Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gabi12
    19. Siječanj 2022. 23:42

Nazalost sve znaju. Jos me pita kad mi je termin i ja sve objasnim i eto svejedno. Ocito da im se zuri..
    Mrvica ali stvarno ne kuzim cemu to? Takva bolesna ljubomora. A tako bi sve moglo bit lijepo i slozno

2 biokemijske
    1.10➕
    12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
    26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
    23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
    21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
    10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖

______
    https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png

• limica
    20. Siječanj 2022. 00:21

o boze Gabi bas mi je zao sto to prolazis ali nemoj se uzrujavati sve to beba osjeti bar ti misli na nju, to je tvoja mala srećica dzaba im svima svadbe i ispracaji dzaba im sve, kad uzmes u ruke svoju bebu vidjeces da sve lose stvari sto su te prije boljele puno manje bole jer imas za koga zivjeti i biti sretna. bice sve kako treba vidjeces 💜🥺

ja isto zivim muzem i njegovima svi smo skupa tek na ljeto planiramo poceti sebi praviti stan tako da isto nekad patim za samocom i zelim biti sama ali boze moj ima puno gorih situacija na ovom svijetu ne smijem biti tako nezahvalna. najbitnije mi je da mi je on ziv i zdrav i pored mene a akobogda i beba sve ostalo, svekrve ovi oni gosti i tako dalje ce se rijesiti. ja uvijek razmisljam daj boze da se uvijek nerviram oko npr svekrve hahaha u smislu oko nekih malih i bezazlenih problema. meni je mama izgubila dvogodisnju bitku sa karcinomom a onda sam razdvojena od brata i sestre a oca nikad nisam ni imala i nakon sto je ona umrla kad sam bila prepuštena sama sebi pocela sam uciti sebe kako da volim zivot i sve sto zivot donosi. samo nek smo zdravo 💜

P.S. nadam se da me niko nece pogresno shvatiti, uzasno je imati svekrvu ili nekog bilo koga u blizini ko te omalovazava kao suprugu, domacicu, majku itd. ili nebitno petlja se smeta nameće se kontrolira i sve to… but you get the point 🤭 

Demetria
    20. Siječanj 2022. 01:56

anita23

AnnieP

ljubičica

AnnieP

Ariel onda se potpuno razumijemo.
    Ja nekako imam osjećaj da me nevoli jer sam joj uzela sina, on više nema toliko vremena da svaki dan ide kod nje ( prije nije radio i znao je stalno kod nje na ručak jer je živio s tatom, rastavljeni su), a sad je samo posjećujemo. A navikla je valjda da je stalno kod nje i to razumijem. Ali neke ružne stvari se baš ne mogu tolerirati.
    Nekad mi dođe da puknem jer toliko toga u vezi nje držim u sebi, znam da to moj suprug sve ne gleda kao ja jer je to ipak njegova mama pa mu ne pričam tako neke manje stvari. A dušu bi olakšala da se mogu nekome požaliti svaki put kad me iznervira i ponizi kao ženu i domaćicu, uskoro i kao majku.

Mozes slobodno meni pisati kad pozelis.
    Imam ti puno iskustva s temama. Svašta sm tu prošla ja i mojih par prijateljica.
    Rado bih ti dala i svoj br tel da mi se slobodno mozes obratiti. Samo ne znam kako a da nije javno? 😁🤣

Aimee to bi bilo super da se možemo čuti. Još smo si tu i po tjednima 🥰

Recimo da imam prijedlog za to. Sigurno tu ne zelite odavati imena i brojeve jer to svatko moze vidjeti, kao sto znate i same. Recimo da jedna napravi neku grupicu na fejsu i tu napise ime od te grupe ,ova druga onda kao i prva ne treba odavati ime nego samo ude u grupu itjt. Vidite tko ste sto ste povezete se preko fejsa ,izmjenite br. i obrisete grupu. Ili ostavite, kako god. Ugl. da vam to posluzi da ne morate tu pisati imena i prezimena ili brojeve.

Razmijeniti email ove

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    20. Siječanj 2022. 02:08

https://instagram.com/stories/strollerica/2754723929171214979?utm_source=ig_story_item_share&utm_medium=share_sheet
    Evo pogledajte današnje storije od Stollerice i ZAŠTO obrnuti smjer i zasto jaje

*

Ariel
    20. Siječanj 2022. 06:58

Gabi to je bas ruzno od njih ali to govori sve o njima a nista o tebi. Stvari se znaju tako lijepo okrenut, zamisli da rodis na dan njihovih svatova i tako im zasjenis taj dan. Jer rodendan bebe je uvijek ljepsi doadaj od godisnjice. 
    Ali uzrujavas se prerano. Vidjet ces kak ce bit kad ce se dan blizit. Ako slucajno rodis ranije, dobro razmisli ako imas neku najbolju prijateljicu, kumu, mamu, sestru...nekoga relativno blizu. Na to prijepodne se skupis i odes k njima na par sati. Makni se iz kuce, ispracaj mlade ne traje jako dugo. I kad odu vratis se doma i budi u sobi sa svojom bebicom. A ak ces bit u velikom stadiju trudnoce, samo lijepo legni na krevetu i nemoj se ni pokazat. Pa ko ih sljivi. 
    Sad misli na sebe i bebu prvu, i ako ti kazu da si sebicna reci jesam. I imam pravo biti jer to je moje dijete. Za tu bebicu bi sigurno sve napravila i imas pravo!
    Meni se prijateljica u slavoniji udaje mjesec dana prije mojeg poroda, bilo je planirano prije nego sto sam ja ostala trudna. Ali zna kroz sto sam sve prosla i rekla mi je da sam pozvana ali da zna da necu doc jer je to dalek put o to je sve tesko. I da se ne ljuti ni nista, da nakon sto rodim i kad ce moc, doci ce do mene pa cemo pricat i gledat slike. Bas mi se posrecilo i sa divnim prijateljicama. 
    Ja mogu sutra napravit neku zakljucanu facebook grupu pa stavim tu link. I onda vas odobrim i mozemo tamo razmjenit brojeve i napravit whatsapp grupu ako zelite  danas ne stignem ali sutra radim od doma pa bi stigla bez frke

Demetria
    20. Siječanj 2022. 07:34

Ariel

Gabi to je bas ruzno od njih ali to govori sve o njima a nista o tebi. Stvari se znaju tako lijepo okrenut, zamisli da rodis na dan njihovih svatova i tako im zasjenis taj dan. Jer rodendan bebe je uvijek ljepsi doadaj od godisnjice.
    Ali uzrujavas se prerano. Vidjet ces kak ce bit kad ce se dan blizit. Ako slucajno rodis ranije, dobro razmisli ako imas neku najbolju prijateljicu, kumu, mamu, sestru…nekoga relativno blizu. Na to prijepodne se skupis i odes k njima na par sati. Makni se iz kuce, ispracaj mlade ne traje jako dugo. I kad odu vratis se doma i budi u sobi sa svojom bebicom. A ak ces bit u velikom stadiju trudnoce, samo lijepo legni na krevetu i nemoj se ni pokazat. Pa ko ih sljivi.
    Sad misli na sebe i bebu prvu, i ako ti kazu da si sebicna reci jesam. I imam pravo biti jer to je moje dijete. Za tu bebicu bi sigurno sve napravila i imas pravo!
    Meni se prijateljica u slavoniji udaje mjesec dana prije mojeg poroda, bilo je planirano prije nego sto sam ja ostala trudna. Ali zna kroz sto sam sve prosla i rekla mi je da sam pozvana ali da zna da necu doc jer je to dalek put o to je sve tesko. I da se ne ljuti ni nista, da nakon sto rodim i kad ce moc, doci ce do mene pa cemo pricat i gledat slike. Bas mi se posrecilo i sa divnim prijateljicama.
    Ja mogu sutra napravit neku zakljucanu facebook grupu pa stavim tu link. I onda vas odobrim i mozemo tamo razmjenit brojeve i napravit whatsapp grupu ako zelitedanas ne stignem ali sutra radim od doma pa bi stigla bez frke

Mi smo se svi javljali na jedan mail od jedne cure i dali svoje brojeve.
    Ja sam za Viber grupu ali opet smatram da je to prerano i da bi trebali cekati bar blizu poroda.

*

Atina25
    20. Siječanj 2022. 07:42

Jutro cure,sretno svima na pregledima!
    Meni se čini super ideja ovo za fejs Ariel

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Ariel
    20. Siječanj 2022. 07:55

Demetria

Ja sam za Viber grupu ali opet smatram da je to prerano i da bi trebali cekati bar blizu poroda.

Mozemo i tako. Jos malo pricekamo pa sve brojeve stavimo na mail i napravimo grupicu. Meni je i to ok opcija. 
    **
    Cekam danas uputnicu za provjeru leukocita, mislim da je rekla da zeli da jos jednom provjerim TSH. 
    Danas sam prucavala sto pis ena uputnici za ponedjeljak i pise da imam kombinirani probir i test na preeklampsiju. 
    Je li netko to radio? Ako je, moze u par natuknica kako to od prilike izgleda. Mislim da vade krv i ultrazvuk naprave. 

Atina25
    20. Siječanj 2022. 08:00

Mi imamo fejs grupu ljetne bebe 2018 i nas je 20 unutra i 90% cura sam osobno upoznala i druzimo se. Mozete napraviti grupu pa pozvati tko zeli se uključiti i kao sta Demetria Kaze nakon poroda se tamo prebacimo🤗

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Demetria
    20. Siječanj 2022. 08:03

Ariel

Demetria

Mozemo i tako. Jos malo pricekamo pa sve brojeve stavimo na mail i napravimo grupicu. Meni je i to ok opcija.
    **
    Cekam danas uputnicu za provjeru leukocita, mislim da je rekla da zeli da jos jednom provjerim TSH.
    Danas sam prucavala sto pis ena uputnici za ponedjeljak i pise da imam kombinirani probir itest na preeklampsiju.
    Je li netko to radio? Ako je, moze u par natuknica kako to od prilike izgleda. Mislim da vade krv i ultrazvuk naprave.

Kad bude vrijeme ja bi radije Viber nego WhatsApp evo i zašto: kad budemo stavljali slike i to gledam po ovoj sad grupi bude hrpa poruka divna beba preslatka ovako stavimo svi srce sastrane i super. Nama mamama s vise djece je jako tesko pratiti i ovaj forum a di tek grupu kad krene 500 poruka dnevno. Doslovno. Jer toliko ih je znalo biti u nasoj grupi dok samo odem do doktora pa izgasim net. Znate sto je 500 poruka 🤦🏻‍♀️
    Dnevno bude oko 2000 
    Ok sad 15 mjeseci kasnije bude manje ali opet oduzima vremena zato sam ja do kraja za forum.
    A i uvijek ima drugih cura koje citaju iskustva i kojima možemo pomoći

*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.