Pharma, drzi se, vjerojatno je samo manja beba... Ak je tata bil manji, sigurno ni ti nisi bila prevelika pa vjerojatno ima to veze. A i cesto griješe s mjerama. Budu provjerili i sigurno ćeš moći dalje uzivati! Sretno!
26.8. Ivan 💙💙
Drage moje, mi smo bili danas na 4D i deckic je 100%, 22+4 i tezimo 507g, kolko ste vi tezili onda?
Nije se bas malac htio slikati, ali smo uspjeli par fotkica baciti, evo jedne 😍😍😍
pharm normalno da si zabrinuta ali ja vjerujem da ce biti sve ok,jednostavno je sitnija drzat ce te par dana na promatranju i vidjet da beba dobija na tezini...drzi se uz tebe smo 😙😙😙😙
ivy moj hvala bogu ima dobre zube ima mali karijes samo na jednoj petici ostali zdravi...a sutra idemo kod zubara i nadam se da nece previse dramatizirati i cviliti jer sad stvarno nemam zivaca za pizdarije...bas se boji a ne kuzim zasto nije mu jos nikada nitko dirao zubice.,.
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Teic preeeesladak je 😍😍😍😍 moj je na 22+5 bio 520g
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pharma Nemora ništa biti i vjerujem da je sve ok samo naravno da ti se svašta po glavi vrti. Nije dobro kad je beba velika, nije dobro kad je mala... Sin mi je bio uvijek za tjedan do tj.i pol veći, a u ovoj trudnoći mi je curica stalno za tjedan do tjedan i pol manja. Bas me zanima sutra 5D i kakve ce biti mjere.
Teic - s 22+2 mi je bila teška oko 401 gram.
pharm normalno da si zabrinuta ali ja vjerujem da ce biti sve ok,jednostavno je sitnija drzat ce te par dana na promatranju i vidjet da beba dobija na tezini…drzi se uz tebe smo 😙😙😙😙
ivy moj hvala bogu ima dobre zube ima mali karijes samo na jednoj petici ostali zdravi…a sutra idemo kod zubara i nadam se da nece previse dramatizirati i cviliti jer sad stvarno nemam zivaca za pizdarije…bas se boji a ne kuzim zasto nije mu jos nikada nitko dirao zubice.,.
Drzim fige da hrabro izdrzite zubara!
I moj se bojao, al na kraju nas je sve iznenadio. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage moje, mi smo bili danas na 4D i deckic je 100%, 22+4 i tezimo 507g, kolko ste vi tezili onda?
Nije se bas malac htio slikati, ali smo uspjeli par fotkica baciti, evo jedne 😍😍😍
Slatka fotkica😍😍..super za pregled i dečkića😀😘
Teic super za deckica! 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Super za bebolinca i za pregled... Mislim da je i moj bio tu negdje.
Jako slatka slikica, mali nosek 😍
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Teic 😍😍 bas je super slikica!
Proud jel se stanje smirilo ipak? 🙏
Pharmamma da ne ponacljam sto su cure napisale nas je na jednom uzv-u bio manji, a do sljedeceg nadoknadio i pomaknuo uzv termin za vise od tjedan dana!
Vjerujem da ce sve bit dobro nego je trenutno jednostavno sitnija beba! 😙
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji