Cure koronasice pridruzujem van se ….
Ujutro zakurila 38
I napravila kucni i pozitivna
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Dobro jutro curke!
Ja nemam fejs, samo insta ali cu se pridruziti rado na viberu ili whtspu 😄👍🏻
Gabi brz oporavak zelim, bogme nas ta korona bas oce.
Sretno svima danas 🤞🏻🤞🏻
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Jeste za koronu primale nekakvu posebnu terapiju? Ili samo ste lijecile simptome
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Gabi i tiii 🥴😥😥😥 drzi seee joj
Šta se tiče grupe mi smo imale i Viber i wap,to je jako tesko za pratiti to je super kad je 5 cura Max ovako ovisi tko se želi priključiti.. to sta Demetria Kaze doslo bi mi brdo poruka ne bi ni čitala,na fejsu imamo sad foru da imamo datoteke s korisnim info,imale smo sve zivo za dohranu npr sta je super pomoglo,poslije smo stavljale recepte bas za ručkove, pa slike s bebama,sve privatno zaključano, onda jedna od cura (koja se prva sjeti) svaki dan stavi neki post i taj cijeli dan na tom postu komentiramo - to mi je bilo super jer bi znala nekad i pročitat kad ne stizem pisat vidim sta su cure pisale i mogu odg i za 2,3 dana po danima kad stignem.. Tako da fejs je najbolja opcija, ako zelis Ariel mozes npr napravit grupu na fejsu i koja se zeli uključiti neka napise koji je Nick na forumu i tamo neka se dijele neke privatne info i neka stoji grupa zasad, a sve se mozemo prebaciti nakon poroda. Imali smo i cure na proslom forumu koje su napravile fejs samo radi toga ako netko nema. I super im je.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Ok ja cu napravit grupu sutra, pa tko se zeli prikljucit super, tko ne - ne mora. Ili moze kasnije. Sve je u redu. A kasnije se preko fejsa (i ovdje naravno) dogovorimo i razmjenimo brojeve i napravimo neku Viber mobilnu grupu da imamo laksi pristup svemu.
Leemma ja idem sutra a kod frizera imam duguuu kosu i nisam se sisala sigurno god dana i sutra sam odlučila na kratki bob se ošišati i ofarbati ,tako da Vjerujem da si happy 🤗☺️ bit će ti super promjena 😎
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Leemmaja idem sutra a kod frizera imam duguuu kosu i nisam se sisala sigurno god dana i sutra sam odlučila na kratki bob se ošišati i ofarbati ,tako da Vjerujem da si happy 🤗☺️ bit će ti super promjena 😎
Ooo hrabra promjena. Tako treba 😁👌
👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Atina aaa kako si se odlucila na promjenu.. zavidim
Ja imam svoju dugu vec godinama i nekad se zazelim promjene ali sam kukavica da ju osisam 🙈
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Jutro curke! Sretno na pregledima svima danas :)!
Ja sam za fb grupu kasnije viber whatsup štogod, pridružujem se...
Gabi drzi se, meni je dr rekao - vitamin c, vitamin D, (to pijem 1xtjedno d vital otkad sam ostala trudna), lupocet 500 samo ako temp prelazi 38c, to mi je bilo prije 2 noći tad sam popila 2 kom u razmaku 8h, sad je temp pala, ali grlo boli užasno i hunjavica. Za grlo isla moos pastile, to smijemo. I napravila sam si karamelizirani šećer u mlijeku. Inhaliranje kamilicom i morskom soli. Za 2 dana max ce ti pasti temperatura i bit ćeš bolje. Ja sam još uvijek neispavana i brinem se jel sve ok s bebom jer nis ne osjetim, tu i tamo neko zatezanje, ali valjda je sve ok, pa sam više neispavana od brige nego od bolesti.
I puno odmaraj i puno tekućine da hladi tijelo iznutra, tak su mi rekli. E da, i tuširanje u mlakoj vodi mi je super pomoglo.
Zelim svim bolesnima brzo ozdravljenje, a vi koje idete na friz lijepo se sredite 🥰
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Leemmaja idem sutra a kod frizera imam duguuu kosu i nisam se sisala sigurno god dana i sutra sam odlučila na kratki bob se ošišati i ofarbati ,tako da Vjerujem da si happy 🤗☺️ bit će ti super promjena 😎
Jao to i ja radim. Znaci toliko sam lijena sredivat kosu da ju pustim da naraste do pola leda. Onda ju odrezem skroz na kratki bob. Svaki puta
Jednom sam imala kosu do guzice i osisala ju na 5 cm. Skroz na kratko. bilo je jednostavno i super ali onaj period kad opet raste, a nista ne mozes, ide u oci - uzas! 2 puta sam to napravila i rekla sma da nemam vise zivaca za to.
Sad ju opet pustam jer mogu lijepo svezat kad mi smeta.
Javi dojmove nakon frizure!!
Sortiraj odgovore
Najstariji