Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijanaaa12345
    19. Siječanj 2022. 23:01

njezina kuca**

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Marijanaaa12345
    19. Siječanj 2022. 23:04

anita23

AnnieP

ljubičica

AnnieP

Ariel onda se potpuno razumijemo.
    Ja nekako imam osjećaj da me nevoli jer sam joj uzela sina, on više nema toliko vremena da svaki dan ide kod nje ( prije nije radio i znao je stalno kod nje na ručak jer je živio s tatom, rastavljeni su), a sad je samo posjećujemo. A navikla je valjda da je stalno kod nje i to razumijem. Ali neke ružne stvari se baš ne mogu tolerirati.
    Nekad mi dođe da puknem jer toliko toga u vezi nje držim u sebi, znam da to moj suprug sve ne gleda kao ja jer je to ipak njegova mama pa mu ne pričam tako neke manje stvari. A dušu bi olakšala da se mogu nekome požaliti svaki put kad me iznervira i ponizi kao ženu i domaćicu, uskoro i kao majku.

Mozes slobodno meni pisati kad pozelis.
    Imam ti puno iskustva s temama. Svašta sm tu prošla ja i mojih par prijateljica.
    Rado bih ti dala i svoj br tel da mi se slobodno mozes obratiti. Samo ne znam kako a da nije javno? 😁🤣

Aimee to bi bilo super da se možemo čuti. Još smo si tu i po tjednima 🥰

Recimo da imam prijedlog za to. Sigurno tu ne zelite odavati imena i brojeve jer to svatko moze vidjeti, kao sto znate i same. Recimo da jedna napravi neku grupicu na fejsu i tu napise ime od te grupe ,ova druga onda kao i prva ne treba odavati ime nego samo ude u grupu itjt. Vidite tko ste sto ste povezete se preko fejsa ,izmjenite br. i obrisete grupu. Ili ostavite, kako god. Ugl. da vam to posluzi da ne morate tu pisati imena i prezimena ili brojeve.

Ili preko mail adrese

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

• Mrvica722
    19. Siječanj 2022. 23:12

Gabi pokušava te isprovocirat i nedaj se isprovocirat pravi se da te nije briga jer nju nije briga. Svak normalan ko radi vjenčanje razmislja o bliskim članovima obitelji i njihovim životnim fazama. Kako kažu kako siješ tako ćeš i žet. A jos jedna situacija kako bi vi se ponašale sa vam svekrva i svekar nikad nisu zovnili roditelje braću ili sestre kod sebe na upoznavanje pričam o duuuugogodišnjoj vezi i braku 😁moji su njih pozvali i ugostili a oni nikad? Izlika da oni eto uvijek rade, nema mjesta u stanu... Blablabla

• Mrvica722
    19. Siječanj 2022. 23:15

Evo baš me zanima šta bi vi na mom mjestu pitanje je na prijašnjem postu szrašno me to muči i izjeda, znači ona redovno zivka moju mamu. Ja sam joj u facu rekla da mi ne priča sta je red a sta nije red jer to sta je ona napravila meni znači da ne poštuje moju obitelj. 

• Gabi12
    19. Siječanj 2022. 23:16

Hvala curke na savjetima. 
    Najteze mi pada sto svekar i svekrva nista ne govore. To je i njihovo unuce. Bas mi je to strasno. Jedno obozavaju a za drugog nit pitaju nit ista. 

Mrvica to su samo izgovori. Da im je stalo zvali bi ih. Vjeruj mi znam iz prve ruke kako je to.

2 biokemijske
    1.10➕
    12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
    26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
    23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
    21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
    10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖

______
    https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png

• Mrvica722
    19. Siječanj 2022. 23:21

Gabi12

Hvala curke na savjetima.
    Najteze mi pada sto svekar i svekrva nista ne govore. To je i njihovo unuce. Bas mi je to strasno. Jedno obozavaju a za drugog nit pitaju nit ista.

Mrvica to su samo izgovori. Da im je stalo zvali bi ih. Vjeruj mi znam iz prve ruke kako je to.

Slažem se, sad kad sam trudna to mi sve jos teže pada. Jos kad cujem da zivka moje sva ushićena povratila bi. Danas sutra moji da trebaju pokupit unuče kod njih ovi neznaju ni di žive🤷‍♀️ a zna mi popovat.... Već vidim kako ću samo jedan dan puknit i ispalit na nju. 
    Žao mi je Gabić za to sta prolazis al u životu me nekako naviklo da voda brzo prođe sa jednog mlina na drugi. Tako da... Njima je kćer pa su mozda više emotivniji nadam se da će se to promjenit

ljubičica
    19. Siječanj 2022. 23:27

AnnieP

ljubičica

AnnieP

Što se tiče posjeta, ja imam svekrvu koja sve kontrolira (svog sina, a i njega ispituje stalno da li sam ja kuhala i tako). Živi doslovno 2min od nas. Već mi je rekla da će dolaziti svaki dan k nama(kad rodim).
    Imam šogoricu koja je rodila prošle godine i čujem što sve o njoj priča i osuđuje ju jer nije mogla dojiti, što ne pegla robu itd. Tako da znam što mene sve čeka, nije blizu šogorice pa će sigurno mene moći više kontrolirati i osuđivati te nametati svoje metode.
    Ne znam da li sam ja bezobrazna i sebična ali ja ne želim da mi dolazi svaki dan, znam da bi mi pomogla ali znam i da bi sve kontrolirala i da bi me osuđivala, da ne spominjem da voli tračati i da svima prenosi što se sada događa u životu mene i njenog sina.
    Voljela bih da se beba, suprug i ja sami učimo funkcionirati. A ako mi bude potrebna pomoc da mi dođe mama (koja je isto blizu) i naravno svekrva ponekad( ne stalno). Jesam li bezobrazna? Jesam u krivu?

Potpuno si u pravu.
    Nažalost poznat mi je takav tip žene..i takva se teško ili nikako ne mijenja.
    Može doći čak do toga da svojim ponašanjem uzrokuje probleme u braku..i udalji supružnike.
    Morat ćeš sjesti i lijepo porazgovarati s mužem.vas dvoje prije svega morate biti složni i u dogovoru.
    I postavit neke granice s njom, i održavat određenu distancu.
    Sve na lijepe, fino, kulturno..neka on razgovara s njom, to je njegova dužnost .
    To je jedino kako moze funkcionirati za svih..ukoliko ne želiš da se posvađate i zakrvite.
    💪💪🍀🍀

Opet mi je nekako bude žao ali popizdit ću više. Jel mi vjeruješ da se više bojim kakva će ona biti kad dođem kući s bebom nego samog poroda haha

Vjerujem ti.
    I nažalost znam što te čeka jer sam to već prošla.
    Zato ti govorim da navrijeme to postaviš kako treba i posložiš stvari da možeš uživati u svojoj bebici i pamtiti to kao najljepši period svog života a ne kao najgori kao ja.

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

• Gabi12
    19. Siječanj 2022. 23:28

Tako i meni. Prije sam se mogla ne obazirat a evo sad vec par dana samo razmisljam o svemu tome placem se i itd. 
    Puno se teze kontrolirat sad 😂
    Ali budemo mi to izgurale 💪🏻💪🏻

2 biokemijske
    1.10➕
    12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
    26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
    23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
    21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
    10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖

______
    https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png

• Mrvica722
    19. Siječanj 2022. 23:32

Ma hoćemo vec sad vidim koliko su mi neke stvari koje su me prije sikirale sad me nije briga. Moja zaova kad sam se ja zaručila ti je nosila sutrafan fejk prsten(bižuteriju) na prstenjaku i govorila kako je isti kao moj 🙈Bože bolesti koje sam ja sve proživila.... Koje su to ljubomore i tripovi. Al zato sve pamtim pa šic šic. 

ljubičica
    19. Siječanj 2022. 23:34

Gabi12

Cure evo da se malo pozalim jer cijeli dan se placem sekiram vec par dana i moram izbacit iz sebe!!
    Ja zivim sa muzem i njegovima i ima sestru koja ima klinca i zivi s deckom. Sad bi oni napravili krstitke i svadbu 27.5 a meni je termin 5.6 .
    Briga me sto necu moci ici ali ak se porodim prije jer se to ne zna hocu sa 37,38,39 ili prenesem. A doma iako ona zivi sa deckom ovdje bi napravila ispracaj mladenke.
    Ne znam sto bih rekla.
    Toliko bezobrzirno i evo
    Nemam komentara.

Bože sačuvaj!
    Pa kakav je to način?!
    Zar se ne paze datumi kad se živi skupa u obitelji??
    Prvi put čujem tako nešto.
    Ima li neki dobar razlog zašto su izabrali baš taj datum?
    Koliko shvaćam imaju već dijete nije da im se žuri. A pretpostavljam da znaju kad je tebi termin?

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.