Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    12. Travanj 2018. 09:06

Pozdrav , moj je od pocetka y oblik i 33 bio pred 2 mj , idem u cetvrtak na pregled pa se nadam da cu saznat kako je sada , od pocetka strogo mirujem , sad zadnja dva dana sam si oduska dala dok ne pripremim svu robicu i sve i vracam se krevetu i strogom mirovanju , sve ti to ovisi od bebe i od osobe do osobe :) 
    Pharma kaj se tebe tice , sretno ..moja je sa 36 tj imala 2020 i jos pala na 1800 , bila je jako sitna beba , a sada beba je 2 tj manja po terminu bi trebala u sub bit 30 tj ja sam 28 

• Mia789
    12. Travanj 2018. 09:15

Drage mamice, evo prvo da se predstavim, nova sam ovdje, ali vas čitam i pratim već neko vrijeme pa sam vam se odlučila i pridružiti :)
    Trenutno sam 31+4 tt i od jučer sam na strogom mirovanju zbog skraćenog cerviksa.
    MallJelen, evo ja ću podijeliti svoje iskustvo vezano za cerviks. U 28 tt, doktorica mi je rekla da mi se cerviks smanjio na 32 mm i da što više mirujem. Nije mi prepisala strogo mirovanje nego da manje više sve smijem, ali polako bez naprezanje, bez dizanja teških stvari i slično. Mirovala jesam, ali moram priznati da se nisam strogo pridržavala svega. Jučer sam imala kontrolu i nije baš bila sretna, trenutno mi je cerviks 28 mm, T oblik. Prepisala mi je strogo mirovanje i rekla da to jako ozbiljno shvatim. Navodno sa 25 mm se ide u bolnicu što nikako ne bih voljela :/
    Iduća kontrola mi je za tjedan dana pa ćemo vidjeti, ali moj ti je savjet da što više ležiš i odmaraš. Nemoj paničariti jer smatram da je najgore što može biti da odležimo do kraja trudnoće. Svakako javi kako je prošlo u Petrovoj.
    Držim nam svima fige i bez brige :*

Mladamamica1911
    12. Travanj 2018. 09:17

Jutro cure 😁 
    Ja sam danas nesto cudno spavala ...malac se zabavljao cjelu noc 😂
    Iii slikice priložim malo kasnije kad se izvucem iz kreveta 😊

12. Travanj 2018. 09:24

Mia789

Drage mamice, evo prvo da se predstavim, nova sam ovdje, ali vas čitam i pratim već neko vrijeme pa sam vam se odlučila i pridružiti :)
    Trenutno sam 31+4 tt i od jučer sam na strogom mirovanju zbog skraćenog cerviksa.
    MallJelen, evo ja ću podijeliti svoje iskustvo vezano za cerviks. U 28 tt, doktorica mi je rekla da mi se cerviks smanjio na 32 mm i da što više mirujem. Nije mi prepisala strogo mirovanje nego da manje više sve smijem, ali polako bez naprezanje, bez dizanja teških stvari i slično. Mirovala jesam, ali moram priznati da se nisam strogo pridržavala svega. Jučer sam imala kontrolu i nije baš bila sretna, trenutno mi je cerviks 28 mm, T oblik. Prepisala mi je strogo mirovanje i rekla da to jako ozbiljno shvatim. Navodno sa 25 mm se ide u bolnicu što nikako ne bih voljela :/
    Iduća kontrola mi je za tjedan dana pa ćemo vidjeti, ali moj ti je savjet da što više ležiš i odmaraš. Nemoj paničariti jer smatram da je najgore što može biti da odležimo do kraja trudnoće. Svakako javi kako je prošlo u Petrovoj.
    Držim nam svima fige i bez brige :*

Dobrodošla Mia😀, eto nam još jedne mirovalice,..ti za 25mm je i meni rekla i ja ne mičem iz svog kreveta, bolje to nego bolnica..a navikneš se s vremenom, eto mene u krevetu već ide 10i tjedan, ali sve za naše mrvice😀..a i tješim se, još cca 4 tjedna pa ustajem😀. Držite se i mirujte, bit će sve ok, može se.😘

baarbaraa29
    12. Travanj 2018. 09:25

MaliJelen svaka ti moze opisat samo svoj slucaj, a ni jedan ne mora bit ko tvoj. Ovisi o tvom tijelu, lijecniku..
    Ja sam prije 2 god.imala letz konizaciju i tad mi je receno da cu kad budem T bit u skupini sa rizikom prijevremenog poroda.
    Postepeno se smanjivao pa cak i povecao sa 32 na 39 pa ponovo 32 i sad nakon puta i ipak nemirocanja koliko god ja mislila da nisam nista puno je jedva 28!
    Jos mi nije prepisano strogo mirovanje, ali me pusta samo u skolu iako sad bi to ne smijem do sljedeceg pregleda u utorak ivymicek 😊. Nadam se da ce se mozda ipak barem malo povecat.
    Moja ne panicari, ali mi ni ne uljepsava nista. Zatvorena sam, ctg dobar..
    Ti svakako uspori tempo, hodaj minimalo..lezanje na bok, a ako si na ledjima jastuk ispod guze, tak je meni rekla.
    A zivote jesam se raspisala! 😃😃
    Dobro jutro! 🌞
    Odo budit cimera (muza u karanteni 😁) da pijemo kavu na balkonu! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Cooper1012
    12. Travanj 2018. 09:37

It is summer rather than spring.

reddragon88-online

franovamamita
    12. Travanj 2018. 09:39

dan cure
    proud gdje si draga,javi kak si danas
    pharma i od tebe ocekujemo novosti
    nove cure dobro nam dosle 😙
    ena veeeec 10ti t mirujes? ajme vrijeme leti...super si izdrzala 😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

12. Travanj 2018. 09:46

franovamamita

dan cure
    proudgdje si draga,javi kak si danas
    pharma i od tebe ocekujemo novosti
    nove cure dobro nam dosle 😙
    ena veeeec 10ti t mirujes? ajme vrijeme leti…super si izdrzala 😙😙😙

Da da..a naša Proudy puuunoo duže..evo ti šaljem 😘😘🤗🤗🤗 za lijep dan😀

Mladamamica1911
    12. Travanj 2018. 09:47

evo mene i moje loptice na 30ti tjedan 😁
    Na +12 smo. 🐖👍

12. Travanj 2018. 09:49

Mladamamica1911

evo mene i moje loptice na 30ti tjedan 😁
    Na +12 smo. 🐖👍

Jeeyy buhtlica naša slatka😍😍🤗🤗, bome raste bušica😀😀, ljepi ste 😀😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI