Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AnnieP
    19. Siječanj 2022. 22:11

Nekeybah

Ajme, baš ste se raspisale 🙈
    Još su došle 3 nove stranice dok sam pokušavala pohvatati ovo prije napisano 😁
    Mi smo odlučili da bi rodila u Karlovcu pa bi onda bili prvih tjedan/dva kod mojih ili njegovih jer smo u Zagrebu u malom stanu bez klime, a taman je cijelo popodne sunce i bude jako vruće. U kući i vrtu će nekako bit lakše, ali isto ne bi htjeli da nam dolaze neki deseti ljudi odmah u posjetu.

Ja isto razmišljam da bi u Karlovcu jer mi je najbliže. Nadam se da će dozvoliti pratnju.
    Ti i ja samo tu i po tjednima, par dana razlike 😄

🩷 7/2022

dunja03
    19. Siječanj 2022. 22:14

Gabi12 jesi li mozda pokusala popricati sa sestrom o tome? barem ako nista drugo da se ispracaj napravi u njihovom stanu di zive, s obzirom na situaciju? ne znam koji bi ti drugi savjet dala, totalno glupa situacija i u potpunosti te razumijem...

🙋‍♀️ 31 💁‍♂️ 34
    🤸‍♂️ 5,5
    28.09.2021. ➕
    13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
    19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
    02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
    23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉

07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
    28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊

Termin: 11.06.2022. 💖

Nekeybah
    19. Siječanj 2022. 22:17

AnnieP

Nekeybah

Mi smo odlučili da bi rodila u Karlovcu pa bi onda bili prvih tjedan/dva kod mojih ili njegovih jer smo u Zagrebu u malom stanu bez klime, a taman je cijelo popodne sunce i bude jako vruće. U kući i vrtu će nekako bit lakše, ali isto ne bi htjeli da nam dolaze neki deseti ljudi odmah u posjetu.

Ja isto razmišljam da bi u Karlovcu jer mi je najbliže. Nadam se da će dozvoliti pratnju.

Možda se vidimo onda 🙈😁

AnnieP
    19. Siječanj 2022. 22:22

Nekeybah

AnnieP

Nekeybah

Možda se vidimo onda 🙈😁

Nikad se ne zna. Bilo bi lijepo upoznati nekoga s foruma 😊

🩷 7/2022

Atina25
    19. Siječanj 2022. 22:24

Gabi uzasno glupa situacija, pitaj je da naprave negdje drugdje ako kojim slučajem rodiš ranije.. objasni joj pa trebala bi shvatiti. Reci da probaju imati neki plan B. A da stave datum početak 5 mj? Mislim isto je lijepo vrijeme a sanse da tad Rodić su ipak puno puno manje.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Gabi12
    19. Siječanj 2022. 22:25

Ja sam samo rekla da necemo sudjelovat i rekla je dobro. Previse je sebicna da ona ista shvati. 

2 biokemijske
    1.10➕
    12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
    26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
    23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
    21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
    10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖

______
    https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png

• Gabi12
    19. Siječanj 2022. 22:25

Nazalost vec je sve dogovoreno za 27.5…..

2 biokemijske
    1.10➕
    12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
    26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
    23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
    21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
    10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖

______
    https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png

Demetria
    19. Siječanj 2022. 22:55

Gabi12

Nazalost vec je sve dogovoreno za 27.5…..

To su ti sebični i egocentrični ljudi i da im se bilo sta kaze ne bi uopće slusali. Cuvaj ti svoju bebicu. Znam da ti nije lako ali ako njih briga onda briga i tebe za njih.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marijanaaa12345
    19. Siječanj 2022. 22:59

Gabi, bas mi je zao, al bas nemozes nista, njezina kuica, njezina svadba, sve sta kazes na kraju ce se tebi obiti o glavu. Ja bi na tvom mjestu ako imas mozda priliku otisla tad do mame, sestre, nekoga od tvoje obitelji. 
    Strasno kako zena koja ima dijete joj nije palo na pamet i nije razmisljala o bratu i tebi i odredila drugi datum, strasno. Al ugl, okreni se sebi i probaj se izolirati, sve sta kazes ili napravis na kraju ces ti ispast svakakva samo probaj da te to ne dira. 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

anita23
    19. Siječanj 2022. 23:01

AnnieP

ljubičica

AnnieP

Ariel onda se potpuno razumijemo.
    Ja nekako imam osjećaj da me nevoli jer sam joj uzela sina, on više nema toliko vremena da svaki dan ide kod nje ( prije nije radio i znao je stalno kod nje na ručak jer je živio s tatom, rastavljeni su), a sad je samo posjećujemo. A navikla je valjda da je stalno kod nje i to razumijem. Ali neke ružne stvari se baš ne mogu tolerirati.
    Nekad mi dođe da puknem jer toliko toga u vezi nje držim u sebi, znam da to moj suprug sve ne gleda kao ja jer je to ipak njegova mama pa mu ne pričam tako neke manje stvari. A dušu bi olakšala da se mogu nekome požaliti svaki put kad me iznervira i ponizi kao ženu i domaćicu, uskoro i kao majku.

Mozes slobodno meni pisati kad pozelis.
    Imam ti puno iskustva s temama. Svašta sm tu prošla ja i mojih par prijateljica.
    Rado bih ti dala i svoj br tel da mi se slobodno mozes obratiti. Samo ne znam kako a da nije javno? 😁🤣

Aimee to bi bilo super da se možemo čuti. Još smo si tu i po tjednima 🥰

Recimo da imam prijedlog za to. Sigurno tu ne zelite odavati imena i brojeve jer to svatko moze vidjeti, kao sto znate i same. Recimo da jedna napravi neku grupicu na fejsu i tu napise ime od te grupe ,ova druga onda kao i prva ne treba odavati ime nego samo ude u grupu itjt. Vidite tko ste sto ste povezete se preko fejsa ,izmjenite br. i obrisete grupu. Ili ostavite, kako god. Ugl. da vam to posluzi da ne morate tu pisati imena i prezimena ili brojeve.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.