Ajme, baš ste se raspisale 🙈
Još su došle 3 nove stranice dok sam pokušavala pohvatati ovo prije napisano 😁
Mi smo odlučili da bi rodila u Karlovcu pa bi onda bili prvih tjedan/dva kod mojih ili njegovih jer smo u Zagrebu u malom stanu bez klime, a taman je cijelo popodne sunce i bude jako vruće. U kući i vrtu će nekako bit lakše, ali isto ne bi htjeli da nam dolaze neki deseti ljudi odmah u posjetu.
Ja isto razmišljam da bi u Karlovcu jer mi je najbliže. Nadam se da će dozvoliti pratnju.
Ti i ja samo tu i po tjednima, par dana razlike 😄
🩷 7/2022
Gabi12 jesi li mozda pokusala popricati sa sestrom o tome? barem ako nista drugo da se ispracaj napravi u njihovom stanu di zive, s obzirom na situaciju? ne znam koji bi ti drugi savjet dala, totalno glupa situacija i u potpunosti te razumijem...
🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉
07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊
Termin: 11.06.2022. 💖
Mi smo odlučili da bi rodila u Karlovcu pa bi onda bili prvih tjedan/dva kod mojih ili njegovih jer smo u Zagrebu u malom stanu bez klime, a taman je cijelo popodne sunce i bude jako vruće. U kući i vrtu će nekako bit lakše, ali isto ne bi htjeli da nam dolaze neki deseti ljudi odmah u posjetu.
Ja isto razmišljam da bi u Karlovcu jer mi je najbliže. Nadam se da će dozvoliti pratnju.
Možda se vidimo onda 🙈😁
Možda se vidimo onda 🙈😁
Nikad se ne zna. Bilo bi lijepo upoznati nekoga s foruma 😊
🩷 7/2022
Gabi uzasno glupa situacija, pitaj je da naprave negdje drugdje ako kojim slučajem rodiš ranije.. objasni joj pa trebala bi shvatiti. Reci da probaju imati neki plan B. A da stave datum početak 5 mj? Mislim isto je lijepo vrijeme a sanse da tad Rodić su ipak puno puno manje.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Ja sam samo rekla da necemo sudjelovat i rekla je dobro. Previse je sebicna da ona ista shvati.
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Nazalost vec je sve dogovoreno za 27.5…..
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Nazalost vec je sve dogovoreno za 27.5…..
To su ti sebični i egocentrični ljudi i da im se bilo sta kaze ne bi uopće slusali. Cuvaj ti svoju bebicu. Znam da ti nije lako ali ako njih briga onda briga i tebe za njih.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Gabi, bas mi je zao, al bas nemozes nista, njezina kuica, njezina svadba, sve sta kazes na kraju ce se tebi obiti o glavu. Ja bi na tvom mjestu ako imas mozda priliku otisla tad do mame, sestre, nekoga od tvoje obitelji.
Strasno kako zena koja ima dijete joj nije palo na pamet i nije razmisljala o bratu i tebi i odredila drugi datum, strasno. Al ugl, okreni se sebi i probaj se izolirati, sve sta kazes ili napravis na kraju ces ti ispast svakakva samo probaj da te to ne dira.
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Ariel onda se potpuno razumijemo.
Ja nekako imam osjećaj da me nevoli jer sam joj uzela sina, on više nema toliko vremena da svaki dan ide kod nje ( prije nije radio i znao je stalno kod nje na ručak jer je živio s tatom, rastavljeni su), a sad je samo posjećujemo. A navikla je valjda da je stalno kod nje i to razumijem. Ali neke ružne stvari se baš ne mogu tolerirati.
Nekad mi dođe da puknem jer toliko toga u vezi nje držim u sebi, znam da to moj suprug sve ne gleda kao ja jer je to ipak njegova mama pa mu ne pričam tako neke manje stvari. A dušu bi olakšala da se mogu nekome požaliti svaki put kad me iznervira i ponizi kao ženu i domaćicu, uskoro i kao majku.
Mozes slobodno meni pisati kad pozelis.
Imam ti puno iskustva s temama. Svašta sm tu prošla ja i mojih par prijateljica.
Rado bih ti dala i svoj br tel da mi se slobodno mozes obratiti. Samo ne znam kako a da nije javno? 😁🤣
Aimee to bi bilo super da se možemo čuti. Još smo si tu i po tjednima 🥰
Recimo da imam prijedlog za to. Sigurno tu ne zelite odavati imena i brojeve jer to svatko moze vidjeti, kao sto znate i same. Recimo da jedna napravi neku grupicu na fejsu i tu napise ime od te grupe ,ova druga onda kao i prva ne treba odavati ime nego samo ude u grupu itjt. Vidite tko ste sto ste povezete se preko fejsa ,izmjenite br. i obrisete grupu. Ili ostavite, kako god. Ugl. da vam to posluzi da ne morate tu pisati imena i prezimena ili brojeve.
Sortiraj odgovore
Najstariji