Proud drži se.. bas mi zao i nešto me stislo kad čitam kako si zabrinuta... od srca želim da se smiri 🤞🏻😘
Ostalim curama puse od nas 😘

U prvoj trudnoći sam bila kod dok. Koja ima odlične aparate i odličan je dijagnostičar . Tako da idem sutra kod nje, nebi kod bilo koga. Sada radi samo privat tako da sam morala naći nekog drugog. Sadašnja je isto ok doktorica ali ima samo obični 2D uzv i rekla je da ona sve trudnice šalje na anomaly. Samo biraš hoćeš privat ili u bolnici u kojoj namjeravaš roditi. Nekak nemam mira dok to ne obavim Kak spada iako je po mojoj dok. Sve ok.
Curke nadam se da ce se kontrakcije skroz smiriti. Držite se!

Proud- drzi se, svakako odmah na hitnu ako se ponovi 😘
Dr.Kos je jedan od najboljih uzv dijagnosticara i masa cura koje znam je isla kod njega bar na jedan uzv i odusevljene su!
Prosao moj anomay scan, kod mene je ipak bilo ok iskustvo jer je dr koji me pregledavao obiteljski prijatelj pa je to druga prica, iako bi svi trebali imati takav tretman neovisno znas li ili ne doktora. Nije bas sve bajno jer je posteljica bebi ispred glave i nisko i blizu je da prijedje usce, moram mirovati da ne bibsve krenulo ranije. Beba je super, sve je kak treba, s kilazom sam na +7kg, kaze dr da je to super za 26 tjedana. Sad ce me cesce pratiti na uzv, svaka dva tjedna da vidi jel ima promjene na uscu.

Proud- drzi se, svakako odmah na hitnu ako se ponovi 😘
Dr.Kos je jedan od najboljih uzv dijagnosticara i masa cura koje znam je isla kod njega bar na jedan uzv i odusevljene su!
Prosao moj anomay scan, kod mene je ipak bilo ok iskustvo jer je dr koji me pregledavao obiteljski prijatelj pa je to druga prica, iako bi svi trebali imati takav tretman neovisno znas li ili ne doktora. Nije bas sve bajno jer je posteljica bebi ispred glave i nisko i blizu je da prijedje usce, moram mirovati da ne bibsve krenulo ranije. Beba je super, sve je kak treba, s kilazom sam na +7kg, kaze dr da je to super za 26 tjedana. Sad ce me cesce pratiti na uzv, svaka dva tjedna da vidi jel ima promjene na uscu.
Drago mi je da je sve dobro proslo, sad malo miruj i sve ce biti ok 😘
Proudy nadam se da si bolje i da su stale 🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟
Idem vidjet kaj ste pisale kad uhuuuu...franova i proud drzim fige da se ne ponovi,ne mogu ni zamislit koji strah uhvati,ali nece vise🙏😁

Draga moja susjeda i njene fritule, dostava u krevet😂😂, s kolko ću ono kila ići roditi?? Pa ne kužim od čega se debljam😂😂🤣🤣
Ena lako tebi uz takve susjede.
Ja opet imala show s kontrakcijama.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena lako tebi uz takve susjede.
Ja opet imala show s kontrakcijama.
Nepravilne, ali boljele su me ko sam vrag. Sad od 13.35 nema ni jedne.
A jbmu, pa kaj su te tolko napale danas😱
E uzas, vise ne gasim aplikaciju.
Zvala sam svog ginica, kaze da idem na hitnu ako mi pol sata budu na cca 10minuta. Ali kao ako se ne osjecam ugodno da mogu i sa ovima ici.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji