MissR ne brini Candida uopće nije opasna , samo terapiju uzmi i bude proslo☺️
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Ljubičica hvala, proguglat ću 😄
Marijana i ja sam u fazi sokova. Jedno vrijeme je bila cijeđena naranča i cedevita od naranče, onda ona jana s narančom. Sad je cedevita od limuna i bazge in. Pokušavam se ograničiti na jednu do dvije dnevno 😅
Ariel ja sam dugo skrivala od vlastitog tate i tete (njegove sestre), rekla sam mami, bratu i sestri da im ne smiju reći jer naravno, čim je saznao cijelo moje mjesto je znalo da sam trudna. Čak su se tata i teta krenuli prepucavati s mamom i sa mnom zašto ona prije njih zna. Poludila sam.
Atina dobila recept za rojazol👍🏻 Hvala ti ❣️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Teab sto se tice hvatanja muza po podu u radaoni, ne brini, moj je za prvi porod rekao da ce ic samnom samo zato jer je cuo da se tamo smije onesvijestiti 😂 izdrzao je to stojecki, malo potekla suzica kad je vidio bebana, ali ko god je razmisljao dal da vodi pratnju sa sobom - moja iskrena preporuka VELIKO DA. moj prvi porod: 12 dana ranije puko vodenjak, curkalo obako pomalo, mogla sam zadrzat, nisam znala jel sam se upiskila ili je stvarno puko vodenjak, 23h navecer. muz me nekako nagovori da odemo u bolnicu, ako nije to da cemo samo napravit krug oko bolnice pa doma 🤣 ja pristala, mi dosli ispred, pocelo jace curit i nisam vise mogla zadrzavat, pita me zena na prijemu sa kiflicom u ruci zdravstvenu i tipka drugom rukom jednim prstom spoorooooo a ja neznam dal da poludim ili ne...dosla na kat, pregled mi rade, spajaju me na uredaj za trudove i dok mi uzimaju povijest bolesti, med sestra mi govori ,,aha, evo trud, jeste ga osjetili?" ja kazem ahaaa, da jesam. naravno da nisam al mi bilo bed rec da nisam 🙈 i tako prva dva. nakon toga me poslali na klistir, rijesila to, oprala se i tad su poceli malo jaci trudovi. dosla u radaonu, muz samnom unutra, prati on trudove, gleda, nezna jadan sta da mislim, kako mi je, ja na jebenom boku. 2 puta molila da se okrenem na leda jer ne mogu vise bit na boku, 2 puta mi rekli ne, mozes ti jos izdrzat. 3. put nisam pitala nego se okrenula i tu je krenulo, u 02:28 mali bio vani sa 3 tiskanja. doktore uopce nisam dobro shvacala sta moram radit, kad mi je muz prenio njega dam poslusala. sto je par cura reklo, znacilo mi je i previse samo sta je bio tu, pored mene, nije trebao nista ni pricat. a iskustvo za njega koje je to bilo da ne pricam.ma za oboje.neopisiv osjecaj 🥰
🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉
07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊
Termin: 11.06.2022. 💖
Mrvica722 kad si vec spomenula babinje, prvi posjet bebi svojoj prijateljici, s kojom sam provela citav zivot do odlaska na faks u drugi grad, totalno razocaranje. donjela sam joj 3 velike vakum vrece robice.... + sto sam kupila personalizirani poklon koji sam platila ohoho, dosla vidjet malog 250 km dalje, u ispostovanom roku....dobila casu soka.i to je to. i uvalili mi malog dok oni rucaju. znaci, nije mi se ostajalo, uopce. uzaaas. s druge strane kad su oni dosli kod nas prvi put (moj mali je taman napunio 3. rodendan. da, 3. rodendan, tad su prvi put dosli kod nas), donjeli su kavu i kekse. bas taj dan je malom bio rodendan, slavio je u igraonici pa nismo doma radili taj dan festu nego vikend poslije. njemu su donjeli - nista. a ja samo za njih pripremila rucak, poslije sve moguce grickalice na stol, kasnije jos i platu, a da ne kazem cega od cuge sve nije bilo. sama sebi sam rekla da mi je ovo zadnji put da se tako odnosim pre.a njima.
🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
Nisam ni pisala ali jucer su nas skoro poslali doma s PCR testiranja naravno ne može ništa bez drame.
Danas puno ljudi dobilo test mi ništa a cijeli dan vidim na portalu zdravlja. I evo sad mi pogledala jedna privatno cura obje smo pozitivne i kci i ja.
A ona je tako divno raspoložena ovih dana da mi danas doslo da se propucam.
Da muz je doma ali otvoreni koncept i rad od doma u istoj prostoriji je recept za Vrapče.
Ne znam je vise cekam da se on vrati raditi ili da se ja vratim raditi
Pun mi kufer izolacije.
Napominjem da mi ovo deseta po redu
Najgora mi do ove bil as njena tri tjedna. Grčevi kolike danima tjednima a on u drugoj sobi zatvoren u samoizolaciji ne može do nas. Njemu tesko jer slusa kako se mucim meni tesko jer sve morala sama i oko nje i jelo i sve a ona u grčevima
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mrvica722 kad si vec spomenula babinje, prvi posjet bebi svojoj prijateljici, s kojom sam provela citav zivot do odlaska na faks u drugi grad, totalno razocaranje. donjela sam joj 3 velike vakum vrece robice…. + sto sam kupila personalizirani poklon koji sam platila ohoho, dosla vidjet malog 250 km dalje, u ispostovanom roku….dobila casu soka.i to je to. i uvalili mi malog dok oni rucaju. znaci, nije mi se ostajalo, uopce. uzaaas. s druge strane kad su oni dosli kod nas prvi put (moj mali je taman napunio 3. rodendan. da, 3. rodendan, tad su prvi put dosli kod nas), donjeli su kavu i kekse. bas taj dan je malom bio rodendan, slavio je u igraonici pa nismo doma radili taj dan festu nego vikend poslije. njemu su donjeli - nista. a ja samo za njih pripremila rucak, poslije sve moguce grickalice na stol, kasnije jos i platu, a da ne kazem cega od cuge sve nije bilo. sama sebi sam rekla da mi je ovo zadnji put da se tako odnosim pre.a njima.
Draga moja ja se sa takbim prestaje družit. U životu trebate ljude gledat kroz poklone, da dobro ste čuli. Jer ti ljudi znaju primit poklon a kad od sebe treba otkidat 200,300,400 kn nisu u stanju jer njima uvijek nesto treba. Ne poštuju nas. Kod koga god idem i koliko god puta nikad praznih ruku, prestala sam se sa svim škrtim ljudima družit. Drugo je kad neko nema, a drugo je lad neko neće da da a voli uzet. I najveća sirotana baka će nać za čokoladu. Tako da moj savjet prestani se druzit i mrcvarit jer te nepoštuje ni tvoje ukućane.
Pepsi e doslovno performance 🤣🤣🤦📢 super za pregled 🤞🤞zao mi je da se to širi na sva zvona ni ja ne bi htijela da se tako neka intima priča,ne znam sta je s tim ljudima 🥴
Ja se tješim da će biti ljeto,mi imamo ogromnu terasu od 35 kvadrata i hlad tako da planiram ako neko dođe tada vani za stol bebicu u kolica na zrak malo..
Mrvica kod nas je isto običaj gostit ljude ali ja vam moram reć da su nama na babinama za maloga bili svakakviiii ljudi da sam ja morala doć k sebi od bezobrazluka.. znači imamo bas ful širok krug prijatelja i ekipe kojima smo i mi bili pa vjerujem da su ljudi se osjećali duzni,al ono bilo bi ekipe koja bi cugala s nama i zapila se i nikako otići doma nije da tjeram al nije to fešta. Znači mi smo imali s malim rutinu,7 i pol kupanje i u 8 spavanac ok produzit za pola sata al kako je bilo npr svjetsko prvenstvo u rukometu ekipa bi dolazila gledat tekmu,derat se navijat itd. Bili su nam došli jedni doslovno rekli da su dosli na ručak da doma nisu jeli i tako,meni je to sve too much,kad god smo mi dolazili bili bi sat ,sat i pol Max i to od kad se mali rodio bez njega jer opet da ne remeti bebi rutinu ako je ima itd. Kod nas je ok posluzit platu i uz to sokova kolača kupit i slično, nekad bi i pizze narucili. Neku kratku popit,malo pive,vine i ostaloga sta ide s tim.
Razumim te skorz, budu li mi takvi dokazili ja se kupim u sobu sa bebom a oni il će se stišat ili ići ća. Ja sam prestala imat goste jer moji gosti općenito neznaju otić kad god da ih zovnem ostanu do 3, 4 ujtro, to je sve zato sta ih dobro ugostim. Pa sam odlucila sva druženja svesti vani i kad mi dosadi pokupim se kući jer inače ne mogu se naspavat i doć normalna na pisao6. Ja obučem piđamu i zijevam i govorim idem ujtro radit nista oni. Tako da nema vise gostiju osobito dok sam trudna.
Što se tiče posjeta, ja imam svekrvu koja sve kontrolira (svog sina, a i njega ispituje stalno da li sam ja kuhala i tako). Živi doslovno 2min od nas. Već mi je rekla da će dolaziti svaki dan k nama(kad rodim).
Imam šogoricu koja je rodila prošle godine i čujem što sve o njoj priča i osuđuje ju jer nije mogla dojiti, što ne pegla robu itd. Tako da znam što mene sve čeka, nije blizu šogorice pa će sigurno mene moći više kontrolirati i osuđivati te nametati svoje metode.
Ne znam da li sam ja bezobrazna i sebična ali ja ne želim da mi dolazi svaki dan, znam da bi mi pomogla ali znam i da bi sve kontrolirala i da bi me osuđivala, da ne spominjem da voli tračati i da svima prenosi što se sada događa u životu mene i njenog sina.
Voljela bih da se beba, suprug i ja sami učimo funkcionirati. A ako mi bude potrebna pomoc da mi dođe mama (koja je isto blizu) i naravno svekrva ponekad( ne stalno). Jesam li bezobrazna? Jesam u krivu?
Potpuno si u pravu.
Nažalost poznat mi je takav tip žene..i takva se teško ili nikako ne mijenja.
Može doći čak do toga da svojim ponašanjem uzrokuje probleme u braku..i udalji supružnike.
Morat ćeš sjesti i lijepo porazgovarati s mužem.vas dvoje prije svega morate biti složni i u dogovoru.
I postavit neke granice s njom, i održavat određenu distancu.
Sve na lijepe, fino, kulturno..neka on razgovara s njom, to je njegova dužnost .
To je jedino kako moze funkcionirati za svih..ukoliko ne želiš da se posvađate i zakrvite.
💪💪🍀🍀
Opet mi je nekako bude žao ali popizdit ću više. Jel mi vjeruješ da se više bojim kakva će ona biti kad dođem kući s bebom nego samog poroda haha
🩷 7/2022
Mrvica722 kad si vec spomenula babinje, prvi posjet bebi svojoj prijateljici, s kojom sam provela citav zivot do odlaska na faks u drugi grad, totalno razocaranje. donjela sam joj 3 velike vakum vrece robice…. + sto sam kupila personalizirani poklon koji sam platila ohoho, dosla vidjet malog 250 km dalje, u ispostovanom roku….dobila casu soka.i to je to. i uvalili mi malog dok oni rucaju. znaci, nije mi se ostajalo, uopce. uzaaas. s druge strane kad su oni dosli kod nas prvi put (moj mali je taman napunio 3. rodendan. da, 3. rodendan, tad su prvi put dosli kod nas), donjeli su kavu i kekse. bas taj dan je malom bio rodendan, slavio je u igraonici pa nismo doma radili taj dan festu nego vikend poslije. njemu su donjeli - nista. a ja samo za njih pripremila rucak, poslije sve moguce grickalice na stol, kasnije jos i platu, a da ne kazem cega od cuge sve nije bilo. sama sebi sam rekla da mi je ovo zadnji put da se tako odnosim pre.a njima.
Draga moja ja se sa takbim prestaje družit. U životu trebate ljude gledat kroz poklone, da dobro ste čuli. Jer ti ljudi znaju primit poklon a kad od sebe treba otkidat 200,300,400 kn nisu u stanju jer njima uvijek nesto treba. Ne poštuju nas. Kod koga god idem i koliko god puta nikad praznih ruku, prestala sam se sa svim škrtim ljudima družit. Drugo je kad neko nema, a drugo je lad neko neće da da a voli uzet. I najveća sirotana baka će nać za čokoladu. Tako da moj savjet prestani se druzit i mrcvarit jer te nepoštuje ni tvoje ukućane.
upravo tako. sreca pa se ne vidimo cesto, kazem udaljeni smo 250 km, i neka smo. samo mi je krivo sto sam tek sad otvorila oci. al dobro, bolje ikad nego nikad.
🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji