😁
    Ja sam maloga drzala na ravnom tvrdom madracu bez ikakvih nagiba,doduše nije imao refluks i nije bljuckao puno pa je nama to bilo ok. Bez ogradica igračaka ičega,sad smo uzeli Cutie Cloud isto tvrdi madrac ima i uzet cu joj ogradice od dadda Rocco. 
    Šta se tiče kila dobila sam dosta iako svi kažu da se vidi samo trbuh a mislim da me lažu na finjaka 🤣 dobila sam oko 10 kila sad sam 28 tj. A imam 76 sad negdje sigurno ako ne i više. Vidjet ću u pon na pregledu. 
    Dani dobrodosla🤞🤞 ti si isto s terminom krajem 5 mj kao većina nas🤣
    Pepsi sretno i javi kako je prošao pregled 😁
    MissR i meni se bio smanjio apetit sjećaš se da sam pisala ali ja kao da sam nekako odjednom nakupila brdo vode sva sam neka natečena🥴

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

missR
    08. Ožujak 2022. 20:29

Pepsi super za pregled, i moj djecak je glavicom dolje od 24. tjedna i tako stoji i dalje. Nadam se da se nece kad ne treba pred kraj okrenut na zadak 😅 
    Atina sjecam se da smo u isto vrijeme pisale.. ja bas ne naticem za sad ali sam si takoo teska kako dan odmice da imam osjecaj nekad da cu na nos pasti od trbuha 😰😰😰
    Dani kad procitam ovo sad ce to brzo uhvati me malo i panika 😅🤣

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Eden
    08. Ožujak 2022. 21:01

Kao sto sam spomenula, ja sam dosad dobila 2.5kg, krenula sam sa 74.5kg, i sad sam na 77kg. Inace mi je standard oko 70kg ali imam par kila viska otkad je lockdown i ne vjezbam. 
    Sa sinom sam do kraja trudnoce dobila cca 15kg ali sve je otislo u roku mjesec dana (kombinacija dojenja i hospitalizacije tj bolnicke hrane kad je imao 2tj i zbog zutice zavrsili u bolnici).
    Trbuh mi je za ove tjedne stvarno dosta mali ali to mi je tako genetski, mami je bilo isto u svim trudnocama, a i meni u prvoj. Zato imam osjecaj da su mi iznutra valjda svi organi zgnjeceni, zeludac mi se zacas napuni pa pomalo jedem a vise puta, a isijas me uhvatio jos na pocetku trudnoce jer mi valjda neki zivac pritisce 🤦

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

• Eden
    08. Ožujak 2022. 21:04

Kada planirate oprati i srediti robicu?
    Imam dosta toga od prvog ali on je zimska beba pa bi trebala to izvuc i pregledat tj odvojit. I onda vidjet sto treba jos kupit. A htjela bi kad izvadim te vakuum vrece onda to i sloziti u komodu da ne trpam nazad. A glupo mi je neoprano slagat (iako je oprano prije vakuumiranja). Trudnicki problemi 😅

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.