Ariel onda se potpuno razumijemo.
Ja nekako imam osjećaj da me nevoli jer sam joj uzela sina, on više nema toliko vremena da svaki dan ide kod nje ( prije nije radio i znao je stalno kod nje na ručak jer je živio s tatom, rastavljeni su), a sad je samo posjećujemo. A navikla je valjda da je stalno kod nje i to razumijem. Ali neke ružne stvari se baš ne mogu tolerirati.
Nekad mi dođe da puknem jer toliko toga u vezi nje držim u sebi, znam da to moj suprug sve ne gleda kao ja jer je to ipak njegova mama pa mu ne pričam tako neke manje stvari. A dušu bi olakšala da se mogu nekome požaliti svaki put kad me iznervira i ponizi kao ženu i domaćicu, uskoro i kao majku.
Mozes slobodno meni pisati kad pozelis.
Imam ti puno iskustva s temama. Svašta sm tu prošla ja i mojih par prijateljica.
Rado bih ti dala i svoj br tel da mi se slobodno mozes obratiti. Samo ne znam kako a da nije javno? 😁🤣
Aimee to bi bilo super da se možemo čuti. Još smo si tu i po tjednima 🥰
Ali ne znam kako izmjeniti kontakte tu
🩷 7/2022
Demetria drzi se. bitno da je ona dobre volje, to puno znaci. a ti ces vec nekako, nedaj se ;)
🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉
07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊
Termin: 11.06.2022. 💖
Mrvica tako ti je isto kod nas tim vise sta imamo kuću i dvorište i veliki dnevni boravak i svima bude super al točno sta ti kazes ako se obučem u pidjamu znači da oću ić leć.. evo sad kad je mali veći sve nove godine smo slavili tu kod nas,fešta unatoč koroni,djecu bi stavili spavat kad se umore, drugo je sad kad su veći ja kazem kad je bio beba pa treba mir da zaspe i sl. A tu deračina ma show..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Dunja Grozno😳 mi smo se cure zato dogovorile da nas 4 frendice sve isto dajemo svakoj za dijete bas da nema tih odstupanja,rekle smo iznos koji je ok i tako si dajemo..
Ovo mi nema veze s pameti stvarno osim ako bas nisu u jako lošoj financijskoj situaciji onda mi je jasno evo
11.11 miny anomaly ✅
Demetria 😳 10 izolacija? Ajme meni,izdrzite bas nije lako 🤞🤞🤞🥴
11.11 miny anomaly ✅
Dunja Grozno😳 mi smo se cure zato dogovorile da nas 4 frendice sve isto dajemo svakoj za dijete bas da nema tih odstupanja,rekle smo iznos koji je ok i tako si dajemo..
Ovo mi nema veze s pameti stvarno osim ako bas nisu u jako lošoj financijskoj situaciji onda mi je jasno evo
stovise u odlicnoj su financijskoj situaciji. snobovi, sve markirano, sve najskuplje, itd...i mora se znat da je...nadala sam se da ona nije to pokupila od svojih, ali nazalost iz godine u godinu sam se uvjerila da nazalost je.
🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉
07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊
Termin: 11.06.2022. 💖
Neki puta je tesko iskljucit takve ljude. Moja najbolja prijateljica iz djetinjstva, isle u razred od 1 do 8 razreda. U isti grad u stednju isle, cak i faks. Onda je ona odustala i odselila se u bec. Sad smo u istoj drzavi, ja sam tu vec 6 godina.
Nije mi dosla u svatove jer se bojala korone, a ista ta je proslu godinu putovala u irsku zbog zabave. Onda se ne vujemo nikas, rodendan mi ne cestita, i ja se opet javim. Vidjela sam joj necaka i kazem joj kako je mali sladak. Rekla mi je kako ce me nazvat za vikend i kazem joj nek mi javi u koliko joj pase da si uzmem lijepo vremena - nismo se dugo cule. I nije mi javila, ja sam to protumacila da joj ne pase da se cujemo.
I na kraju uvijek kaze, mogla bi mi se malo javit znas!?
Ja se uvijek javim, vec godinama nije poslala poruku prva, nista. Jos k tome ja sam kupila stan i nije dosla do mene a imam mjesta. Nikad nije bila u ovom djelu austrije.
A svaka moja prica pocinje kak smo nas dvije ko male nesto radile. E pa ne planiram joj rec da sam trudna. Nije zavrijedila da ja s njom dijelim stvari iz zivota a ona sa mnom ne. I eto, otpisala sam. Meni to uzima svu moju energiju i odlucila sam da se necu zamarat. Sigurna sam da ce bit uvrijedena jer joj nisam rekla ali iskreno, zaboli me.
Ajme, baš ste se raspisale 🙈
Još su došle 3 nove stranice dok sam pokušavala pohvatati ovo prije napisano 😁
Mi smo odlučili da bi rodila u Karlovcu pa bi onda bili prvih tjedan/dva kod mojih ili njegovih jer smo u Zagrebu u malom stanu bez klime, a taman je cijelo popodne sunce i bude jako vruće. U kući i vrtu će nekako bit lakše, ali isto ne bi htjeli da nam dolaze neki deseti ljudi odmah u posjetu.
Cure evo da se malo pozalim jer cijeli dan se placem sekiram vec par dana i moram izbacit iz sebe!!
Ja zivim sa muzem i njegovima i ima sestru koja ima klinca i zivi s deckom. Sad bi oni napravili krstitke i svadbu 27.5 a meni je termin 5.6 .
Briga me sto necu moci ici ali ak se porodim prije jer se to ne zna hocu sa 37,38,39 ili prenesem. A doma iako ona zivi sa deckom ovdje bi napravila ispracaj mladenke.
Ne znam sto bih rekla.
Toliko bezobrzirno i evo
Nemam komentara.
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
I toliko sam tuzna jer imaju tu jednu unuku rodenu prije 2 mjeseca. Nakon sto se rodila, za mene niti pitaju niti pitaju za unucicu koja dolazi i tak se jadno osjecam da strasno.
Probam se ne plakat i ne zivcirat radi malene ali kako?
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji