Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    12. Travanj 2018. 09:25

MaliJelen svaka ti moze opisat samo svoj slucaj, a ni jedan ne mora bit ko tvoj. Ovisi o tvom tijelu, lijecniku..
    Ja sam prije 2 god.imala letz konizaciju i tad mi je receno da cu kad budem T bit u skupini sa rizikom prijevremenog poroda.
    Postepeno se smanjivao pa cak i povecao sa 32 na 39 pa ponovo 32 i sad nakon puta i ipak nemirocanja koliko god ja mislila da nisam nista puno je jedva 28!
    Jos mi nije prepisano strogo mirovanje, ali me pusta samo u skolu iako sad bi to ne smijem do sljedeceg pregleda u utorak ivymicek 😊. Nadam se da ce se mozda ipak barem malo povecat.
    Moja ne panicari, ali mi ni ne uljepsava nista. Zatvorena sam, ctg dobar..
    Ti svakako uspori tempo, hodaj minimalo..lezanje na bok, a ako si na ledjima jastuk ispod guze, tak je meni rekla.
    A zivote jesam se raspisala! 😃😃
    Dobro jutro! 🌞
    Odo budit cimera (muza u karanteni 😁) da pijemo kavu na balkonu! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Cooper1012
    12. Travanj 2018. 09:37

It is summer rather than spring.

reddragon88-online

franovamamita
    12. Travanj 2018. 09:39

dan cure
    proud gdje si draga,javi kak si danas
    pharma i od tebe ocekujemo novosti
    nove cure dobro nam dosle 😙
    ena veeeec 10ti t mirujes? ajme vrijeme leti...super si izdrzala 😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

12. Travanj 2018. 09:46

franovamamita

dan cure
    proudgdje si draga,javi kak si danas
    pharma i od tebe ocekujemo novosti
    nove cure dobro nam dosle 😙
    ena veeeec 10ti t mirujes? ajme vrijeme leti…super si izdrzala 😙😙😙

Da da..a naša Proudy puuunoo duže..evo ti šaljem 😘😘🤗🤗🤗 za lijep dan😀

Mladamamica1911
    12. Travanj 2018. 09:47

evo mene i moje loptice na 30ti tjedan 😁
    Na +12 smo. 🐖👍

12. Travanj 2018. 09:49

Mladamamica1911

evo mene i moje loptice na 30ti tjedan 😁
    Na +12 smo. 🐖👍

Jeeyy buhtlica naša slatka😍😍🤗🤗, bome raste bušica😀😀, ljepi ste 😀😍

mina04
    12. Travanj 2018. 09:59

Dobro jutro zenske, nove trudnice dobrodosle..
    Pharma nek sve bude u redu puno ti 😘😘😘😘 saljem. 
    Proudy kakvo je stanje danas?
    Kad vec pricate o cerkvisu, koliko je mm normalno? Moj je 39 to je ok zar ne?

All of God’s grace in one tiny face 💟

MaliJelen
    12. Travanj 2018. 10:00

Hvala vam cure na svim komentarima i vasim iskustvima. Vec mi je lakse, a i normabel je pomogao :/.
    Puno ste mi vise objasnile sve i rekle nego sto mi je moja ginekologica, bas sam ljuta na nju. Zena uopce ne zna posao radit, niti ima imalo takta, pa da mi situaciju pojasni.
    Jos jednom puno vam hvala! Puse vam saljem. 
    A ja odmaram od sada i cuvam svoju curu malu.
    😁😘💆

• honeyhoney
    12. Travanj 2018. 10:01

MaliJelen, mi smo 3 dana razmaka, meni je termin 6.7. Meni je isto prva trudnoća i u 22tj mi je cerviks bio 33mm, mirovala sam 2 tjedna strogo i od onda je stabilno na 37mm (beba se digla i ne stvara više takav pritisak).
    Uglavnom, super je da si dogurala već do ovih tjedana trudnoće jer sve cure s tim problemom jedva čekaju 28tj da znaju da se beba može roditi bez većih komplikacija. Ali tebi ionako nije alarmantno kratak za ove tjedne, definitivno treba smanjiti tempo, ali bez uzbune. Jel ti dala možda progesteron (utrogestan)? 
    Ako odeš u Petrovu svakako ćeš biti mirnija jer će ti oni sve to bolje objasniti. 
    Ne boj se, nisi otvorena, u trećem si trosmjesečju i samo trebaš malo usporiti i više ležati. 
    Javi kako je bilo u bolnici :)

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

12. Travanj 2018. 10:06

Jutro curke! 
    Hvala vam na brizi,  evo dobro sam. Iza mene ja jaaako mirna noc,  odspavala u komadu od ponoci do pola 8,  pa tek tada prvo pisanje i opet spavanje do sada. Nista me ne boli,  ne steze,  Aleksandar divlja,  ali kontrakcije ni jedne. Evo nas punih 33tt jeeeej,  jos 2,  pa cemo se dalje dogovoriti 😁
    Nadam se da ste mi vi sve dobro. Meni muzek sad otisao kod pulmologa,  ono kaj ga je bila narucila dok je imao upalu pluca,  ak se sjecate. Poslije ide do mog gina uzet uputnicu za sutra za TA,  i zatvoriti bolovanje i otvoriti porodiljni koji pocinje u ponedjeljak!!! Jeeej!
    Sad idem vidjeti kome trebam napisati svoju divnu pricu o cerviksu jer sam zaboravila 😂😂😂
    Mladamamica 😍😍😍😍 ljepote moje dvije 😘
    Pusam vas 😘😘😘
    P.s. jako puno mi je znacila vasa podrska jucer,  iako mozda nije tako izgledalo,  ali to je samo zato sto sam bas bila na mukama. Hvala vam svima,  divne ste!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.