Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary10
    08. Ožujak 2022. 08:31

Jutro cure, 

Martina sorry, ja prva zaboravim napisati za pregled. Iduci je 11.3, dakle sad u petak 🤗

Sretno na pregledima 🍀

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Leemma
    08. Ožujak 2022. 08:37

Dobro jutro 🌞
    Bas nas je danas puno na pregledu, sretno nam bilo, nek budu lijepe vijesti za Dan zena 😉
    Vitamini - uzimam Novalac, folacin, magnezij i probiotik, svaki dan. 
    Simptomi - e, u zadnjih tjedan dana sam postala kao neka baba, stalno me nesto boli, probada, sijeva, zateze. Idem sama sebi na zivce 😅 i Braxton Hicks kontrakcije su mi pocele, vise puta dnevno ih osjetim.
    Tecajevi - uvijek sam bila streberica i imala potrebu za svim mogucim informacijama. Tako da cu ici na sve zive. Super mi je sto ima hrpa besplatnih - ovaj mjesec slusam od Fit i zdrava mama u Srbiji, i nas zagrebacki dom zdravlja, iduci mjesec cu Radosnicu iz Banja Luke,  a u petom cu Rodu. 
    Svjesna sam da te nista ne moze pripremiti, ali meni ovako bude lakse 😊

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

Mallla
    08. Ožujak 2022. 08:45

Žene sritan dan žena, da ste snažne i hrabre kao i uvijek a da se znate i počastiti pa makar samo danas 💪
    Patronažna u HR - da ima je svaki dom zdravlja, u većim gradovima znaju dobiti obavijest iz rodilišta o novorođenim bebama, a u manjima se treba zvati sam ako želiš da dolazi. U svakom slučaju nije s goreg nazvati sam. U početku bi mi došla 2 puta tjedno, pa jednom tjedno, ukupno 4 puta ako i toliko. Kod nas je sve bilo ok pa nije bilo potrebe za više!

url=https://lilypie.com]

Anushka
    08. Ožujak 2022. 09:15

Sretan dan žena svima curke🌹🌷⚘💐🥀

url=https://lilypie.com]

Pikapolonka
    08. Ožujak 2022. 09:21

Jutro svima i ovdje i  sretan vam dan žena 😊 Mi imamo pregled danas pa jedva čekam popodne. Ima nas dosta danas preglede tako da svima sretno 🥰 
    Vitamini - ja sam prvo uzimala novalac i onda sam po uputi endokrinologa prestala sa novalacom i pocela uzimati od solgara folat i omegu. Naime nalazi štitnjače su mi dva puta za redom bili loši, TSH mi je bio 0,01 i ginekolog me poslao kod endokrinologa. Tamo su mi rekli da novalac zbog biotina koji sadrži u sebi može utjecati na hormone štitnjače. I stvarno, prestala sam sa novalacom i vadila ponovno krv nakon 4 tjedna i sada mi je nalaz štitnjače napokon uredan. Pa eto ako još netko možda ima sličnu situaciju. 

🙋‍♂️32 🙋‍♀️30
    ➕ 14.12.
    4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
    3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
    8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
    12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
    Sljedeći pregled 17.5.
    Termin 19.8 👶

Didi4321
    08. Ožujak 2022. 09:27

Dobro jutro, sretno svima s pregledima 
    Lupkanje bebe- slabo pamtim imena pa ne znam tko je tocno napisao da bas ne osjeti, da nema valova po trbuhu. Sto si aktivnija tijekom dana to ces manje skuziti da se ista dogadja. Ja sam sa svojim bebanom primjetila da ima dana kad je vise i kad je manje aktivan, a to kad je manje onda tek u mirovanju i ako stavim ruku na trbuh skuzim da se on uopce mice. Nekako ga najslabije osjecam na lijevon boku, valjda zbog op ektopicne i priraslica koje su bile lijevo. Najveca aktivnost je dok pojedem/popijem nesto u cemu ful gustam i onda mirujem i cekam ga.
    Vitamini od drugog tromjesecja mi je ginicka savjetovala da se prebacim na novalac prenatal, a od sredine tog tromjesecja mi je uvela i svakodnevno magnezij. Svi nalazi uredni tako da smatram da mi ne treba nista vise od toga.
    Tegobe- kraj drugog i pocetak treceg tromjesecja definitivno je doveo do pojacanja fizickih simptoma, ocito je prestala honeymoon faza trudnoce. Imam bolove u zglobovima koji spajaju kriza sa zdjelicom, to je zbog hormona relaksina koji opusta sve ligamente, najgore mi je ako sjedim imalo duze od par sati, a pomaze mi kad me muz izmasira. Odavno vec zadrzavam vodu u nogama, zasad nije strasno jer je vani hladno, takodjer pomaze masaza. Ponovno se vratila nesanica, zadnjih dana zaspem u 22, a budim se u 00.30 i ne mogu zaspat do 5 ujutro, ako i tad. I jucer su bili izrazeni bolovi od sirenja maternice, em je beban non stop gurao nogu u jedno te isto mjesto tako da me to ful bolilo i bila sam sva jadna. 
    Tecajevi za trudnice- uplatila sam neki tecaj koji krece iduci tjedan, svidjelo mi se sto u timi imaju ginekologicu, patronaznu sestru i doulu, pa ce svaka obraditi svoje teme. Jedan dan ce biti tema koju trebaju cuti i partneri. Na kraju se dobije potvrda da je odlusan tecaj. Znam da sad rijetko tko trazi tu potvrdu za pratnju, ali zelim bit ziher.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

missR
    08. Ožujak 2022. 09:45

Dobro jutro drage žene i sretan vam dan žena! Uživajte malo danas 🌸💐🌷
    Sretno svim curkama na pregledima.
    Od vitamina ja pijem od drugog tromjesecja premama duo sa omegom i magnezij od twinlaba (preporuka gina da se starta od zadnjeg tromjesecja sa magnezijem). 
    Ja sam sto se tice simptoma super, bemam neke tegobe srecom ali me zna po noci uhvatiti ta bol koja je slicna menstrualnoj.. bude me uzas strah 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Visibaba07
    08. Ožujak 2022. 09:49

Samoja6

Već sam par puta pročitala da vam babice dolaze kući… Ja baš i nisam upućena u to… Kako ste došle do njih? Dali to treba?
    I dali ćete ići na trudničke tečajeve?

Ja sam se prijavila na tečaj doma zdravlja koji sam pronašla on line,tada me je nazvala patronažna koja je za moje područje,odradile smo kratki uvodni razgovor npr kako kreće porod,šta treba pripremiti od opreme i kozmetike za bebicu itd..
    Kako sam ja u fazi promjene adrese rekla je da ćemo u bolnici dobiti neki papir u kojem će nas pitat na kojoj adresi ćemo bit kad rodilo i onda patronažna koja je odgovorna za to područje dobije prijavu i dođe..kako je netko napisao u početku dolaze svaki drugi dan,kad otpadne pupak rijeđe,to neznam točno.
    Jučer je baš počeo tečaj Doma Zdravlja Rijeka i rekla je patronažna koja je držala uvodno predavanje da ako se trudnoća vodi privatno ili u bolnici da oni tada ne dobiju prijavu,ali na stranicama doma zdravlja se može naći koja patronažna je za koje područje i može se prijaviti Direktno njoj,pa ako te nitko ne nazove uskoro,možeš tako :)

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

AnnieP
    08. Ožujak 2022. 09:51

Sretan vam dan žena drage moje. 😊
    Vitamini-ja sam  2 mjeseca prije trudnoće počela piti folnu kiselinu. Još uvijek ju pijem. Ginekologica je rekla da zbog bebe više ne moram ali da mogu zbog sebe ako želim, pa sam nastavila. Nekad kad se sjetim popijem magnezij ali nije mi ginekologica rekla da moram. Na početku mi je željezo bilo super, a sad mi je palo, na donjoj je granici (to sam sama tražila da idem vaditi krv), pa moram pitati ginekologice šta s tim, da li da počnem piti i nešto za željezo. Vidim da vi svi puno toga pijete, a ja ništa.
    Patronažna-ja živim u manjem mjestu i čula sam da one dobiju popis žena pa onda idu same kako koja područje ima. Ja ne znam tko je za moj dio grada zadužen ali kuću do moje živi patronažna sestra koja je i suprugu rodbina tako da mislim da nemam brige. 

🩷 7/2022

Visibaba07
    08. Ožujak 2022. 09:51

Dani30

Dobro jutro trudnice, sretan vam dan zena.. ja sam sa proljetnih beba,ali vi ste mi sve nekako priblizno mog termina pa me zanima sta se kod vas događa i kako se osjecate.. Termin mi je 27.5. Puno zaostajem jer sam do sada bila u drugoj grupi ,tamo ce se svi poroditi dok dođe moj red😂. Imam skoro 1000 strNica za procitat to mi je malo puno,pa cu ja jednostavno od sada krenuti vas pratiti i pisati…😊😊

Dobrodošla 🍀 ti si svakako bliže nama 😍 malo škicnem na proljetnice,vidim već ima beba,šta znači da smo mi ljetnice sljedeće pa odmah malo panika 😁
    Jel znaš dali stiže cura ili dečko? 🥰
    Ja sam evo ispod 100dana,još uvijek nemam nekih većih tegoba,malo me zeza šećer,ali ostalo je dobro,ne radim ali u pokretu i dalje..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.