Proud drago mi je da se primirilo
Kontrola obavljena i još ne mogu doći k sebi...pakiram se za bolnicu..beba je svaki put po uzv manja,ali se ta razlika sad povećala i dr hoće provjeriti da se ne bi radilo o zastoju u rastu..sutra ujutro moram doći u bolnicu da mi i on i jos jedan gin ponove uzv i onda najvjerojatnije ostajem na promatranju tjedan dana da vidimo kako beba dobiva na težini..tako da,umjesto uživanja na godišnjem,čeka me ležanje u bolničkom krevetu 😞
Proud drago mi je da se primirilo
Kontrola obavljena i još ne mogu doći k sebi…pakiram se za bolnicu..beba je svaki put po uzv manja,ali se ta razlika sad povećala i dr hoće provjeriti da se ne bi radilo o zastoju u rastu..sutra ujutro moram doći u bolnicu da mi i on i jos jedan gin ponove uzv i onda najvjerojatnije ostajem na promatranju tjedan dana da vidimo kako beba dobiva na težini..tako da,umjesto uživanja na godišnjem,čeka me ležanje u bolničkom krevetu 😞
Ajoj draga, baš mi je žao, jbt..a budu vidjeli, sad kad nebudeš radila i mirovala budeš malo doći će to na svoje, ležanja malo više na lijevom boku da bebica dobiva sve što treba, papica, vitamini, ma bit će sve ok😘🤗
Pharmama nisam doktor ali znam da se ni beba ne može baš točno izmjeriti jer eto miče se niti je beba uvijek u idealnom položaju za mjerenje.
Znam da si jako zabrinuta, i ja bih bila ali vjerujem da će pračenjem doći do rezultata da je zapravo sve ok.
Uvijek bolje da oni prate i skaču na svaku sitnicu.
Tu smo, tipkaj nam i proći će vrijeme...
😘😘😘😘😘😘
Šaljem puno pozitivnih vibrica.
Doći če vrijeme i za uživanciju!!!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ivy bravo za zubic i mom su poceli prije 2mj ispadat evo fale nam donje i gornje jedinice ahahahahahah frflja jadan kad prica 😂😂😂😂
proud vjerujem da je to to za danas drzi se ali i neboj se draga sutra vam je punih 33 a lijepi su to vec tjedni 😙😙😙
😘😘😘😘 Za pozitivne vibrice malo su i pomogle ❤️.
Moj frflja jer mu je karijes popapao prva četiri odavno pa smo već naviknuti. Ali je bio jako happy, stoji pred ogledalom i viče ispao mi je zub, ispao mi je zub 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala vam 😘😘 ma vjerujem da hoće,veli dr može biti i genetski da je jednostavno manja beba-i tata se rodio manji..ali kaže bolje da provjerimo
Meni je naravno sad sto misli u glavi i vise ne znam ni di mi je glava,a kamoli kaj trebam spakirati u torbu 🙈
Hvala vam 😘😘 ma vjerujem da hoće,veli dr može biti i genetski da je jednostavno manja beba-i tata se rodio manji..ali kaže bolje da provjerimo
Meni je naravno sad sto misli u glavi i vise ne znam ni di mi je glava,a kamoli kaj trebam spakirati u torbu 🙈
Vjerujem da ti je kaos u glavi, al nek oni radije provjere, ko što ti i dok.veli,možda su i geni pa je manja bebica..i moj dragi se rodio majušni(sa 37 tjedana) a imao je 2400g, mišek mali, eto ga sad sa mislim da oko 100😂
Pharma,
Znam da ti je sad koma, ali kako je Ivx vec rekla niti oni mogu to u mm izmjeriti, a i ruku na srce, ni mi nismo svi isti, pa tako ni bebe. Netko ima vecu glavu, krace noge itd. Tlaka je ovo, jer za tu dijagnozu nema neke terapije, samo prate bebu i protoke. Od frendice koja je ti prosla, savijet je da lezis iskljucivo na lijevom boku i jedes sto vise voca jer se fruktoza prva lijepi za bebu. I jos nesto, moze se raditi o trenutnom odstupanju, beba moze kroz tj dana stici mjeru. I moj je manji od pocetla tj do 10 dana, a sad na zadnjem uzvu je bio aman taman za tjedne. Drzi se, tipkaj nam i sve ce biti ok! 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena zaborbiravih reći kako nisam zaboravila na fritule. Nije mi ni Linolada pomogla.. malo je ali samo malo...
Uh uh uh
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena zaborbiravih reći kako nisam zaboravila na fritule. Nije mi ni Linolada pomogla.. malo je ali samo malo…
Uh uh uh
Ajooj..morat ćeš ih sutra napraviti, ima coolinarka recept za brze fritule s jogurtom, super ispadnu😀, i s nutelom su fine😘
Pharmamma vjerujem da ti je kaos u glavi,hrpa misli,ali biti ces na promatranju i ustanovit ce se da je sve u redu,nemoj samo gubit nadu i predat se,pozitiva i odmor☺🙏😘
Sortiraj odgovore
Najstariji