Hebemu proud. Fakat su se zaredale. Ak bude panika pravac hitna pa da bar znaš dal se kaj odvija ili ne... Kužim da ti je bezveze ići ako nije niš.. držim fige da ostatak dana i noć bude mirno.
Ena hoću i ja 😄😄😄😄😄. . Uh njam njam njam.. obožavam fritule... Obožavam...
Moram se pohvaliti mom malom mišu je danas ispao prvi zub.. najveći je strah bio hoće li biti krvi. Nakraju ga je progutao dok je jeo čoksu...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena i Franova,
Ovo bas boli, ono stvrdne se trbuh, izoblici i boli kao da na wc moram, a ne moram. Ono ko pocetni trudovi.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ajme proud pa sta je to danas?? Jel ti bilo tak sa M? Jel ih bilo jos od ove u 13.35??
Ivymicek 😄 dobar je!! Nista od zubic vile 😆
Ena nisi dugo provocirala 😃😉
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ivymicek bravo za zubić😀, dođite na fritule slobodno, napekla ih susjeda za pol sela😀.
Proudy baš mi je žao, neznam kaj da ti velim..
Evo napokon kuća okrečena, sad još dok mi očiste sve pa da opet preko dana selim u polukat a spavat na kat..
Proud, ajde ti radije na hitnu za svaki slucaj, malo je to precesto
Proud bez razmišljanja i mozganja kaj i kako ce biti odi na hitnu!!ja od jutra mijenjam papire,dosla u tri doma i generalka ormara,spremanje zimske,pranje i slaganje ljetne,robe i obuce..sad stala popit kavu u vrtu,navecer ce me samo odrezat..frituleeee mljac,njih dobro zapamtila😋
Hej cure!
Evo dobro sam, izmucilo me jako ovo danas. Imala sam mozda 2 kontrakcije od pola 2 al nisu nista boljele. Umorna sam ko pas, psihicki i fizicki, nadam se da je sad gotovo, nemam snage vise za ovo danas.
Ljubim vas 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proud, nadam se da bude sve kak treba biti! drži se :)
ja sam se danas nahodala ko mazga, odo sad vodoravno :P
26.8. Ivan 💙💙
Hej cure!
Evo dobro sam, izmucilo me jako ovo danas. Imala sam mozda 2 kontrakcije od pola 2 al nisu nista boljele. Umorna sam ko pas, psihicki i fizicki, nadam se da je sad gotovo, nemam snage vise za ovo danas.
Ljubim vas 😘
Odmori sad i probaj odspavat malo😘
ivy bravo za zubic i mom su poceli prije 2mj ispadat evo fale nam donje i gornje jedinice ahahahahahah frflja jadan kad prica 😂😂😂😂
proud vjerujem da je to to za danas drzi se ali i neboj se draga sutra vam je punih 33 a lijepi su to vec tjedni 😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji