Anushka Tvoje Lucije se sjetim jer ima dan prije mene rođendan i sjećam se kao jučer posta kad si napisala da si rodila 🥺 znači ne mogu. Baš je lijepo beba napredovala svaka čast 🙏
Suncica e moja ti je isto tako bila prirodno izbacivala te podoje,npr ja bi čak i nudila ali kako sam ja dojila sjedeći onda bi mi se otimala iz ruku kao da neće jer zna šta slijedi i tako sam je pratila i stvarno voli cura pojest. Gledam da do godine imamo još ta 2 podoja pa ću i to ukinuti.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Crazypeach moj mali je isto ko tvoj,i dalje oče blizinu takav je bio kao i beba a ona totalno drugačija samo da je njen krevetić. Od kad se rodila ni dana nije spavala s nama u krevetu i još sam je dojila znači premrla sam neke noći🤦
11.11 miny anomaly ✅
Anushka Tvoje Lucije se sjetim jer ima dan prije mene rođendan i sjećam se kao jučer posta kad si napisala da si rodila 🥺 znači ne mogu. Baš je lijepo beba napredovala svaka čast 🙏
Suncicae moja ti je isto tako bila prirodno izbacivala te podoje,npr ja bi čak i nudila ali kako sam ja dojila sjedeći onda bi mi se otimala iz ruku kao da neće jer zna šta slijedi i tako sam je pratila i stvarno voli cura pojest. Gledam da do godine imamo još ta 2 podoja pa ću i to ukinuti.
Meni je neki dan trazila cicu samo u 22:30 i nije htjela više ni noć ni dan. Al za večeru je spucala 7 bananacinki, pa se ni ne čudim nešto tome🤣. Vrtimo se na 1 do 2 podoja sad, kako koju noc i mene zanima jel će sama od sebe odustati i od tih 1,2 ili ću ju morat odvikavati. I meni je plan da ju odviknem do godine dana, do povratka na posao, a valjda nece biti problem ako ostane jos samo taj 1 za odvikavanje. I ja svoju dojim sjedeći u stolcu za dojenje u njenoj sobi. I ona se tako znala kad sam joj ujutro davala cicku smijati i štipat me za bradavicu a ne jest, pa sam skuzila da joj ne treba vise🤣.Kad su prvi zubici izbijali s 5 mjeseci stalno je trazila cicu za utjehu, mislila sam da će i sad biti tako kod izbijanja gornjih, ali nije.
Anushka hvala tia tak ti je i moj malecki u početku htio zaspati-samo sam ga stavila u krevetić,malo se vrtio i zaspao. A sad se diže kad ga spustim i plače. Recimo muž legne pored krevetića i pusti ga da tak zaspi,ali ja ga nosim dok ne zaspiSreća je što uglavnom brzo zaspi,ako ništa drugo.
Jel vaše bebice spavaju s vama ili u kinderbetu?
Moj prvi sin nije želio bit u kinderbetu,htio je kod nas spavati. Stavili smo ga spavati u njegov krevetić,spavao bi neko vrijeme ali se onda usred noći znao probuditi i htio k nama. I dan danas iz svoje sobe voli doći k nama,ali ne smeta me to toliko. Za sad još ima mjesta
Moje i prva i druga spavaju u kinderbetu. Nahranim ju i prebacim.Al sve je to ok, jel spavaju s nama ili sami, tj ako spavaju sa vama u krevetu, brzo će narast, tak mi Lucija raste prebrzo, tak da nek uživaju😊
url=https://lilypie.com]
Mi smo Špansko, ali selimo se sljedeći mjesec u Novi ZG. u Španskom je ludnica kaj se tiče vrtića, a mislila sam da je u Novom ZG bolja situacija no ocito nije :).
Ne znam niti sama gdje bi ju zapisala privatno. Moram malo prouciti vrtice u tom dijelu.
Evo ja sam bas neki dan zvala onaj Mali istrazivac na Bundeku jer mi se ucinio dobar i kazu mi da su oni svoje upise vec odradili, i da imaju veliku listu cekanja
Zvala sam jos jedan obrt tu u kvartu do ali stvarno se nadam da cemo dobiti gradski, pogotovo jer nam je stariji vec u tom istom pa da ne vozim na dva mjesta. Sad bi uskoro mogli biti upisi...
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Kod nas je u zadnje vrijeme krenulo munjevito, kako je propuzao pravilno i posjeo se tako se odmah poceo i na noge dizati i sad kad god moze penje se uz sve zivo, stoji i vec pomalo pokusava setat uz kauc i tako to. Tako da ga sad stalno trebam gledat da negdje ne padne.
Izasao je neki dan i 8. zub, valjda ce sada biti mir neko vrijeme. I poceo je konkretnije jesti, vidim da mu je bolji pincetni hvat pa moze i male komadice u usta ubaciti. Ali unatoc tome i dalje se nocu budi 2-3 puta za cicu, tako je i prvi sve do kraja dok nije prestao dojiti, ocito me to i ovaj put ceka.
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Anushka i moj je rođen sa 1770 g-znači tu su negdje bili. Ljubav mala,srce mi je prepuklo kad sam ga vidjela u onom.toplom krevetiću sa saturacijom,ekg-om,antibiotikom.... sad je već veliki dečko od 4 godine;uskoro 5.
Vi curke čije bebe su na adaptiranom, koje je vaše mišljenje kad treba.privikavati na kravlje?
Anushka i moj je rođen sa 1770 g-znači tu su negdje bili. Ljubav mala,srce mi je prepuklo kad sam ga vidjela u onom.toplom krevetiću sa saturacijom,ekg-om,antibiotikom…. sad je već veliki dečko od 4 godine;uskoro 5.
Vi curke čije bebe su na adaptiranom, koje je vaše mišljenje kad treba.privikavati na kravlje?
Moja mala jede i adaptirano i dojim ju. Ja cu joj kravlje dati nakon godinu dana.
Anushka sretan rođendan Luciji 🥳
Crazypeach mi smo dojili ali joj sad kako smo prestali umješan ad u kašice one instant kad dajem,a ubrzo ću joj početi kuhati palentu griz i sve na km punomasnom. Iskreno meni je bolje ih čim prije naviknuti na to pogotovo djecu koja idu u jaslice jer ih tamo to čeka (ako nisu alergični naravno) A znam i ljude koji daju ad i sa 2 godine to mi je baš previše. Ad je ionako napravljen od km tako da kad su veći ako prihvate dobro kravlje po meni nema potrebe za adaptiranim,kao ni dojenje do 3 godine.al to je moje mišljenje svakako se gleda i dijete kako što prihvati.
11.11 miny anomaly ✅
Anushka sretan rođendan Luciji 🥳
Crazypeachmi smo dojili ali joj sad kako smo prestali umješan ad u kašice one instant kad dajem,a ubrzo ću joj početi kuhati palentu griz i sve na km punomasnom. Iskreno meni je bolje ih čim prije naviknuti na to pogotovo djecu koja idu u jaslice jer ih tamo to čeka (ako nisu alergični naravno) A znam i ljude koji daju ad i sa 2 godine to mi je baš previše. Ad je ionako napravljen od km tako da kad su veći ako prihvate dobro kravlje po meni nema potrebe za adaptiranim,kao ni dojenje do 3 godine.al to je moje mišljenje svakako se gleda i dijete kako što prihvati.
Atina hvala ti🥰sretan rođendan i tebi sa zakašnjenjem🥳🥳🥳slažem se s tobom, tj sa svime što si rekla za kravlje mlijeko.ja ću evo sutra raditi špinat sa pire krumpirom i unutra stavim km i dat ću joj da jede isto kao i mi. Do sada sam kuhala nama, pa njoj prilagodila malo, ono manje ili bez začina i tako. Sad ima godinu dana i nek jede sve više normalno kao mi.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji