Jutro cure. Bas sam imala sta za citati😁
Gabi ne zamaraj se, ja znam kako je to biti u sjeni u obitelji. Isto je muzeva sestra rodila prije skoro 3 mj i svi oko nje, doslovno niko ne pita kako mi😂 a i ona ima curicu i svi su jedva čekali, a kad sam ja rekla da je curica reakcija je ono.. Ajoj, pa kak hahha.. Mislim htjeli su dečka jel. Ali nas to ne zabrinjava ni malo, volimo svoju nećakinju, mi smo sretni zbog naše bebe tako da uživaj s mužem ❤️
Ariel slažem se potpuno za FB grupu🍀
Atina svaka čast, moja je kosa do guzice i niko mi i neda da se šišam, pogotovo muž😂 a i bilo bi mi žao.
Inače isla sam danas vaditi krv, pa sam se smrzla dok sam dosla na red i onda mi izvadi samo za kks, jer nisu dobili uputnicu za željezo 😵 onda sam čekala uputnicu i novi red da opet izvadim. Uf. Urinokulturu čekam nalaze isto, a ovo će biti danas. Nadam se da je sve dobro 😇🤞
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Je li ok da me grudi prestanu bolit u 13tjednu, osjetim po noći da malo bole dok spavam, al kao da su malo splasnule?
Gabi javi se obavezno ginekologu. Na njemu je hoće li ti ista ukljucivat, neki ukljuce a neki ne
Je li ok da me grudi prestanu bolit u 13tjednu, osjetim po noći da malo bole dok spavam, al kao da su malo splasnule?
Gabi javi se obavezno ginekologu. Na njemu je hoće li ti ista ukljucivat, neki ukljuce a neki ne
Mene su isto prestale boliti, ne znam jel to normalno 😑
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Dobro jutro! 👋
Sretni vam danas s pregledima, nek budu izvor pozitive 😊
Ja danas idem prvi put otkad sam zatrudnila kod frizera. 🥳 Cekala sam da udjem u 2. tromjesecje, planiram se prvi put nakon preko 10 godina pofarbat u svoju prirodnu boju. Znam da uskoro necu imati vremena za frizere pa da se bar izrast ne vidi. 😅
Zanima me kaj ce muz rec, nije me nikad vidio sa smedjom kosom. Valjda ce me prepoznat 🤣🤣
Hahaha
I ja jedva čekam dan za u frizera!! 😁😁😁
Uživaj 😊
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Jutro cure. Bas sam imala sta za citati😁
Gabi ne zamaraj se, ja znam kako je to biti u sjeni u obitelji. Isto je muzeva sestra rodila prije skoro 3 mj i svi oko nje, doslovno niko ne pita kako mi😂 a i ona ima curicu i svi su jedva čekali, a kad sam ja rekla da je curica reakcija je ono.. Ajoj, pa kak hahha.. Mislim htjeli su dečka jel. Ali nas to ne zabrinjava ni malo, volimo svoju nećakinju, mi smo sretni zbog naše bebe tako da uživaj s mužem ❤️
Ariel slažem se potpuno za FB grupu🍀
Atina svaka čast, moja je kosa do guzice i niko mi i neda da se šišam, pogotovo muž😂 a i bilo bi mi žao.
Inače isla sam danas vaditi krv, pa sam se smrzla dok sam dosla na red i onda mi izvadi samo za kks, jer nisu dobili uputnicu za željezo 😵 onda sam čekala uputnicu i novi red da opet izvadim. Uf. Urinokulturu čekam nalaze isto, a ovo će biti danas. Nadam se da je sve dobro 😇🤞
Moja seka ima 2 djece, curicu i decka. Sad je opet trudna i to joj je termin 2 tjedna prije mojeg. Ima opet deckica a moja mama je htjela da bude curica. Pa je meni rekla nista ti onda imaju curicu kad zatrudnis. Ja jos ne znam sto nosim, ali mi je svejedno.
Ali to nije u redu, ja znam da ce se moja mama mojem prvom veselit vise nego sekinom 3., jer zna kroz sto smo prolazili. Ali definitivno se veselimo i sekinoj bebici.
Ali to ti je sad prvo veselje, prva unuka, curica ovo ono. Kad stigne tvoja, kad vide te velike bebine oci, zaljubit ce se u nju i bit ce svi oko nje. Stariji uvijek akzu kak su maldi vise voljeni. Onda ti svi pocnu malo ignorirat prve i prebace se na drugo unuce. Vidjet ces. Mozda sad ne pitaju ali kad rodis bit ce svi oko bebice.
Ok ja cu napravit grupu sutra, pa tko se zeli prikljucit super, tko ne - ne mora. Ili moze kasnije. Sve je u redu. A kasnije se preko fejsa (i ovdje naravno) dogovorimo i razmjenimo brojeve i napravimo neku Viber mobilnu grupu da imamo laksi pristup svemu.
Kako će to izgledati u Fb grupi sa identitetom?
Mi se svi ovdje sad poznamo po ovim nadimcima, ja sam priče nekih ljudi vezala za njihove nadimke.
Kako ćemo se povezati sa svojim nadimcima na fb?
Hoće li nastati opći kaos.
Ima li neko imformatičko rješenje 😁
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
što se tiče grupe na fb, i tamo si možemo staviti nadimke.
a drugo, za cicke, popusti malo bol, ali se opet vrati. pogotovo po noći.
little angel comes 01.07.
24.10. +
5.11. ❤️
25.11. rastemo 🙏🏻❤️
18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
22.12. 7,2 cm
24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
24.01. ❤️
2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
24.02.
💙It's a boy 💙
Cure, sretno danas na pregledima. Gabi, Demetria i ostale cure s koronom, držite se, proći će brzo😉ja nemam fejs, u biti imam tj kradem mužev🤣ali kak god napravite, ja sam za...
url=https://lilypie.com]
Curke sad vidim da će Lidl idući tjedan imati u ponudi jastuk/gnijezo i baby gym koga zanima...
Evo ja sam završila s pregledom, sve je super, mjere uredne i prema tjednima.
Sljedeći put kad dođem ću dobiti uputnicu za OGTT 😬
Beba je okrenuta glavicom prema dolje (ali rekla je dr da će se okrenuti još 500 puta sigurno), posteljica je iza. Čak je i zijevnula tokom UZVa, to me bas nasmijalo 😅💙
Sortiraj odgovore
Najstariji