Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crazypeach
    02. Travanj 2023. 10:35

Samoja6 i ja sam prvog sina rodila prijevremeno,dr ga je uvijek na vrijeme cijepila,prema kalendaru. Dok s drugim sinom malo kaskamo jer kad dođe sistematski je uvijek šmrkav  trebali smo sad neki dan ići,pa je stariji braco dobio vodene kozice i opet ništa. Ali dobro, bolje da je stariji i da ojača. Zbog čega je ranije rođen? Jel bilo komplikacija u trudnoći? Ne sjećam se više kaj si pisala... za prvoga sam dobila produženje 2 mjeseca jer je tolko bio ranije rođen... a onda sam poslala opet i dobila 4 mjeseca. Bez problema bi ga dobila,vjerujem.

Samoja6
    02. Travanj 2023. 14:04

Crazypeach

Samoja6 i ja sam prvog sina rodila prijevremeno,dr ga je uvijek na vrijeme cijepila,prema kalendaru. Dok s drugim sinom malo kaskamo jer kad dođe sistematski je uvijek šmrkavtrebali smo sad neki dan ići,pa je stariji braco dobio vodene kozice i opet ništa. Ali dobro, bolje da je stariji i da ojača. Zbog čega je ranije rođen? Jel bilo komplikacija u trudnoći? Ne sjećam se više kaj si pisala… za prvoga sam dobila produženje 2 mjeseca jer je tolko bio ranije rođen… a onda sam poslala opet i dobila 4 mjeseca. Bez problema bi ga dobila,vjerujem.

Nije bilo komplikacija... Taj dan mi je bilo jako loše, imala sam strašne bolove, povraćala sam užasno, a cilu trudnoću nisam ni jednom povratila! Ja sumnjam na žuč, jer ti bolovi nisu bili normalni, do zraka nisam mogla doći, čak je i hitna bila, ali ništa... I tu noć, vjv od naprezanja mi je pukao vodenjak...
    A sad, nikad nećemo točno saznati od čega, otkad sam rodila više se nikad nije ponovilo...
    Ja sam dobila produženje porodiljnog za prvih 6 mjeseci, ali mi i dalje porodiljni ističe na dan kad je rođen...
    Kako bi se to moglo produžiti? Na pregled neuropedijatra još čekamo jer je ovdje u bolnici totalni kaos, čista katastrofa! Kod fizijatra idemo cca svaka 3-4 mjeseca, vidit ćemo što će biti na idućem pregledu, ali dosad je hvala Bogu uvijek sve bilo u redu, ne zaostaje za ničim.
    I mi kaskamo sa cijepljenjem, ovo je tek druga doza prvog cijepiva! S prvom smo kasnili zbog pregleda koje je sve trebalo napraviti, a s drugom jer sam ja tako odlučila! 😊
    Neka malo ojača... Ne žuri nam se...

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Crazypeach
    02. Travanj 2023. 19:15

Ni moj nije kasnio,ali sam htjela zato što je bio palčić ostati malo duže s njim doma. Došli smo kod fizijatra na pregled (na Goljaku) i pitala sam ga bi li nam mogao napisati preporuku,može... napisao je bez problema. To sam poslala zajedno sa ostalim nalazima koje sam imala (na kojima nije pisalo ništa loše) ali vidjelo se da smo išli na preglede neuropedijatru,fizijatru,...posala sam i otpusno pismo iz bolnice da je dijete rođeno ranije. 

Samoja6
    03. Travanj 2023. 00:32

Pa super!
    Vidjet ćemo, ja svakako želim ostati kući s njim...
    A nije baš ni da imam kome ga ostaviti, i kad gledam još mi je i premalen da ga ostavljam, ne želim...
    Jeste vi uvele večeru? Ja gledam kako bi jer mi se čini da će premalo mlijeka ( AD ) unositi...
    Zasad imamo doručak - ručak - i onda nekad 2, nekad 3 bočice, naravno ne popije cijele bočice jer se za ručak bome dobro najede i budi se i noću, tada iskapi do zadnje kapi...

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Tinchy300
    03. Travanj 2023. 14:17

Pozdrav svima, mi smo ok. Izasao na prvi zubić :). Ja joj jos nisam uvela večeru jer ima 8mj pa imamo vremena sa time. Za sada ima doručak i ručak. Al planiram joj uvesti kroz mjesec ,dva i to. Ja ću isto pokušati zatražiti od fizijatra da mi napise preporuku za produljeni porodiljni pa ćemo vidjeti. Idemo ovaj tjedan na kontrolu. Meni porodiljni završava krajem 7mj i rekla mi je pedica da što prije moram zatražiti to produljenje jer kao im treba dosta vremena da to obrade. Budemo vidjeli kaj ce biti od svega toga. 

• sunchica555
    04. Travanj 2023. 08:37

Moja je neki dan navrsila 9 mjeseci i planiram za koji dan treći obrok. Bila mi je malo bubana pa sam odgodila, al vidim već da joj cika nije dovoljna, pa dajem neki medjuobrok. 
    Kad to ukinemo ostane još rano jutarnje dojenje i jedno ili dva dojenja u noći. Već vidim s tim nocnim će biti najveće borbe al to ću tek probati ukinuti mjesec pred povratak na posao, sad mi se neda s tim boriti. Da se barem sama odvikne

Crazypeach
    04. Travanj 2023. 15:01

Pozdrav,mi već dugo imamo treći obrok,od šestog ili sedmog mjeseca. Prvo sam uvela kao doručak,ali lakše mi je ako je večera jer ponekad ako se dobro najede za večeru prespava cijelu noć. Ja imam problem jer imam osjećaj da slabo jede mlijeko...dajem mu za doručak flašicu,ali većinom odbija. Onda to mlijeko iskoristim pa mu napravim čokolino/keksolino (to pojede). Dajem mu poslijepodne 180 ml-to isto ko da se mučimo oko jela,nekak ga uspijem pridobiti... i ako se probudi po noći uglavnom pojede 180 ml ali onda ujutro opet neće...

Samoja6
    04. Travanj 2023. 23:43

Meni on doručak uglavnom sve pojede, nakon toga ide ručak i također sve pojede, rijetki su dani kad neće... E onda idu bočice i tu neće baš... Kao da sve više odbija... Noću sve popije/pojede... Neki dan sam mu dala večeru i bočicu prije spavanja, naravno da je bočica ostala jer se najeo, ali mi se tijekom noći probudio i ranije nego inače, a trebao bi biti sitiji... Neznam, zadnjih par dana sam premorena i ono dok mu dajem jesti malo fali da ne zaspem... Pa ima noći kad se u 4 probudi i što god napravim neće zaspe opet. U sobi je mrak, stavim ga pored sebe plače, neće i neće... I onda se premori i oko 7-8 zaspe ko top!

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Mrvica722
    13. Travanj 2023. 18:09

Je su vam redovni ciklusi nakon poroda.pitsnje za nedojilje

• Eden
    15. Travanj 2023. 23:09

Kod nas je sad aktualno propuzavanje i posjedanje, duuugo se vukao vojnicki i nikako ga dobit da krene na sve 4. Prosli tjedan je napokon krenuo ali dobit cemo termin za procjenu za senzornu integraciju jer je po fizijatrici i ranije trebao krenuti, tj nije u tonusu problem. Sad je naravno krenulo i penjanje na sve zivo, nemogu ga ostavit bez nadzora ni sekundu. On jos u uvijek naveliko doji, i danju i nocu 😅 Ima 7 zubi, a obroka ovisno kako koji dan, uglavnom tri ali ovisi sta mi ostali jedemo i mogu li mu ponuditi nesto od toga.

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.